молба за помощ

• 6 968
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
чета тази смехотворна тема от както я пусна господина, че няма желание да работи е ясно и се

Търся каменоделци с опит за обработка и монтаж на камък - Варна

ОПИСАНИЕ Търся каменоделци с опит за обработка и монтаж на камък за зидария, глиц, паваж,
плочи, стъпалапервази и други.
Контакт
Emil Grudev
0888667750
ЗА ОБЯВАТА
Номер на
обявата
388886
Публикувана 26/12/2012

има и други обяви за работа щом нямате квалификация ( дори се учудих че има, декември е мъртъв сезон за работа, а по морето още повече но се оказва че има-ама работа а не седене)
Оператор, център за обаждания за гр. Варна

4 Януари   гр.Варна      Оператор, център за обаждания за гр. Варна
ОписаниеСпиди – лидер на пазара в България с куриерски и карго услуги,
във връзка със своето динамично развитие, търси комуникативна личност за позиция:

Оператор, център за обаждания, за гр.Варна

Изисквания:
- средно образование, /висше образование - предимство/
- добра компютърна грамотност
- английски език - работно ниво
- комуникативност и умение за работа в екип

Четете ли това което предлагате? Или може би никога не сте кандидатствали за някаква работа?

вие какво искате, нямате професия,нямате опит но искате работа с четири цифрена заплата ли
за мен сте един мързеливец, досега живял на гърба на майка си а сега търси кой да го отглежда
и да знам как се търси работа, знам как съм събирала кашони за да ги предам на вторични за 5лв. за да нахраня децата си, знам как с бебе на 11 месеца се върнах на работа-работех по 13 часа защото майчинството не стига за наема дори, а другите разходи и ученик с заплата на съпругът ми не можехме да смогнем, но пък знам как съпругът ми е мъкнал сакове с набраните кестени за да ги предаде на пунката-изкупуват се по 0,05лв. килограма сметнете колко пари се изкарват на ден, знам как 2 почивни дни ( работех 2/2) ходехме в сезона на липата да берем и да я предаваме, но за нас децата и грижата им са наша отговорност а не на държавата или някой друг, детски не взимам, а вие ми обяснявате че няма работа-който иска да се справи намира начин-който не иска намира оправдание

приятелка остави детето си на няма и месец и се върна на работа защото не стигаха парите, тича на обяд да го кърми и после пак на работа

а вие замисляли ли сте се как намира работа една майка с деца, колко пъти я отпращат защото има деца и с това право на болнични
къде се сравнявате със самотните майки #Cussing out
пишете си до някой вестник, или местна кабеларка може пък и да ви дадат нещо

# 16
След като майка ви е с психично заболяване, не можете ли да и станете попечител и вие да и извадите документ за самоличност и оттам нататък отново да получава полагащите и се помощи?

В момента нямам тези възможности да водя дела. Но истинският проблем е,че в отговор на писмените ми молби до МВР-София и Мин. съвет, получих една подвеждаща,объркваща информация. Писах за личната карта на майка ми. След това бях извикан на разговор в РПУ. Беше ми казано "насила не можем да я накараме да си извади карта. Но ще видим какво може да се направи. Ето ви адреса и телефона на районния инспектор. Потърсете още веднъж дали картата не е паднала някъде у вас". Никъде в официалния отговор н се споменава за някакво поставяне под запрещение или попечителство. Аз дори съм питал в държавните служби за тези две мерки и никой не можеше да ми обясни в какво се състоят. И какво се прави. Оставяха у мен илюзорното усещане и заблудата,че нещо може да се направи тук на местно ниво. Не ми казаха категорично "Това е невъзможно! Заведете дело в съда!" Ето от там дойде проблема. 4 години ме мотаят без да обяснят с 2 думи по човешки,че друг начин освен чрез съда няма.

# 17
Имам в електронната ми поща запазени около 50-60 потвърждения за подадени молби. За почти всякакви професии и специалности.
Очаквате максимум до десетия опит да ви наемат ли?  Tired Хората търсят работа и по половин година че и повече.  Tired

Спестените пари на държавата от майка ви какво общо имат с потребителите на форума?  Tired

За питане за работа на място чували ли сте?

Форумът помага на хора в нужда, но на такива като вас, които сами не си помагат - няма как.

# 18
Защо един стабилно финансово човек да помогне на един мързеливец,а не на някое болно детенце????
И защо вместо да давате 15-20 лв за интернет,не си купихте с тях половин кубик дърва????

# 19
вие какво искате, нямате професия,нямате опит но искате работа с четири цифрена заплата ли
за мен сте един мързеливец, досега живял на гърба на майка си а сега търси кой да го отглежда
и да знам как се търси работа, знам как съм събирала кашони за да ги предам на вторични за 5лв. за да нахраня децата си, знам как с бебе на 11 месеца се върнах на работа-работех по 13 часа защото майчинството не стига за наема дори, а другите разходи и ученик с заплата на съпругът ми не можехме да смогнем, но пък знам как съпругът ми е мъкнал сакове с набраните кестени за да ги предаде на пунката-изкупуват се по 0,05лв. килограма сметнете колко пари се изкарват на ден, знам как 2 почивни дни ( работех 2/2) ходехме в сезона на липата да берем и да я предаваме, но за нас децата и грижата им са наша отговорност а не на държавата или някой друг, детски не взимам, а вие ми обяснявате че няма работа-който иска да се справи намира начин-който не иска намира оправдание

приятелка остави детето си на няма и месец и се върна на работа защото не стигаха парите, тича на обяд да го кърми и после пак на работа

а вие замисляли ли сте се как намира работа една майка с деца, колко пъти я отпращат защото има деца и с това право на болнични
къде се сравнявате със самотните майки :
bad-words:
пишете си до някой вестник, или местна кабеларка може пък и да ви дадат нещо
Не мога да разбера защо ми пишете всичко това? Хайде да не кажа тези глупости. Аз не съм работодател и не съм отпращал нито една майка защото имала деца. От мен нищо не зависи в тая посока. Никога не съм одобрявал това. Имах случаи с обяви от вестник "Позвънете" когато служителките искаха да ме поканят на интервю и когато в последния момент питаха за възрастта,изведнъж работното место ставаше "заето". Хората над 45 г. да не са някакво бостанско плашило? Какво да правят? В "Позвънете" постоянно имаше обяви "търси се работник/служител до 45 (или 35) години" Е,това законно ли е? Не са ли дискриминирани по-възрастните хора? На 46 години стари ли са вече? Същото е и за майките с деца.

И аз съм носил кестени,мъкнал съм чували с шипки и глог за изкупуване,носил съм картони и старо желязо. Работих и по една програма за временна заетост. Трябваше да копаем с права лопата един чим,затревен терен. И досега ме боли коляното на десния крак от твърдата като камък почва,но не съм се оплаквал. Може да сте самотна майка. И аз от 10-годишна възраст живях само с майка ми. След развода на родителите ми  защото никой не се интерсуваше от нас.

# 20
отново прочетох всичко ( да не е обвините че не чета) но никъде не видях да сте писали какво сте работил до момента,съкратили ли са ви, уволнили ли са ви,  искате някой да ви предложи работа- напишете какво сте работили, какво образование имате, как да ви покажа обява за работа като не сте писали нищо, никъде не търсят хора поназнайващи малко немски, и малко фотошоп

пп.не съм самотна майка, имам съпруг май вие не четете
тук с дърва,храна се помага най-вече на самотни майки

пп.2 чакам да отговорите какво сте работили до сега че ми стана много интересно

не знаех че правата лопата е толкова опасна, от малко градче съм и от 10г. копая с права лопата ( с крива лопата не може да се копае) но все още нищо ми няма, може би защото съм още млада само на 40г.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 21:40 от ЛАРА КРОФТ (rut)

# 21
Защо един стабилно финансово човек да помогне на един мързеливец,а не на някое болно детенце????
И защо вместо да давате 15-20 лв за интернет,не си купихте с тях половин кубик дърва????
Защото използвам интернет и за преглед на обявите за работа. Както и за компютърно обучение.  Няма никой да дойде у дома и да ме потърси. А не мога да купувам скъпи вестници само заради едните обяви. Живея далеко от центъра и не мога всеки ден да излизам само заради някаква информация. Едно отиване и връщане в лошо време ми струва 2 лева. Излизам 1-2 пъти в седмицата,а понякога и веднъж на 10 дни.
Имам дългосрочен договор и дори да не ползвам нета пак ще плащам,дори с неустойки. Разчитах и на работа в интернет. За обработка на текстове,преводи от руски,редактиране на снимки с Фотошоп и на клипове. Пускал съм обяви в някои сайтове. Обаче няма оферти. Има толкова неграмотно написани текстове и толкова лошо направени снимки,които могат да се поправят. Обаче българинът не обича да дава дори за дребни услуги,дори дребни пари. Предпочита лошото качество вместо някой нещо да направи,да не би случайно да забогатее. Разчитах и на работа в чуждестранни сайтове,но повечето са на английски. Няма на немски или руски.

Вие сте по принцип права. След изтичането на договора,няма да го подновявам и ще продам компютъра. Причината да го взема бяха многобройните обяви в Позвънете от бизнесмени,че се търси примерно: "...работник в склад,да има компютърна грамотност и ..." сега ве1е бизнесът мина на варианта "английски и шофьорска книжка". много хора имат шофьорска книжка,но аз не ги питам откъде намират пари за това. Но сте права иначе. Съгласен съм с Вас.

отново прочетох всичко ( да не е обвините че не чета) но никъде не видях да сте писали какво сте работил до момента,съкратили ли са ви, уволнили ли са ви,  искате някой да ви предложи работа- напишете какво сте работили, какво образование имате, как да ви покажа обява за работа като не сте писали нищо, никъде не търсят хора поназнайващи малко немски, и малко фотошоп

пп.не съм самотна майка, имам съпруг май вие не четете
тук с дърва,храна се помага най-вече на самотни майки

пп.2 чакам да отговорите какво сте работили до сега че ми стана много интересно

не знаех че правата лопата е толкова опасна, от малко градче съм и от 10г. копая с права лопата ( с крива лопата не може да се копае) но все още нищо ми няма, може би защото съм още млада само на 40г.
Неуместна ирония. Зависи какво копаете,дали обикновена пръст или камъни направо. А с кривата лопата се изгребва изкопаната пръст. Ако не знаете има и крива лопата. Не смятам да влизам в тоя заядлив тон. Сигурно защото си на 40 г. И аз на 20 смятах,че цял живот ще преливам от енргия и се чудех какво им е на възрастните хора. То вашето ще дойде след 10-15 години най-късно. Тогава може би ще си спомниш за тоя разговор. Колкото до мен,винаги съм уважавал и помагал на възрастните хора. Още като бях съвсем млад. Това,че вие се държите презрително с тях и се отнасяте като с парцал си е ваш проблем.
Дал съм всички подробности за образование и професия в Джобс.бг и някои подобни сайтове. както и в борсите. Не смятам тук да давам подробна информация при такова лошо отношение.

Не си мислете,че София е България. И щом там е добре,значи навсякъде е така. аз не виждам и какво толкова коментирате моята особа.
Помолих на практика всички държавни институции за съдействие по документите за самоличност на майка ми. Не получих такова. Дори нямаше някакво съчувствие и заинтерсованост от проблема ми. Както правят политиците и държавните служители в цивилизованите общества.

А трябва да кажа също,че правителствата на всички досегашни партии: СДС,БСП,НДСВ са ми оказвали пълно съдействие за неща свързани с майка ми. И са показвали заинтерсованост какво е станало след това. Това е първото българско правителство отнасящо се с такова незачитане и презрение към хората. И нежелание дори да изслуша проблемите им. Просто нямам думи.
4 години те не можаха да решат един толкова дребен проблем. как да очаквам от тях да се справят с важните големи проблеми на държавата,щом не могат да решат един толкова дребен казус?

Какъв е тук проблемът с мен,че се занимавате толкова настървено? Проблемът е за майка ми.Аз и министерска заплата да вземах,нейният проблем няма как да се реши без доброто желание на държавните институции и на управляващите в момента. Трябва да не взема и пенсия ли? Все пак е работила на държавата преди да се разболее.

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 14:38 от AnMary

# 22
Защото използвам интернет и за преглед на обявите за работа. Както и за компютърно обучение.  Няма никой да дойде у дома и да ме потърси. А не мога да купувам скъпи вестници само заради едните обяви. Живея далеко от центъра и не мога всеки ден да излизам само заради някаква информация. Едно отиване и връщане в лошо време ми струва 2 лева. Излизам 1-2 пъти в седмицата,а понякога и веднъж на 10 дни.
Не може да излезете да си купите вестник, защото центъра ви е далече?  Shocked ooooh! Да не се окаже че и евентуалната ви работа ще е далече?
Или вие искате да е на компютър от вкъщи, на топличко? Tired

# 23
Как ли пък ще помогна на 51г. готованец, който на всичко отгоре е и арогантен наглец. Не ви ли е срам да пускате подобна тема тук? Няма да съдействам за благополучието на бебенце, а точно на подобен типаж. Вместо да се засрамите, нападате и обиждате пишещите тук. Наистина СЛАВА БОГУ, че сте не семеен. На какво ли бихте обрекли децата си, ако ги имахте.

# 24
 Joy е не е истина просто, каквото и да правите все извъртате нещата до личната карта на майка ви и пропуснатите ползи от нея, как не ви е срам да чакате на тази жена да продължава да ви топли, какво очаквате да направи правителството, да накара майка ви насила да си изкара лична карта-на какво основание, на това че синът и на 51г. все още е дете и не може да поеме отговорност за себе си ли, питах ви какво работите защото нали искате някой да ви предложи работа, е как да стане като не се знае какво сте работили- или не сте работили досега защото майка ви получава полагащите и се помощи, пенсия за това че е работила, от кога сте без работа, пишете че нямате дърва, а с какво се храните, как си плащате сметките, от къде намирате пари за интернет щом сте на договор, не знам дали аз не проявявам уважение към възрастните, не чакам на тях да ме издържат-работя
има много обяви за охрана-там няма ограничение във възрастта- или ще кажете че там  искат пенсионери а вие още не сте

# 25
Има институции, които да поемат мръзнещата 80г. жена с психически проблеми! Намерил къде да пуска политически постинги  Sick

# 26
господине а майка ви как си получава пенсията без лична карта, изглежда това са парите от които живеете

# 27
Как ли пък ще помогна на 51г. готованец, който на всичко отгоре е и арогантен наглец. Не ви ли е срам да пускате подобна тема тук? Няма да съдействам за благополучието на бебенце, а точно на подобен типаж. Вместо да се засрамите, нападате и обиждате пишещите тук. Наистина СЛАВА БОГУ, че сте не семеен. На какво ли бихте обрекли децата си, ако ги имахте.
И защо да ме е срам? Някого съм окрал ли? Домове ли съм разбивал,както тук намекна Анета? Кой кого обижда? Аз ли нея или тя мен? Как може без да ме познава да пише такива глупости? Някого убих ли,изнасилих ли,чантата с пари ли откраднах на някого,че да се срамувам от нещо? Или това днес е геройство вече? Някога беше срамно,днес е героизъм? Какво срамно съм извършил,че да ме е срам от нещо? Мотивирайте се. Да не съм нарекъл Анета крадла,че аз да съм арогантен наглец? Тя ме обижда.

И какъв ви е проблема с мен? Писах,че основно това е проблем на майка ми. каквато и работа да намеря аз не мога да и отпусна персонална пенсия. Тя си има право по закон. Има си възраст,има си и трудов стаж. Какъв е тук проблема? Писах във връзка с нея. Не съм искал пари. За стотен път ще го повторя. Тя има право на отопление и получаваше отопление до преди 4 години. Това на каква работа съм аз не може да реши нейния проблем. Защото докато ме няма у дома не мога да я оставя на студено. Преди пусках безопасна електрическа печка и спокойно я оставях у дома. Така беше цели 15 години. Сега къде мога да я оставя,като не получава никакви пари за изгорения ток? какво общо има тук моята работливост/мързеливост с една жена на 82 години? Вашите родители и вие вземате ли си полагащите се пари от държавата? Защо не си върнат те пенсиите в пощата,а вие да им изплащате пенсия от джоба си?

# 28
И защо да ме е срам? Някого съм окрал ли? Домове ли съм разбивал,както тук намекна Анета? Кой кого обижда? Аз ли нея или тя мен? Как може без да ме познава да пише такива глупости? Някого убих ли,изнасилих ли,чантата с пари ли откраднах на някого,че да се срамувам от нещо? Или това днес е геройство вече? Някога беше срамно,днес е героизъм? Какво срамно съм извършил,че да ме е срам от нещо? Мотивирайте се. Да не съм нарекъл Анета крадла,че аз да съм арогантен наглец? Тя ме обижда.

И какъв ви е проблема с мен? Писах,че основно това е проблем на майка ми. каквато и работа да намеря аз не мога да и отпусна персонална пенсия. Тя си има право по закон. Има си възраст,има си и трудов стаж. Какъв е тук проблема? Писах във връзка с нея. Не съм искал пари. За стотен път ще го повторя. Тя има право на отопление и получаваше отопление до преди 4 години. Това на каква работа съм аз не може да реши нейния проблем. Защото докато ме няма у дома не мога да я оставя на студено. Преди пусках безопасна електрическа печка и спокойно я оставях у дома. Така беше цели 15 години. Сега къде мога да я оставя,като не получава никакви пари за изгорения ток? какво общо има тук моята работливост/мързеливост с една жена на 82 години? Вашите родители и вие вземате ли си полагащите се пари от държавата? Защо не си върнат те пенсиите в пощата,а вие да им изплащате пенсия от джоба си?

вие сте Sick Sick Sick Sick Sick къде точно Анета написа да откраднете, и не ви ли е срам чакате майка ви да си вземе полагащите и се пари за да се топли, та тази жена ви е отгледала, изучила и какво получава в замяна #Crazy
защо нашите родители да си връщат пенсията, те са работили за нея, разликата е там че никой от тук не чака родителите му с малката си пенсия да го издържа
за първи път виждам толкова нагъл и безочлив мъж, горката ви майка, дано не падне на легло и да чака вие да я обслужвате ooooh!

# 29
Вашите родители и вие вземате ли си полагащите се пари от държавата? Защо не си върнат те пенсиите в пощата,а вие да им изплащате пенсия от джоба си?

Баща ми почина на работното си място, а майка ми пред очите ми умнико. И не е била оставена да студува, нито гладна, нито жадна от децата си. А пенсията е за положен труд или социален статус, няма общо с бръщолевениците, които се пишат тук. Като искате за майка си, пишете само за нея. Пък и тук не е социални грижи, нито частна фондация, нито благотворително дружество, подпомагащо здрави мъже в активна възраст. Жал ми е за майка ви, че явно старините и не са хубави и достойни. Ама синът и е този, който да я подпомогне, а не майките от този форум.

Общи условия

Активация на акаунт