БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 955 700
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 315
Моля ,някой да ми препоръча очна клиника.Спряла съм се на  "Зора " или "Ден",но не зная коя да избера.Клоня към "Ден" и доц. Андреев. Някакви отзиви за доцента.
И другото което ме интересува,ако някой е имал допир и с двете клиники дали има разлика в цените и ако да в коя  са по ниски.

# 316
Много са причините, не е за тази тема. Писала съм. С 1 дума- тя 9 месеца ми следеше бременността и имаше безброй издънки, ужасно брутална жена, но най-фаталната беше, че 20 дни след раждането ми отидох при нея със сепсис на матката поради не почистена от тях плацента, което едва не ми струваше живота. На всичкото отгоре тя ме остави да се прибера вкъщи- нищо ми нямало. Изследвания ми правиха. Спасиха ме на следващия ден в Шейново.

Че тя тогава е за съд, не е за черен списък.

# 317
  • София
За д-р Нина Конова подкрепям с две ръце.

# 318
Много са причините, не е за тази тема. Писала съм. С 1 дума- тя 9 месеца ми следеше бременността и имаше безброй издънки, ужасно брутална жена, но най-фаталната беше, че 20 дни след раждането ми отидох при нея със сепсис на матката поради не почистена от тях плацента, което едва не ми струваше живота. На всичкото отгоре тя ме остави да се прибера вкъщи- нищо ми нямало. Изследвания ми правиха. Спасиха ме на следващия ден в Шейново.
Шейново си е Шейново!Може да не е 5 звезден хотел, но специалистите са факт!

# 319
И сори за спама, но Миласара забелязах, че 4-те ти деца са родени в 3 поредни дни, така ли е???  Shocked Как празнувате РД-тата? 
Не всички в Шейново са специалисти, сестра ми и при двете си раждания там имаше същите случки като при Мигла, 2-рия път я оправиха в Токуда.

# 320
Не всички в Шейново са специалисти, сестра ми и при двете си раждания там имаше същите случки като при Мигла, 2-рия път я оправиха в Токуда.
Със сигурност има и некадърни, носят се легенди за един от тях, но д-р Велев например е голяма класа. В Токуда е същото положение - има страхотни и не толкова, сестра ти е отишла при свестен.

# 321
Здравейте и поздравления за темата!
Изключително полезно е да събираш мнения и впечатления!
Позволете ми да добавя  към белия списък с чисто сърце и съвест доктор Марина Михова работеща в МБАЛ "НАдежда" .
високо квалифициран  специалист и невероятен ЧОВЕК!
Преди да реша направя амниоцентеза доста се колебаех, но реших да се доверя  именно на нея , а не на суперлативите за майчин дом.
Перфектна работа, загрижено(НЕПРИВИДНО) отношение също.Индивидуалност при подхода.
Нито за секунда не се съмнявам в казаното от нея или в работата и.
Ако ви трябва лекар за пренатална диагностика в София- горещо препоръчвам.Всичко се обяснява на достъпен и разбираем език с голямо търпение.
"Опирах" до нея и в други случаи в които нито и беше платено  нито беше длъжна- отзова се веднага със сърце и пълна готовност!

# 322
Защо суперлативи за МД? Мненията за там са напълно реални , не са напразно прехвалени.

# 323
  • София

Позволете ми да добавя  към белия списък с чисто сърце и съвест доктор Марина Михова работеща в МБАЛ "НАдежда" .
високо квалифициран  специалист и невероятен ЧОВЕК!
newsm10

# 324
Мами помагайте! Постоянно обикалям по ендокринолози и не съм доволна от никой от тях. Та те дори не могат да установят какво ми има - едната казва "Ма какво Хашимото, това е обикновена гуша!", другия "Хашимото е", трети "Хормоните са ти добри, паник атаките са ти от главата" Само ме въртят. Няма ли някой наистина добър такъв в София? Rolling Eyes

# 325
  • В сърцето на любимия човек
Мами помагайте! Постоянно обикалям по ендокринолози и не съм доволна от никой от тях. Та те дори не могат да установят какво ми има - едната казва "Ма какво Хашимото, това е обикновена гуша!", другия "Хашимото е", трети "Хормоните са ти добри, паник атаките са ти от главата" Само ме въртят. Няма ли някой наистина добър такъв в София? Rolling Eyes
Виж в темата за автоимунен тиреодит на Хашимото, на първа страница има списък на лекарите от които сме доволни.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=774193.0
Аз ходя при д-р Начев, чувала съм добри отвизи и за Визев.
Прегледай темата и мисля, че ще ти помогне.

# 326
^Благодаря ти! bouquet
И на мен ми припоръчаха Начев, но след като прочетох някои негативни мнения в Интернет се съмнявах, но ще го посетя. Приятен ден!

# 327
Здравейте. Моля препоръчайте гинеколог в центъра, който работи със здравната каса.

Ходила съм при д-р Ралчева в Лора женско здраве и д-р Маринова във Втора градска. И двете са ме лекували добре, но д-р Ралчева винаги е работила на частно (в смисъл като обща гинекологична практика, преди работеше и в Онкологияра), а д-р Маринова е чудесен диагностик но също така и  жлъчна и саркастична, възрастна дама и за последните няколко месеца така и не успя да ми постави диагноза.

Благодаря предварително

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 09:58 от ПримаДона

# 328
Здравейте! Да кажа искам колко изключително съм доволна от д-р Владимир Чучумишев от клиника "Малинов, АГ специалист фетална морфология. Heart Eyes Прегледа беше обстоен - 1 час (за ранен БХС говоря), гледа на 2Д, 3Д, 4Д, на всичко, измери всичко, което се мереше, брои пръсти, гледа кръвни потоци, сърдечни камери,  стомах, сърце (пулс), ръце, крака.. Много много работи. Непрекъснато обясняваше и разясняваше, наложи се много малко да питам, но като питах - отговаряше на всичко. Записа 3 клипа от прегледа и 10тина-15 снимки на флашка. Ако не си носите флашка записва на диск. Много съм доволна. Flutter Мисля и на ФМ в 20-та г.с. при него да ходя.

# 329
А каква е цената?

Общи условия

Активация на акаунт