Отговори
# 675
Цитат
24 Waldeinsamkeit (German): The feeling of being alone in the woods

Е, ама въх, де. Друго си е да си сам в градски условия.

Това обяснение не прeдава много точно значението. Думата има положителна конотация, ако не ме лъже паметта. Все едно усещане за спокойствие, независимост и недосегаемост.

Shocked Мен в гората други усещания ме обземат. В зависимост от това какъв жанр филм съм гледала за последно.  Mr. Green

В тон със списъка на Анджи, наскоро премина през очите ми друг подобен списък. Не същия - по-пълен.

Споки, Сарки, цялата тема 13 е твоя, обещала съм. Само please да има късметлийска в заглавието.  Flutter За другото - изненадай ни!  Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 21:10 от Nickkie

# 676
  • Ænima/Albuquerque
За другото - изненадай ни!  Mr. Green

Мпръх... дуре.  Mr. Green

Идветешвъфрасна!
Наздраве!

Фраснини! Наздраве! cheers

# 677
  • Mars Hotel
От тези списъци най-любима ми е португалската дума, дето съседите взимат ли, взимат назаем, докато не ти изпразнят къщата. Какво ли са преживели милите хорица, че да измислят такава дума.  Rolling Eyes

# 678
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...каменно-металните безумия, пръснати из парка Заимов. ... ooooh!

пропущам ги
 Mr. Green костенурката там ми е слабост  Mr. Green
Скрит текст:
преди две лета, в старанието си да покажа малкия какво удоволствие е да се пъхаш из дупките, се заклещих в нея  Mr. Green трима татковци ме разплитаха  Crazy а нашия от смях не можеше ръка да подаде  Mr. Green

# 679
 Joy Извинявай, че ще се посмея на твой гръб, ама много забавно ти се е получило.  Hug

Какви сте такива побойнички?  Mr. Green

# 680
  • Ænima/Albuquerque
Уффф!  smile3555

# 681
  • гр. София
ДобрииииJoy Joy Joy

Тя, костенурката, си е от едно време. За новите изг*зици говоря.

Ей тия:
Скрит текст:

Мрежата е ръждясала и кой знае кога ще се скъса и ще се сурне тоя ми ти камънак върху някое дете  ooooh!

И още много други такива  Tired

# 682
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Wink точно тях имах предвид като писах, че ги пропускам  Hug
пък и те са на алеята за кучета  ooooh!  важи ли още разделението? че май виждам кучетата навсякъде.

само спамя напоследък  Blush но не мога да не покажа каква оборка правих някога около пъба и каква суша е сега   Whistling

# 683
Оуууу, тия безумици ми правеха киселини всеки път като минавах оттам с 94.  Tired

Колко е красиво навъъъъън!  Heart Eyes

# 684
Ей тия:
Скрит текст:

Мрежата е ръждясала и кой знае кога ще се скъса и ще се сурне тоя ми ти камънак върху някое дете  ooooh!

И още много други такива  Tired
Преди десетина години на някой "гений" в Пернишката община му беше дошла идея да  събере де що има начинаещ скулптор по света да създадат Изкуство от скрапта/скрапът? събран/а за претопяване в Стомана. Даже от Япония май беше дошъл някакъв "творец". Да си беше седял там, мен ако питат. После целия град нацвъкаха с такива ръждясали, криви недоразумения. С годините едно по едно почнаха да изчезват, живи и здрави да са братята роми, но все още са останали по-тежките от тях. Не, че не биха си ги прибрали и тях мургавите ценители на изкуството, пусто не могат да ги натоварят в каручките.

# 685
# 686
  • гр. София
Злате, бре!  Joy Joy Joy

# 687
  • в морето до колене
О, нашият парк в Бургас също е осеян с модернистични чудесии, ама нашите са каменни.
Макар че моята любима има и метален елемент.  Mr. Green

През уикенда ще я снимам и ще ви я покажа.
Няма да остана по-назад от Перник, я.  Crossing Arms

# 688
Камъкът е някак по-благороден, ако ще буца да е. Ама метално-каменните симфонии са...  ooooh! Ама, такова, нали, не се амбицирай да ме опровергаваш, за днес предозирах с гнусни гледки отвсякъде.

# 689
  • гр. София
През уикенда ще я снимам и ще ви я покажа.

Ей, не се научихте, че се пише "уйкенд"!

Общи условия

Активация на акаунт