Изневерила ли ми е????????

• 12 332
  • 81
  •   1
Отговори
# 45
Е, стига бе...мухльо. Автора ли визираш или по принцип? Някак провокативен ми звучи коментара ти и затова питам? Grinning

# 46
По принцип.
Една жена кръшка като мъжа ѝ почне да я възприема като мебел и забрави дребните жестове. Редки са случаите когато една жена си е к*рва по душа и не ѝ пука с кого си го слага. В повечето случай е някаква липса във връзката.

# 47
  • София
Или защото си е такава - кръшкаща, като разгонена котка.

# 48
  • Плевен
Според мен ти е изневерила.
Жените се прикриват далеч по-добре от мъжете, когато изневеряват. А ти щом имаш и така да се каже доказателства, вероятността да ти е изневерила наистина клони към 100%.

# 49

Когато мъжа е мухльо аз оправдавам изневярата.  Whistling

Някои жени като стъпят къде 40- те... централно откачат.  newsm78

# 50
А мъжете щото не, нали?! Laughing

# 51
Тази темичка отдавна излезе от коловоза на мирното междуполово съжителство. Laughing

# 52

А мъжете щото не, нали?! Laughing

Тц.. ние се закачаме.  Laughing
Ся сериозно.. няма мъж който да е наясно какво се върти в главата на жена му.
Вярно е че за всичко си има некви причини.. но винаги го казвам че отношенията се изясняват очи в очи.
Предлолагания, догадки и излишни нерви.. няма смисъл просто.. сядате на масата и всички карти на открито.. пък после ще му мислите накъде и как.

# 53
  • София
А човек изобщо иска ли да изясни нещата очи в очи? Според мен повечето хора не искат, защото тогава ще трябва да спрат да си затваряят очите и да предприемат нещо, а то може хич да не им хареса, защото ще им разбута живота, с който са свикнали.

# 54
На 42г съм,моята жена е на 41г не е лишава от грижи ,щом ме питате ,йстове и т.н...,сядал съм с нея на масата и искам разговор имам фактите и какво  нищо,тя казваше ,нищо няма успокой се,обичам теб само и това е.Но аз като гледам фактите не съм на това мнение,пробвах чрез нейна най добра ярителка да си поговорят  и нищо не и каза и на нея.Казала че съм се съмнявал напразно чух запис от телефона който нейната приятелка беше записала за да ми пусне после целият разговор и пак нищо не чух по различно и когато гпворех с нея насаме .

# 55
Виж какво, пич, остави я жената да прави каквото иска. Или нещо е изтрещяла и като си "начеше крастата" ще и мине, или нещо куца във връзката ви и не ви предстои бляскаво бъдеще. Което и от двете да е, твоето постоянно следене няма да доведе до нищо хубаво.
А тази нейна приятелка не знам до колко е  "най-добра" и до колко изобщо можеш да и се довериш. Моите приятелки, ако се наложи аз да лъжа, те след мен "ще мажат", няма да правят записи за мъжа ми. Успех ти желая  Peace

# 56
Не четох изцяло и всичко....
Ако ти е, по-добре ли ще се почувстваш, като разбереш и изплющиш на масата всички доказателства?

Ако отношението и поведението й към теб не се е променило радикално /защото с годините се променя/, защо ти трябва да ровиш?

По отношение на други писания, всички ги завърта пералнята в даден момент, жените по-рано, мъжете по-късно.

Ма нали и по-рано съзрявате  Simple Smile , то за тва.

И за много години, Здраве и Късмет!

# 57
  • Стара Загора
Тази темичка отдавна излезе от коловоза на мирното междуполово съжителство. Laughing

Тцъ, не е излезнала все още... Все още се държи от правилната страна на ръба...
Нека и да остане така... Wink

# 58
  • Плевен
Аз си мисля, че твърде много трети лица си забъркал в разследването си. То разговори с този, с онзи, разпит на приятелки и т.н. Направо подхода ти ме изумява.
И между другото не мога да разбера какво значение има дали ще докажеш, че ти е изневерила. Много често не са важни фактите, а това как се чувстваш. Ако постоянно чувстваш несигурност и смяташ, че ти изневерява, то е все едно дали е така или не - т.е. вие живеете така сякаш тя ти изневерява.
Смятам, че дори и да стигнеш до истината, нищо между вас няма да се промени. Точно по тази причина усилията ти не си заслужават.

# 59
Аз си мисля, че твърде много трети лица си забъркал в разследването си. То разговори с този, с онзи, разпит на приятелки и т.н. Направо подхода ти ме изумява.
И между другото не мога да разбера какво значение има дали ще докажеш, че ти е изневерила. Много често не са важни фактите, а това как се чувстваш. Ако постоянно чувстваш несигурност и смяташ, че ти изневерява, то е все едно дали е така или не - т.е. вие живеете така сякаш тя ти изневерява.
Смятам, че дори и да стигнеш до истината, нищо между вас няма да се промени. Точно по тази причина усилията ти не си заслужават.

Искам само едно нещо,да стигна до истината и тогава ще се успокоя,защото тя самата няма доблеста да е коректна и да си каже,след като знам доста факти ,(признат грях не е грях),и тогава ще спя спокойно

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 02:31 от Ekcnpec

Общи условия

Активация на акаунт