Изневерила ли ми е????????

• 12 320
  • 81
  •   1
Отговори
# 30
Слушай valentino70.. усещам че си ревнив, нормална защитна реакция.
Остави я да се наиграе.. не и пречи, не я спирай.. прави се че нищо не разбираш, не задавай въпроси.
Стой и и гледай сеира.. спи си спокойно и не се притеснявай... тя рано или късно ще миряса.  Thinking
Но тогава пич, идва твоето време.. не давай разяснения, живей си живота и изобщо не се притеснявай за нищо.. тя сама ще се светне, но ще си трае и ще те гледа в очите, без дори да те пита защо го правиш.  Mr. Green
Колкото по и тичаш по задника и и трепериш, толкоз по на магаре ще те прави.
Изпитано е и върши работа.  Peace

Е Соте ти нищо не казА... тя може жената не да се наиграе, а да се заиграе и да го остави. Човека явно държи на жена си, щом търси пътя към нея и мислите и`. Ако всеки сам ще си играе няма смисъл да се правят на умрели порове и да са заедно.  Игрите са различни при всички, на някои им стига по веднъж.
По темата: Признавам по диагонал минах, но общото впечатление е , че жена ти търси тръпката отново, но не е ясно защо не се насочва към теб да я възроди. Ти прецени защо - имаш най-ясни впечатления от взаимоотношенията ви. Наблюдателен си и сам можеш да схванеш дали фантазира или е тръгнала вече на лов.

# 31
  • София
....жена ми беше написала нека му на този тапак,той много ме нарани.Което ми говори че щом я е наранил няма как да е с думи,а с нещо друго сигурно...

Верно ли така мислиш? Може и без думи, и без секс.....Зависи на какво точно ниво приемаш човека и на какво сте общували
....

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 19:08 от GENTIL

# 32
По темата - работата е отишла. От тук нататък - който изтърпи...
+1 Peace Кратко,точно и ясно.Изневятата е липса на уважение към човека,на когото изневеряваш.Дали само мислиш да изневериш или го правиш ,все едно! Crossing Arms Не знам за вас ,но аз не мога да обичам човек,който не уважавам!

# 33
  • До морето :)
Добре, ако искаш жена си обратно я спечели отново. Какво е станало, как, с кого, според мен и да ровиш, няма да промениш нищо, т.е. дори да ти е изневерила, няма да се разделиш с нея. Поне това разбрах от цялата работа. Ако искаш отново да обича теб, да е влюбена в теб се постарай, започни отначало и така.
Успех!

# 34
Моето скромно мнение е, че съпругата ти е имала интимни отношения с въпросния колега, който след като е задоволил любопитството си е спрял да й обръща внимание или поне не както на нея й се иска. И затова е ровила в нета, търсейки отговор за евентуалното развитие на отношенията им, защото това явно я тормози.

Иначе има мъже и жени, които не могат да бъдат моногамни сто години. И за мен не става въпрос за липса на любов към половинките си, а начин за разнообразяване на ежедневието и нужда от емоции от такова естество  - тръпкави  Grinning

# 35
И аз мисля че са имали веднъж кратък секс в службата,но...тя никога няма да си признае това,защото тя самата неможе да се пази ,и аз винаги мога да разбера не след дълго че има нещо гнило и т.н..!Все пак с нея съм 20г,и знам как ,какво и т.н....

# 36
 ShockedНе ви разбирам аз вас, значи и обаче. newsm78 Не трябва ли да успокоите човека, да му ударите 1 рамо, па макар и виртуално? Аз пък мисля, че не ти е изневерила жената физически, мен! Иска и се някакво приключение мейби, създай и го ти, мен ако питаш. Simple Smile

# 37
  • София
Двайсет години са женени, казва човекът! Какво точно трябва да е успокоението? Да седи и да чака жена му да се кротне ли? Ми, няма да се кротне! Дори като наближава критическата, още по-зле ще става. По-скоро, ако той е към 40+, все още има време да си уреди живота, вместо доброволно да се пренася в жертва и да се чуди къде и с кого е жена му. Дори да не му изневерява все още физически, нейното е дори по-лошо, защото бива почти обсебена от други мъже.

# 38
Виж сега valentino70 , теб те вълнува дали е имало физ. изневяра, а такава може и да е нямало. Не те ли вълнува какво се случва `у главата` на съпругата ти, за да реди пасианси и пита Гугъла разни неща. Не казвам, че не обичаш жена си, или че си лош съпруг. Напротив.
Въпросът е че жените, повечето са романтички. Може жена ти да не `вижда` някои неща по начина по който й се иска, ами направи ги очевадни. Малко гъдел никому няма да навреди. Да се пречупи 20г. рутина тъй да се каже. Виж Пънки е усетила нещата:
Аз пък мисля, че не ти е изневерила жената физически, мен! Иска и се някакво приключение мейби, създай и го ти, мен ако питаш. Simple Smile
Peace

# 39
Не бързай със заключенията Андариел.  Rolling Eyes
Най важното е сега valentino70 да не прибързва с действия и заключения.
Малко търпение е нужно в случая.
Жените си имат периоди на прозрение.. въпрос на време е да си покажат рогата.
Но доста бързо се прибират в черупката си.  Peace

# 40
Според мен всичко е временно и мимолетнто. Ще отмине бързо-бързо и за мен, ако всичко друго ви е ок, не би трябвало да си разваляте отношенията за нещо подобно.

# 41
Да бе, човекът се интерасува имало ли е физическа, тва го занимава, не го ли усещате? Не го занимава кво става в главата и, а да не казвам къде. Joy Анди, Анди, добре че не си арабин по дивите им там земи! Както лесно я осъди жената... ooooh! Shocked

# 42
Да, Валентино, дай да ти мислим как да и` създадеш приключение, така ще се намести всичко  - тя ще ти покаже отговора.
Пънки, ако се е праснала то е станало и заминало и кво? Ако само конкретно физическата част му е важна няма смисъл да се хаби тогава. Въпросът е , ако държи на дамата, да я изкара от пасиансите и въпросите -  "грубият секс значи ли , че ме обича?" Образно.
п.п. Валентино, казвай к`во те мъчи най-много- Дали това, че е спала с колегата или защо  се е стигнало до там, да и` се иска да го прави?

# 43
  • София
Да бе, човекът се интерасува имало ли е физическа, тва го занимава, не го ли усещате? Не го занимава кво става в главата и, а да не казвам къде. Joy Анди, Анди, добре че не си арабин по дивите им там земи! Както лесно я осъди жената... ooooh! Shocked

Поне от това, което разказва авторът, тази жена си има история, тя не е била довчерашна хрисима домакиня и съпруга, изтъкана от вярност, че сега да я е ударила изневиделица една луда любов, да мине и да замине. Останах с впечатление, че нея я е пипнала пипката отдавна. Ако не е с един, ще е с друг.

# 44
Останах с впечатление, че нея я е пипнала пипката отдавна. Ако не е с един, ще е с друг.
Когато мъжа е мухльо аз оправдавам изневярата.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт