Къде в Бургас (35)

• 71 384
  • 771
  •   1
Отговори
# 195
аз търся тази кухненска система от ЛИДЛ на 22лв, но свърши в М.Р. и не можах да си я взема. Sad МОЛЯ, помагайте, виждали ли сте я в др магазини?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-0207EEEE-6C262770/lidl_bg/hs … l/index_21037.htm
Пита ли в темата за Лидъл в съседство?От там знам,че може да изискаш от техен магазин да ти доставят от друг ако имат наличен този артикул.Но ако е на разпродажба,често отговарят на имейл,че нямат наличен а това в някои случаи не отговаря на истината.Но пък има и доволни които са се сдобили с желаната вещ.

питах, казаха, че ги има в Сф в 2 магазина, но никой не се наема да ми купи и прати. А от ЛИДЛ ми отговориха, че е изчерпан продукт! Лъжат като циганки ooooh!

# 196
  • Бургас
къде да си занеса шевната машина за ремонт?

# 197
Здравейте спешно ми трябва къде в бургас и във недяля има офис за изработване на фирмени печати откраднаха ми чантата и печата беше вътре а утре ми трябва много.Много благодаря ако някой ми даде информация лошото е че днес е недела и май повечето офиси не работят.

# 198
  • Бургас
Web: www.digital-bg.eu

Адрес на офиса:
гр. Бургас
бул. Стефан Стамболов 15
/до Апелативен съд – Бургас/
„Флат” ООД

Работно време на офиса:

От понеделник до събота – от 8.30ч до 19.00ч.
Неделя – от 10.00ч. до 15.00ч.

# 199
Гайда намерих  Mr. Green сега търся уроци по гайда в Бургас? ... става въпрос за Джура гайда. Ако някой знае, моля да сподели и как вървят цените  Praynig

# 200
Може ли да ми кажете къде в Бургас има добър кожен лекар, който да работи по здравна каса?

# 201
  • Бургас
Може ли да ми кажете къде в Бургас има добър кожен лекар, който да работи по здравна каса?
   В МЦ. Света София съм ходила за алергия получена от антибиотик и съм доволна , а иначе съм чувала , че в Лайфа са добри , но не съм посещавала клиниката. Аз искам да питам къде има избор на огледала за баня .....ще се наложи да купувам скоро време.

# 202
  • Бургас
в кожния диспансер на гърба на трета поликлиника, аз скоро ходих при д-р Кондова и съм доволна

# 203
  • До морето :)
Някой да знае, къде евентуално продават старите ТВ игри Нинтендо или нещо подобно?  newsm78

# 204
  • Бургас
в кожния диспансер на гърба на трета поликлиника, аз скоро ходих при д-р Кондова и съм доволна

Д-р Йотова в Кожния диспансер.  Peace

# 205
Момичета незнам дали за тук ми е питането но...

Някой да е виждал някъде да продават от тези табла с буквите и цифрите, които се използват в очните кабинети, не става въпрос за светещо табло, а за най-просто от картон или нещо подобно?

bouquet

# 206
и аз не знам къде да си заведа детето на кожен лекар  newsm78 Водих я при Орешкова-25лв и рецепта за кортикостероиден крем (не си взех направление иначе работи с каса),ефект само в дните на мазане,после контролен преглед на който ми каза"то е ясно че се повлиява от кортикостероида",ама няма цял живот да се маже ,даде нов крем и пак нищо . И сега хем дадох маса пари ,хем си вредя на детто с кортикостероид,хем проблема е още на лице!И ако отида другаде сигурно ще е същото ...

# 207

Д-р Йотова в Кожния диспансер.  Peace
На мен не ми помогна др. Йотова

# 208
Къде в Бургас може да се оставиш колата за цял ден?
Ще работя ш центъра, и много би ми се искало да ходя с колата. Има ли някъде платени места с абонамент?

# 209
Мисля, че в паркинга на Гурко се предлага тази опция.
И в подземния паркинг на Операта- но не знам дали там ще има места.

Общи условия

Активация на акаунт