Изневерила ли ми е????????

• 12 309
  • 81
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ако намалиш работенето по 12 часа и обръщаш повече внимание на жена си, може би и тя ще ти обръща повечко внимание, а няма да го търси навън. Покрай твоя разказ тук се сетих, че ми прави впечатление колко хлабави стават връзките между партньорите, защото всеки се прави на много отворен и неревнив, и "оставя другия да ходи където и когато и с когото поиска". Все по-сериозно подозирам, че всъщност никой партньор няма да се чувства щастлив при едно такова положение, и би го възприел като безразличие. Не казвам да се иска отчет и разрешение, но проявата на по-голям интерес и желание заедно да прекарват времето и да си засвидетелстват привързаност могат да извършат чудеса. Ми, една вечер й кажи, че искаш да прекараш време с нея, да я заведеш на кино или на разходка в парка, да видим какво ще ти каже и как ще реагира! Дори не става въпрос за някакви романтики като по филмите, а за съвсем простички неща. Като сте били влюбени какво сте правили? Най-вероятно просто сте стояли прегърнати, говорили сте си глупости и мили думички часове наред. Количеството прекарано време има значение. Не се поддавай на глупостите, че било важно да е качествено, а не количество!

# 76
Значи така, ако жената на 1 мъж му изневери, той трябва да я заведе на разходка и ресторант ли? Laughing/ питам по принцип, вече няма да лея мозък по този случай, че човек не трябва да се бърка мноу-мноу на хората/...

# 77
  • София
Ние не знаем, нито авторът знае, дали му е изневерила. От това, което той пише оставам с впечатлението, че той иска да знае истината и е склонен да запази този брак. При това положение е  добре да опита нещо, което да подобри отношенията им. В допълнение, може би е добре човек да се замисля за това какво се случва в отношенията с половинката преди да се получат чуденки от вида "той/тя изневерява ли ми".

# 78
Валентино, да ти пусна 1 песен, на Кърт Кобейн. Simple Smile Милиони мъже са имали този проблем, кво да се прави, сложни са отношенията между хората. Tired Ако не знаеш английски, Кърт пее:Не ме лъжи, моето момичееее! Кажи ми къде преспа миналата ноооощ... Mr. Green

# 79
Ето една друга гледна точка  Simple Smile
В съжителството си с някой (мъж/жена) болшинството допускат следните грешчици, които се превръщат в препъни камъчета:
- чувство за собственост (жена, дете, дом и всякакви вещи);
- пренебрежение с цел забелязване и доминиране в отношенията;
- темерутско отношение;
- вредни навици, които не са за пример пред дете/деца;
- ИЗДРЕБНЯВАНЕ;
- умишлено заяждане за ДРЕБОЛИИ;
- допускане намеса на трети страни;
- поставяне на ултиматоми;
- налагане на мнение на всяка цена (предимно мъжете се среща);
- чакане на т. нар. тръпка (20 год. съжителство е = привързаност, а не влюбване);
- слагане на собствени бариери, които се опитваме да наложим другиму и т.н.
Очаквам опоненти  Simple Smile
Към автора:
НЕ РАЗРУШАВАЙТЕ ДОТУК ИЗГРАДЕНОТО (все пак става дума за 20 г., а не за 2 или 5 г.) С ПОМОЩТА НА РАЗНИ ДРЕБОЛИИ И МИМОЛЕТНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ, ЗАЩОТО ТОВА Е ПРИЗНАК НА НЕЗРЯЛОСТ!

# 80
Аз съм далеч от даване на съвети да я напуска. Но ако това поведение е хронично, задявки с други мъже, влюбвания и т.н. - ами тази жена изобщо какво иска? Държи ли на мъжа си или просто има сигурно място, където да се прибира. И авторът ако не го устройва това нещо, което явно е подминавал и преди, защо чак сега се сеща с какъв човек живее newsm78 В крайна сметка когато не показваш на даден човек какво не ти харесва във връзката ви, той няма как да се промени. И с течение на годините става все по-трудно.

# 81
И аз мисля че са имали веднъж кратък секс в службата,но...тя никога няма да си признае това,защото тя самата неможе да се пази ,и аз винаги мога да разбера не след дълго че има нещо гнило и т.н..!Все пак с нея съм 20г,и знам как ,какво и т.н....
Тогава си нАмери место да си пилиш рогите,преглътни го,и кат ги изпилиш до край,ще се оправиш.
Тва ако си искаш жената де.Ъъ..ква беше приказката..Брояч нема.

Общи условия

Активация на акаунт