БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 953 367
  • 1 734
  •   1
Отговори
# 1 545
Здравейте!
Познавате ли лекар, който лекува тазово - възпалителна болест и полово предавани инфекции в България? Много е спешно,  моля ви за помощ!
Отидете в Александровска болница София - Кожно-венер. диспансер. Те са болница и предполагам, ще Ви обърнат внимание. Може и да Ви приемат там за лечение, ако наистина е спешно.
Може да опитате и в Токуда. Много хора са доволни.
Успех!

# 1 546

Много Ви благодаря! В Токуда ходих вече, тогава нямах толкова силни болки в кръста, но ги имах. Бях при Весела Маркова. Тя ми изписа антибиотика и после ме отряза накратко и това беше. Каза, че нищо ми няма, а то възпалението стига то тръбите според други лекари. Имам си цервицит, който тя дори не отбеляза. За съжаление се влоших след прегледа и проведеното лечение.

Здравейте!
Познавате ли лекар, който лекува тазово - възпалителна болест и полово предавани инфекции в България? Много е спешно,  моля ви за помощ!
Отидете в Александровска болница София - Кожно-венер. диспансер. Те са болница и предполагам, ще Ви обърнат внимание. Може и да Ви приемат там за лечение, ако наистина е спешно.
Може да опитате и в Токуда. Много хора са доволни.
Успех!

# 1 547
  • София
Здравейте, Sparkling Heart
Идвам с молба за добър уролог. Съпругът ми има проблем и едвам успявам да го убедя за преглед.

# 1 548
  • София
д-р Николай Милушев.

# 1 549
  • Бургас
Здравйте, дъщеря ми е на 15г., лятото и се появи едно съкращаване/придърпване над лявата устна при мигане. На абсолштно всяко мигане там потрепва- вече стана 3 месец. Личната лекарка неглижира нещата, щяло да отмине, но понеже стана доста време, записах час при детски невролог- д-р Ралица Делиганева-Д-р Ралица Делиганева е специалист педиатър и детски невролог в София с над 24 години опит. началник на Детско отделение на Болница "Здравето" София. От 2021 г. е управител и практикува в МЦ Лечебницата.
От Бургас сме и нямам много поглед над детските невролози в София, а тук няма детски невролог.
Някой ходил ли е при тази лекарка или да ми препоръча Simple Smile
Благодаря много!

# 1 550
  • София
Миналият месец водих сина ми при д-р Делиганева. Много е внимателна, преглежда обстойно. Останахме много доволни. Лечението имаше ефект. Добър избор сте направили.
Иначе имаме опит с проф. д-р Иван Литвиненко. Също сме много доволни.

# 1 551
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Миналият месец водих сина ми при д-р Делиганева. Много е внимателна, преглежда обстойно. Останахме много доволни. Лечението имаше ефект. Добър избор сте направили.
Иначе имаме опит с проф. д-р Иван Литвиненко. Също сме много доволни.
И аз имам опит с д-р Литвиненко, доволна съм. Водила съм детето ми и в св. Наум, в детското отделние, при наличните там специалисти, бяхме хоспитализирани;
 Отделно в отделението доктор Венета Божинова има и кабинет, преглежда външни пациенти, но много се чака, хората идват към 9, 10  часа, тя преглежда след като свърши с отделението...

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 16:49 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 1 552
  • Бургас
Благодаря, момичета!
Ще отидем при д-р Делиганева, дано се окаже нещо, което не е тревожно, ще имам предвид и проф. д-р Иван Литвиненко, при него явно се записва много рано, видях, че скоро няма свободни часове. И за д-р Венета Божинова прочетох сега страхотни отзиви Simple Smile

Благодаря още веднъж и хубав слънчев ден!

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 11:35 от natalito78

# 1 553
  • София
Благодаря ви, midnightStar. Благодаря за бързия отговор Flowers Hibiscus

# 1 554
Благодаря, момичета!
Ще отидем при д-р Делиганева, дано се окаже нещо, което не е тревожно, ще имам предвид и проф. д-р Иван Литвиненко, при него явно се записва много рано, видях, че скоро няма свободни часове. И за д-р Венета Божинова прочетох сега страхотни отзиви Simple Smile

Благодаря още веднъж и хубав слънчев ден!

Добре е да проверите и нивата на калций,В12 и Д,защото дефицитът им може да даде такива неврологични симптоми.

# 1 555
  • Бургас
Добре е да проверите и нивата на калций,В12 и Д,защото дефицитът им може да даде такива неврологични симптоми.
[/quote]

Тя изпитва ужас от взимане на кръв от вената Sad направо не знам как ще я накарам, затова ще оставя лекарката да каже всички показатели, които смята, че трябва да изследваме, да не се налага да я бодат 2 пъти.

И да попитам и за друг член на семейството за лазерно отстраняване на хемороиди 4 степен.
Племенникът ми се е насочил към д-р Росен Тушев - хирург - МЦ Ориндж, само той оперирал по някакъв нов метод с лазер, обаче прочетох доста негативни  отзиви.

Благодаря, че помагате, момичета!

# 1 556
Моля за препоръки за хематолог в София.

# 1 557
Здравейте! Моля за препоръка за добър дерматолог, става въпрос за упорит кокоши трън.

# 1 558
Проф.Брощилова, през супердок се записвате.Срещу Пирогов се намира- МБАЛ Европа.Чака се, но си струва.Аз съм много доволна.👍

# 1 559
Присъединявам се към мнението на Савина, като добавям и още един дерматолог от този медицински център - д-р Христо Мангъров.

Общи условия

Активация на акаунт