БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 952 021
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 695
Здравейте търся препоръка за добър детски очен лекар, който работи със ЗК (ако преглежда и събота ще е супер) и не е препълнен от пациенти.
В кой район? И за колко голямо дете?

# 1 696
  • София
7г. е детето и имаме препоръка да мине преглед преди 1-ви клас. За район нямам претенции. Ако има нещо около Младостите, Гео Милев и Дружба ще е супер ама не е задължително.

# 1 697
Аз водя детето в очната клиника на Александровска, при д-р Младенов. Доволни сме.
https://dkc-alexandrovska.com/departments/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1% … 0%BD%D0%B5%D1%82/

# 1 698
Аз съм водила малкия при д-р Алина Леви  във Александровска болница .
И съм много доволна.
Сега на есен сме пак там защото имаме задължителен преглед на 5 години.

# 1 699
Мая Димова. Не сме били при нея все още, но съм я записала в тефтерчето, защото срещнах от други мами добри отзиви.

# 1 700
Здравейте търся препоръка за добър детски очен лекар, който работи със ЗК (ако преглежда и събота ще е супер) и не е препълнен от пациенти.

д-р Росица Лолова, дм
очни болести
GSM:   0888 575 443
e-mail:   Rossitza@lolov.com

# 1 701
Здравейте,.търся да репръки за добър УНГ за град София за бебе на 2 месеца, също така, ако имате контактите на д-р Рангачев ще помоля

# 1 702
Здравейте,.търся да репръки за добър УНГ за град София за бебе на 2 месеца, също така, ако имате контактите на д-р Рангачев ще помоля

Д-р Катя Кирова, прекрасен лекар . Работи с деца
гр. София, ул. Позитано № 10
02 980 3382 / 0887 469 132
dr_katja_kirova(@)abv.bg

# 1 703
  • София
Д-р Константин Борисов в болница Лозенец или д-р Кичуков в МЦ Америмед Бизнес парк

# 1 704
Мая Димова. Не сме били при нея все още, но съм я записала в тефтерчето, защото срещнах от други мами добри отзиви.
Още един глас за д-р Мая Димова! Водя дъщеря ми при нея всяка година. Много е внимателна, компетентна и мила!

# 1 705
Искам да включа в този списък доктор Веселин Матеев - алерголог в Александровска болница. Прекрасен човек и отличен доктор. Очарован съм от високият професионализъм, коректното отношение към мен и от назначеното лечение. Огромно благодаря!

# 1 706
Еее, не, сега вече ще реагирам. Посетих Матеев по препоръка. Пълен смешник. Назначи тестуване, после 3 листа писания на фона на отрицателни проби. Имала съм заразен лишей, да се обмазвам от глава до пети с 5 вида мазила плюс химии за пиене, човек да не докосвам, нито общ текстил. И всичко това защото бях прясно епилирана, имах релефни зони с червени точици, всяка поддържана жена ще ме разбере. Абсолютно нищо от терапията не приложих, минаха години, нито аз, нито друг около мен е с проблем. А отидох за елементарна проверка за алергия към медикамент без кожни реакции.

# 1 707
  • София
Такива похвали от прясно регистриран човек са ясни....

# 1 708

Д-р Катя Кирова, прекрасен лекар . Работи с деца
гр. София, ул. Позитано № 10
02 980 3382 / 0887 469 132
dr_katja_kirova(@)abv.bg
Потвърждавам за Катя Кирова.Преди години работеше в Окръжна болница.Там оперира дъщеря ми(махнахме сливиците).Мила и любезна.

# 1 709
Еее, не, сега вече ще реагирам. Посетих Матеев по препоръка. Пълен смешник. Назначи тестуване, после 3 листа писания на фона на отрицателни проби. Имала съм заразен лишей, да се обмазвам от глава до пети с 5 вида мазила плюс химии за пиене, човек да не докосвам, нито общ текстил. И всичко това защото бях прясно епилирана, имах релефни зони с червени точици, всяка поддържана жена ще ме разбере. Абсолютно нищо от терапията не приложих, минаха години, нито аз, нито друг около мен е с проблем. А отидох за елементарна проверка за алергия към медикамент без кожни реакции.
И аз имах такава случка. Може и същия доктор да е. Пълно куку. Каза ли ви да си постилате кърпа като сядате на дивана?

Общи условия

Активация на акаунт