Къде в Бургас (35)

• 71 786
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Миналата седмица влизах в този магазин и такъв автомат нямаше Peace

# 406
От Руен спряхме да купуваме,както беше всичко хубаво рязко смениха качеството.На капак на всичко като разрязах буца сирене имаше дъъълъг косъм! ooooh!

# 407
  • София
Млекомати има от много време на доста места в Пловдив, че и в околните по-малки населени места. Как пък не са се усетили и тук за тази гъзария? Преди пусках по 1 лв. за 1 л мляко и още 20-50 стотинки за бутилката. Удобно е, а и казват, че го проверяват преди да го налеят в млекомата.

А и още нещо съм виждала там - едно камионче, което идваше някъде от Хисаря, отзад беше монтирана инсталация и пак в пластмасови нови бутилки човек наливаше мляко. Камиончето обикаляше в различните дни по различните пазари.

# 408
  • Бургас
Здравейте! Някой може ли да ме насочи къде се провеждат частни уроци по английски език, за подготовка за В2, не курс, а учител. И ориентировъчна цена.

# 409
 Брадата, Малвина, благодаря ви момичета  Hug Сещам се за този магазин на спирката, а дали работи в събота или да пращам утре някой?

# 410
Брадата, Малвина, благодаря ви момичета  Hug Сещам се за този магазин на спирката, а дали работи в събота или да пращам утре някой?
Идея нямам, но по-добре прати утре някой.По принцип магазинът може да работи, но тази жена си е в една отделна стаичка в магазина и може тя да не е там събота.Ихх, ама хич не се сетих да видя работното време ooooh!

# 411
 Нищо де, ще пратя някой  Hug /леле до къде се докарахме да си пишем във форума  Laughing ще ти звънна утре/

# 412
Брадата, Малвина, благодаря ви момичета  Hug Сещам се за този магазин на спирката, а дали работи в събота или да пращам утре някой?
Идея нямам, но по-добре прати утре някой.По принцип магазинът може да работи, но тази жена си е в една отделна стаичка в магазина и може тя да не е там събота.Ихх, ама хич не се сетих да видя работното време ooooh!
Аз познавам жената но нямам неин номер.Чудя се дали подменят и ципове на якета или само с чанти и обувки боравят?
Къде мога да намеря хубави обувки на прилична цена за малкото ми момченце?
п.п Малко,малко колко да е малко като вади ходило като за двегодишен,номер 24 му трябва вече. Whistling

# 413
Чудя се дали подменят и ципове на якета или само с чанти и обувки боравят?

Малко по към спирката има шивашко ателие, в което подменят.

# 414
Чудя се дали подменят и ципове на якета или само с чанти и обувки боравят?
Малко по към спирката има шивашко ателие, в което подменят.
Да, точно преди магазина , в който работи тази жена има шивашко ателие Peace

# 415
  • на брега на морето
Някой да е виждал по аптеките рибено масло Ескимо кидс?

# 416
pticasprujina,MALVINA,благодаря ви.   bouquet
И да попитам понеже никога не съм сменяла цип-трябва да го разшия преди да го занеса за смяна нали?И задължително ли трябва да нося нов цип или на място шивачките си имат?

# 417
  • Бургас
Според мен не разшиваш нищо.Те си знаят какво се разшива.А цип ако държиш да е някой по-хубав си купуваш.Аз скоро говорих с една шивачка и тя каза,че има ципове при нея.

# 418
pticasprujina,MALVINA,благодаря ви.   bouquet
И да попитам понеже никога не съм сменяла цип-трябва да го разшия преди да го занеса за смяна нали?И задължително ли трябва да нося нов цип или на място шивачките си имат?
Не, не трябва да го разшиваш. И ципове имат. Ако имт подходящия размер, направо ще ти го сменят без да правиш каквото и да било.

# 419
Супер,благодаря ви!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт