БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 952 006
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 710
И кърпи да постилам, и всичко да ми е строго индивидуално, да го пера с дезинфектант...от него се лееше мъдрост. Някой да си сложи маска и ръкавици, за да ми обмаже гърба... И всичко това го говори на здрав човек. Определено има нужда от професионална помощ, вероятно има някакви фобии.

# 1 711
  • София
В край на сметка успях да запиша в болница Лозенец преглед за очен лекар при д-р Хлебаров. По време на целият преглед се комуникира само с детето, гледа я на машинки, свети и в очите, някакви калинки гледа, абе общо взето доста подробен преглед. Накрая седна да ми обясни състоянието на детето. Внимателен лекар е, не съм платила нищо тъй като работи и със Здравна каса. Така, че препоръчвам ако някой е закъснял с очния преглед и не може да си намери час.

# 1 712
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър уролог в София?

# 1 713
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър уролог в София?
Д-р Семерджиев в Доверие и д-р Кръстанов в Александровска.

# 1 714
Здравейте. Можете ли да препоръчате добър гастроентеролог в София/Пловдив с интереси в черен дроб, жлъчка, панкреас? Благодаря

# 1 715
  • Sofia
В край на сметка успях да запиша в болница Лозенец преглед за очен лекар при д-р Хлебаров. По време на целият преглед се комуникира само с детето, гледа я на машинки, свети и в очите, някакви калинки гледа, абе общо взето доста подробен преглед. Накрая седна да ми обясни състоянието на детето. Внимателен лекар е, не съм платила нищо тъй като работи и със Здравна каса. Така, че препоръчвам ако някой е закъснял с очния преглед и не може да си намери час.

В болница Лозенец са добри голяма част от очните, на при Хлебаров съм била в друг МЦ където работеше и не реагира изобщо адекватно, а отидох с видим проблем. Оттогава ми е в черния списък. В болница Лозенец водих бебето при Славена Стойкова, а началника на отделението им преглежда по каса.

# 1 716
  • София
Аз и друг път съм водила за проблем децата, но не помня името на лекарката.
Ами за момента беше адекватно мнението. Вече по-нататък ще си проличи.

# 1 717
Здравейте. Можете ли да препоръчате добър гастроентеролог в София/Пловдив с интереси в черен дроб, жлъчка, панкреас? Благодаря

Д-р Михаела Петрова, https://www.balkanmed.com/bg

# 1 718
Д-р Кацаров в МЦ Здраве, но се чака с месеци по каса.

# 1 719

Д-р Михаела Петрова, https://www.balkanmed.com/bg

Била ли сте при нея? От къде имате инфо че разбира?

# 1 720
И кърпи да постилам, и всичко да ми е строго индивидуално, да го пера с дезинфектант...от него се лееше мъдрост. Някой да си сложи маска и ръкавици, за да ми обмаже гърба... И всичко това го говори на здрав човек. Определено има нужда от професионална помощ, вероятно има някакви фобии.
Същото куку е значи. Аз много се бях сдухала. Добре че ЛЛ е печен и ми каза да не се връзвам на глупости.

# 1 721
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог в София.

И ако може някой да сподели дали му се е случвало да плаща за хартиена рецепта, след преглед и микробиология при същия лекар (не съм чувала за друг подобен случай!!!)

# 1 722
И ако може някой да сподели дали му се е случвало да плаща за хартиена рецепта, след преглед и микробиология при същия лекар (не съм чувала за друг подобен случай!!!)
Платих потребителска такса и такса за изследването - общо 10 лв., даже получих електронна рецепта за нещо, за което не се изисква такава.

# 1 723
Платих потребителска такса и такса за изследването - общо 10 лв., даже получих електронна рецепта за нещо, за което не се изисква такава.
Преглед 120 лв., 40 за микробиология и след два дни рецепта 15 лв.👌🏼

# 1 724

Късно ти видях въпроса,  I. R. Аз водя децата също в болница Лозенец, но при д-р Славена Стойкова и съм възхитена от отношението й. Супер предразполагаща е и прави много подробни прегледи. Водила съм големия и на профилактични прегледи, и при проблем (беше си донесъл конюнктивит от градината).

Общи условия

Активация на акаунт