Отговори
# 615
You would like it two - in - frequently?  Mr. Green

# 616
  • Ænima/Albuquerque
In? Sure!  hahaha

# 617
И с толкова различно звучене в различните ситуации:

M: In? F: Sure!  Party
F: In? M: Sure!  #Cussing out

# 618
  • Mars Hotel
И с толкова различно звучене в различните ситуации:

M: In? F: Sure!  Party
F: In? M: Sure!  #Cussing out

smile3532

# 619
  • Ænima/Albuquerque
F: Тогава "Ох"! hahaha

# 620

smile3532

Сега се загледах в страниците, ако случайно се случи да не съм наоколо, когато ударим петдесетака, защото е доста вероятно да се случи  Mr. Green, нека някоя добра душа да пусне Тема 13 - Късметлийска. И отчетно заглавие бях намъдрила, но се отказах да се съревноваваме с Августинките.  Laughing

# 621
  • Ænima/Albuquerque
У! У! Може ли аз? 13-та? Може ли?  Mr. Green

# 622
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и да искаш, не можеш Wink те са със сума ти минки напред с материала  Crazy

# 623
Да, като документ. Уверение, че някой е студент в еди-кой-си университет.

За коя държава ти трябва? Може да има разлика в превода. Letter of Attendance е вариант. Моят съвет е да отидеш в сайта на университет в държавата, за която е превода и да потърсиш в Admissions какво изискват.

# 624
  • Mars Hotel
Благодаря, Софи!  Hug То е малко неофициално. Става дума за университета в Белград и искат някакъв превод на документите на английски, само защото работят по програмата Еразъм. 

# 625
Саркът, разбира се че може ти.  Mr. Green

Софи, запомням letter of attendance, мерси!

На вашето внимание, мили ми съдругарици от Кавказ:

Цитат
През август канадската централна банка трябваше да се извини, след като в медиите беше съобщено, че на новите банкноти от 100 канадски долара тя е заменила образа на азиатска лаборантка с този на жена, изглеждаща по-скоро от Кавказ.

# 626
  • Ænima/Albuquerque
Канадски ми ти неволи...  Mr. Green

# 627
Саркът, разбира се че може ти.  Mr. Green

Софи, запомням letter of attendance, мерси!

На вашето внимание, мили ми съдругарици от Кавказ:

Цитат
През август канадската централна банка трябваше да се извини, след като в медиите беше съобщено, че на новите банкноти от 100 канадски долара тя е заменила образа на азиатска лаборантка с този на жена, изглеждаща по-скоро от Кавказ.

То да беше само това...... Другото е, че банкнотата от $20 има изображение на норвежки кленов лист, а не на канадски. На всичко отгоре парите са пластмасови и не се приемат от някои автомати и най-последно Laughing, Ако ги оставиш в колата през лятото могат да се...... Стопят! Те че се топят, топят се, но буквално да се топят..... Както казаха, канадски неволи......

# 628
Proof of academic enrollment?
Аз едно време преди 20 години така излязох извън България, по програмата Tempus и повече не се завърнах. Тогава попълвах документите сама, колкото можех със знания от гимназията (езикова).  Нямаше и интернет, кой знае какви съм ги къдрила.  Laughing и пак са ме разбирали, така че не се притеснявай.
Нямаше още Еразмус - дойде към средата на деветдесетте по спомени... Ех, младост.....

# 629
О, боже! Топящи се пари, че и с кавказка? Софи, уйде ви държавата, това е крах!  Mr. Green

Пак съм изпуснала купона, но пък за сметка на това ядох сладолед Баунти.   Yum

Общи условия

Активация на акаунт