Търся каменоделци с опит за обработка и монтаж на камък - Варна
ОПИСАНИЕ Търся каменоделци с опит за обработка и монтаж на камък за зидария, глиц, паваж,
плочи, стъпалапервази и други.
Контакт
Emil Grudev
0888667750
ЗА ОБЯВАТА
Номер на
обявата
388886
Публикувана 26/12/2012
има и други обяви за работа щом нямате квалификация ( дори се учудих че има, декември е мъртъв сезон за работа, а по морето още повече но се оказва че има-ама работа а не седене)
Оператор, център за обаждания за гр. Варна
4 Януари гр.Варна Оператор, център за обаждания за гр. Варна
ОписаниеСпиди – лидер на пазара в България с куриерски и карго услуги,
във връзка със своето динамично развитие, търси комуникативна личност за позиция:
Оператор, център за обаждания, за гр.Варна
Изисквания:
- средно образование, /висше образование - предимство/
- добра компютърна грамотност
- английски език - работно ниво
- комуникативност и умение за работа в екип
Четете ли това което предлагате? Или може би никога не сте кандидатствали за някаква работа?
вие какво искате, нямате професия,нямате опит но искате работа с четири цифрена заплата ли
за мен сте един мързеливец, досега живял на гърба на майка си а сега търси кой да го отглежда
и да знам как се търси работа, знам как съм събирала кашони за да ги предам на вторични за 5лв. за да нахраня децата си, знам как с бебе на 11 месеца се върнах на работа-работех по 13 часа защото майчинството не стига за наема дори, а другите разходи и ученик с заплата на съпругът ми не можехме да смогнем, но пък знам как съпругът ми е мъкнал сакове с набраните кестени за да ги предаде на пунката-изкупуват се по 0,05лв. килограма сметнете колко пари се изкарват на ден, знам как 2 почивни дни ( работех 2/2) ходехме в сезона на липата да берем и да я предаваме, но за нас децата и грижата им са наша отговорност а не на държавата или някой друг, детски не взимам, а вие ми обяснявате че няма работа-който иска да се справи намира начин-който не иска намира оправдание
приятелка остави детето си на няма и месец и се върна на работа защото не стигаха парите, тича на обяд да го кърми и после пак на работа
а вие замисляли ли сте се как намира работа една майка с деца, колко пъти я отпращат защото има деца и с това право на болнични
къде се сравнявате със самотните майки

пишете си до някой вестник, или местна кабеларка може пък и да ви дадат нещо