БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 954 315
  • 1 739
  •   1
Отговори
# 1 515
Здравейте! Може ли малко мнение за Александровска болница отделението по нуклеарна медицина. Предстои ми пет скенер и се притеснявам доста. Преди две години правих пет скенер в Сити клиник Младост и не ми го разчетоха както трябва. Наложи се второ разчитане другаде и последва операция. Та сега се притеснявам доста и всяко мнение ще ми е от полза! Благодаря!

# 1 516
  • В царството на игрите:)
Здравейте! Може ли малко мнение за Александровска болница отделението по нуклеарна медицина. Предстои ми пет скенер и се притеснявам доста. Преди две години правих пет скенер в Сити клиник Младост и не ми го разчетоха както трябва. Наложи се второ разчитане другаде и последва операция. Та сега се притеснявам доста и всяко мнение ще ми е от полза! Благодаря!
Когато си вземето изследването може да го носите на разчитани и при 10 лекари.Пет скенера в Александровска е първият в Сф и специалистите са добри.

# 1 517
Когато си вземето изследването може да го носите на разчитани и при 10 лекари.Пет скенера в Александровска е първият в Сф и специалистите са добри.

Благодаря ви за отговора! Предишния път когато ми се наложи да искам второ разчитане,беше много трудно! Не се съгласяват повечето лекари. Искат изследването да е направено при тях.

# 1 518
Тъй като областта за която търся добър лекар е специфична, търся навсякъде където мога да получа мнения. Моля за добър неврохирург в областта на гръбначния стълб. Имам хемангиом на два прешлена и трябва да направя консултация с неврохирург.

# 1 519
  • На брега на реката
Много сме доволни от д-р Асен Хаджиянев, неврохирург в б-ца св.Иван Рилски. Много добър специалист и много приятен човек.

# 1 520
Тъй като областта за която търся добър лекар е специфична, търся навсякъде където мога да получа мнения. Моля за добър неврохирург в областта на гръбначния стълб. Имам хемангиом на два прешлена и трябва да направя консултация с неврохирург.
В болница "Св. Иван Рилски" са най-добрите. Както и Петър Стоянов , който работи в Исул и Софиямед.

# 1 521
Здравейте, да попитам за УНГ за град София, трябва ми друго мнение...

# 1 522
Д-р Кемал, през Супердок.

# 1 523
  • София
Камел Simple Smile

# 1 524
Да, объркала съм, малко името.👍

# 1 525
  • София

Д-р Георги Попов - деца и възрастни - Поликлиника България - внимателен , конкретен в обясненията на  диагнозата !

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 19:51 от mamamia52

# 1 526
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Доктор Френгов, работи в Транспортна болница.

# 1 527
Благодаря за мненията!

# 1 528
Проф. Лолов, кабинет в София.

# 1 529
Зравейте, моля за препоръка за доктор за колене. За сега трябва да се постави диагноза. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт