С дърва става 20-22 градуса,но парите едвам ми стигат за наема,тока,водата и храната. На 51 години съм,слава богу неженен,без деца. Майка ми е на 82. От понеделника насам почти не съм спал от студа през нощта. Сутрин по принуда лежа до 11,30-12 часа за да икономисам от вършината, но тези клечки горят бързо като суха слама. А откакто падна тоя сняг се навлажниха в мазата и горят без да дават никаква топлина.
Ако има хора със стабилно финансово състояние и могат да помогнат с малко количество дърва,ще им бъда благодарен. Или пък ако има някоя строителна фирма която разполага с непотребни отпадъчни материали. Останали от кофражите: парчета дъски,летви. От Варна съм. Живея в района на моловете и има доста новостроящи се сгради наоколо.
Друг вариант е някой да ми даде по най-бързия възможен начин някаква работа свързана с интернет и с парите да успея да закупя поне част от дървата. Ако изобщо успея до следващите големи студове през януари. Мога да правя неотговорни преводи от руски на български,но не и обратното. Поназнайвам малко и немски. Мога да обработвам снимки с разни програми в това число с Фотошоп ЦС5, имам малък опит и с WORD и EXEL. Умея да записвам и редактирам данни в тях. Имам отличен правопис и съм писал и редактирал статии в Уикипедия. Няколко от добрите статии там са преведени и написани от мен. А много други съм редактирал. За съжаление никой не предлага работа на 50-годишни със средно общо образование без актуална специалност.