БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 953 618
  • 1 734
  •   1
Отговори
# 255
Нещо не мога да разбера какво искаш да кажеш или да попиташ.
Ок.няма смисъл.

# 256
Чудесна работа!

Ами аз препоръчвам за София
др Иван Камбуров -
22 ДКЦ ул. Николай Коперник 9  Simple Smile

Не знам що за специалист е този, но със сигурност не е човешко същество. Като завеждащ ЛКК си позволи да ме попита защо съм позволила да почине бебенцето ми. Може би наистина е другар, а не доктор.

Dados , този др Иван Камбуров очевидно няма място тук . Моля, да не бъде включван в списъка  Peace

Доктор Иван Камбуров е невероятен специалист. Изключителен диагностик и на мен лично ми спаси живота, заедно с личната ми лекарка Живка Загорова, също от 22 ДКЦ.
начинът му на комуникация с пациентите е по-особен, но това няма нищо общо с качествата му на лекар и специалист.

# 257
Здравейте, ще може ли да помоля някой да ми прати на ЛС телефон на д-р Вълкова - педиатър от 3-та МБАЛ София?
Благодаря предварително  Hug

# 258
Чудесна работа!

Ами аз препоръчвам за София
др Иван Камбуров -
22 ДКЦ ул. Николай Коперник 9  Simple Smile

Не знам що за специалист е този, но със сигурност не е човешко същество. Като завеждащ ЛКК си позволи да ме попита защо съм позволила да почине бебенцето ми. Може би наистина е другар, а не доктор.

Явно си имала късмет,защото благодарение на "компетентните" му умения при нас нещата се влошиха. А за начина му на общуване с пациентите-думи нямам-арогантен простак.

Dados , този др Иван Камбуров очевидно няма място тук . Моля, да не бъде включван в списъка  Peace

Доктор Иван Камбуров е невероятен специалист. Изключителен диагностик и на мен лично ми спаси живота, заедно с личната ми лекарка Живка Загорова, също от 22 ДКЦ.
начинът му на комуникация с пациентите е по-особен, но това няма нищо общо с качествата му на лекар и специалист.

# 259
  • София
Записвам се с надеждата тук да намеря добър гинеколог, който работи със ЗК.

# 260

От къде си?

# 261
  • София
От София съм  Peace

# 262
В медицинският център към Майчин дом всички лекари работят със здравната каса, но не знам от коя част на София си и дали ще ти е удобно.

# 263
Мога да препоръчам в Люлин

# 264
Аз ходех при д-р Михайлов - АГ, хомеопат - Трета МБАЛ - Трета градска  много съм доволна, много добър специалист е Simple Smile Страхотен лекар .... В Майчин дом съм чувала много добри отзиви за Д-р Божилов ...

# 265
  • София
Ами удобно ми е в МД, ходила съм при Коларов няколко пъти, но ми се ще да го сменя. За Савчева съм чувала, че е доста рязка, сега чета темата за д-р Генов.

# 266
д-р Манчев мога да препоръчам от МД

# 267

Зависи за кой район, не препоръчвам района на Плиска, нямам опит със ЗК и АГ, по ЗК , чувала
съм добри отзиви за Младост, и 17 ДКЦ но наистина по добре търси според твоя район не да обикаляш цяла София всеки път като искаш да отидеш...

# 268
  • София
 Искам да включа в списъка доц. Николов - алерголог в Национален център по заразни и паразитни болести. Водих детето си при него - нищо общо с Мустаков.

# 269
Искам да включа в списъка доц. Николов - алерголог в Национален център по заразни и паразитни болести. Водих детето си при него - нищо общо с Мустаков.

Ти самата си написала доцент... Смяташ ли, че може да имат нещо общо??? Защо така заядливо прибавяш името на д-р Мустаков? Единия е доктор, другия доцент. Темата е за лекарите от които сме доволни, а не недоволни.

Общи условия

Активация на акаунт