Къде в Бургас (35)

• 71 283
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
А сладкарница Ани в Славейков до колко работи?

# 691
  • София
Момичета, къде има магазин за детски храни - пюрета и каши, да е добре зареден в района на Бр. Миладинови?

# 692
Момичета, къде има магазин за детски храни - пюрета и каши, да е добре зареден в района на Бр. Миладинови?
Може да има и по-близки но се сещам за този до Новата поща,в сутерена и този който е на ул."Македония" под стоматологията в близост до "Александровска". Peace

# 693
Да попитам,знаете ли някъде да продават малки знаменца,книжни,на пръчка-нашето знаме,трябва ми за утре,в краен случай ще направя с подръчни материали?

# 694
Да попитам,знаете ли някъде да продават малки знаменца,книжни,на пръчка-нашето знаме,трябва ми за утре,в краен случай ще направя с подръчни материали?

Около 3-ти март имаше в Джъмбо най-различни, но сега не знам дали още ги предлагат.

# 695
Някой виждал ли е пюрета на Плазмон ?

# 696
Някой виждал ли е пюрета на Плазмон ?
Виждала съм в Пикадили

# 697
Аз само бисквитите, явно не съм обръщала внимание. Благодаря

# 698
Кускусите имаше в Бамболино,сигурно и др артикули зареждат!

# 699
Кускусите имаше в Бамболино,сигурно и др артикули зареждат!
Кус кус има и на Темата, но пюретата им рядко се срещат
Случайно да сте виждали лилав детски чорапогащник /тънък/

# 700
  • Бургас
аз да добавя към питането на Gianna за чорапогащник- на мен ми трябва черен, памучен.

# 701
на чорапената борса зад краставицата и детската градина Андерсен (Иван Богоров)всякакви размери и цветове има!

# 702
Много благодаря  bouquet

# 703
Здравейте момичета, насочете ме към лаборатория в която сте пускали очен секрет /за дете става въпрос/ , но да взимат секрета на място, а не да ходя при очен лекар за тази манипулация.
Предпочитам лаборатория в която все пак имат някакъв опит в това отношение, понеже отговори от сорта на "Амиии, да можем да го вземем секрета, правили сме го..." просто не ми звучат много сериозно. И другото на което държа е да се обработва пробата на място в съответната лаборатория, а не да се разнася из целия град и после да се чудя доколко реални са резултатите.

Малко много искам сякаш, но вече ми писна от ходене по доктори и всевъзможни лечения  Embarassed

# 704
Препоръчайте ми добър ендокринолог в Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт