БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 966 137
  • 1 766
  •   1
Отговори
# 1 095
Здравейте, добър невролог или отоневролог не знам вече да препоръчате?

# 1 096
  • София
Моля да ми препоръчате детски психолог, синът ми е на 3г.

# 1 097
Моля да ми препоръчате детски психолог, синът ми е на 3г.

Орлин Тодоров, работи с деца.

http://www.psychotherapy-bg.org/орлин-тодоров/

# 1 098
А детски гастроентеролог за София?

# 1 099
Д-р Ангел Налбански, хирург/АГ
Работи в Майчин дом, има и частен прием в МЦ Д-р Гунев, който е наблизо. Регистриран е и в SuperDoc (което поне за мен е голямо удобство)
Препоръчвам го горещо! Ходя при него от 10+ години, при него родих и двете си деца, като с второто имах доста перипетитии и благодарение на точно поставената от д-р А. Налбански диагноза за дъщеря ми и навременната и адекватна реакция от негова страна, детето ми е живо и здраво (изключително рядка, както се оказа в последствие и една сюрия други доктори и светила не вярваха в нея, докато на 20 дни не оперираха дъщеря ми в Пирогов и не извадиха кистата, която той диагностицира няколко седмици преди да се наложи да извади принудително и преждевременно със секцио /3 седмици преди термина/, за да не се постави на риск живота й). Освен това е и доста възпитан и внимателен, обяснява подробно и любезно, което - уви, е все по-голяма рядкост за българските лекари.

# 1 100
  • София
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали добър АГ в София за установяване и проследяване на бременност?
Бях набелязала няколко, но прекалено противоречиви мнения прочетох, което е нормално, различни хора сме все пак, с различни нужди и очаквания Simple Smile

# 1 101
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали добър АГ в София за установяване и проследяване на бременност?
Бях набелязала няколко, но прекалено противоречиви мнения прочетох, което е нормално, различни хора сме все пак, с различни нужди и очаквания Simple Smile
Вита - др Дойчиновски!

# 1 102
Здравейте,

Можеш да прочетеш нагоре в групата. Има доста препоръки. Моят доктор е Ангел Налбански, Майчин дом. Нагоре - по-подробно.

# 1 103
  • София
Здравейте,

Д-п Констанца Тошева от МЦ Пентаграм.
Двете бременности ми проследи.Има доста хора при нея,но е много загрижена и не претупва нещата.
При първата ми бременност откри проблем с детето,докато другия доктор (при двама се проследява ) нищо не откри.

# 1 104
Доктор Лолова очен лекар добра ли е?

# 1 105
Момичета моля ви за препоръка относно наистина добър лекар за извънматочна бременност в София.Съмнявам се,че в Бургас ще има такъв,затова ако ми препоръчате от София ще ми е много полезно.Благодаря.

# 1 106
Момичета моля ви за препоръка относно наистина добър лекар за извънматочна бременност в София.Съмнявам се,че в Бургас ще има такъв,затова ако ми препоръчате от София ще ми е много полезно.Благодаря.

Ангел Налбански, Майчин дом. На мен ми е правил пластика на тръбата, за извънматочна. После имам 2 успешни бременности.

# 1 107
Благодаря ти от сърце🤗

# 1 108
На мъжа ми му дадоха направление за хоспитализация заради един израстък вътре в носа - доброкачествено образувание се води.
Не знам към коя болница да се насочим. Имам добри впечатления от Токуда, но там сме посещавали други специалисти. Някой би ли помогнал с някаква информация?

# 1 109
Марджи, чувала съм много добри отзиви за Кожния на Александровска. Потърси информация.

Общи условия

Активация на акаунт