Отговори
# 585
 Shocked Това пък към кого беше?

# 586
  • Ænima/Albuquerque
От разказа е, Ники, към никого не е!  Shocked

# 587
 ooooh! 'Ма божее, колко ми се е изгладил мозъкът! Прочетох само началото на разказа, затрудних се и спрях и когато стигнах до поста ти се дивих, чудих и маях, защото НЕ МОЖЕХ да си представя в какъв контекст ще да дойде. Помислих, че си объркала темата.  hahaha

Днес попаднах на много готин facepalm колаж, но е полит-обвързан и затова се отказах да го пускам в темата. Може по-късно да изрежа само facepalm-а и да го закача някъде.  Mr. Green

# 588
  • Ænima/Albuquerque
У, не, не. Как ще кажа такова нещо, на някого тук?!
А, ако взема го изтърся, ще е на много близък човек, дето си ме знае до болка.  Mr. Green

# 589
  • Mars Hotel
Днес се запознах с един невероятен екземпляр - археолог, който е убеден, че първият китайски император е българин, египтяните също са българи, Мария Магдалена е от Бистрица, а Юстиниан I е от някакво кюстендилско село. Македонците и жалките им теориЙ могат да си %§$№@§§$$€**@.

# 590
  • Ænima/Albuquerque
For the win!  hahaha hahaha hahaha

# 591
Сарки, именно, исках да разбера кой ти е толкоз близък.  Mr. Green Затуй го въртях наум толкова време, но нищо не ми пасна и си постнах високоумния въпрос. (има ли емотиконка, изобразяваща "аз съм патка"? зачислете ми я.)

Све, имам 2 теории за родното място на археолога. Би ли споделила с нас региона (ако е удобно), и ще кажа дали съм познала? Ако не е, недей.

Току-що разбрах какво правят в urban dictionary, когато имат проблеми със зареждането на сайта:
Цитат
Oops, Urban Dictionary had a brain fart. Reload to try again!

hahaha

# 592
  • Mars Hotel
Човекът живее в Кюстендил, но мисля, че е родом от Плевенско.

А, и да кажа, че репликата на Саркът толкова не ми направи впечатление, че даже се връщах назад да видя какво стресна Ники така.  hahaha

# 593
Да! Бинго! Точно това ми бяха предположенията - Плевен и Югозапада.

Надявам се никой да не ме разбере погрешно, всички, които познавам и от двете места са чудесни хора и, по стечение на обстоятелствата, сме били близки в един или друг момент от живота ми, и единственото общо между тях е твърдата увереност в принципа "от нашето/моето по-добро няма" - приложена към всеки житейски аспект. Което всъщност ме е възхищавало, де. Имам слабост към Плевен.   Grinning

# 594
  • Mars Hotel
Имам слабост към Плевен.   Grinning

Имам мъж от Плевен.  Tired

# 595
Имам само положителни впечатления от плевенските мъже. Е, познавам едноцифрен брой, но все пак да си кажа.  Laughing

# 596
  • Ænima/Albuquerque
Ъх...  Tired

# 597
  • Mars Hotel
Девойки, как превеждате "уверение"? Rolling Eyes

# 598
Ъ! Като документ ли?

# 599
  • Mars Hotel
Да, като документ. Уверение, че някой е студент в еди-кой-си университет.

Общи условия

Активация на акаунт