БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 953 212
  • 1 734
  •   1
Отговори
# 210
Много Ви благодаря за отговорите! А във болницата работят ли със ЗК и ако не колко би струвал един преглед?

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 11:38 от T_pop

# 211
Много Ви благодаря за отговорите! А във болницата работят ли със ЗК и ако не колко би струвал един преглед?
40 лв е прегледа

# 212
  • В сърцето на любимия човек
Ако питаш за болница Вита - не, не работят със ЗК.
Като цяло не е евтина - за преглед, цитонамазка и микробиология си приготви около 100лв.
Д-р Чорбова е добър лекар, ходила съм при нея и при нея се родиха децата на наши приятели.Но ако се касае за репродуктивни проблеми по-добре се насочи към някоя от по-големите репродуктивни клиники, при нас подцени проблема.

# 213
Иска ми се да отида в болница, която работи със касата, защото са наистина доста пари. Confused В посочените в по-предния ми пост райони (Плиска, Шипченски, Подуене, Опълченска, Т.Александров) дали бихте ми препоръчали лекар или болница, работеща със ЗК?
Благодаря Ви!

# 214
Ако питаш за болница Вита - не, не работят със ЗК.
Като цяло не е евтина - за преглед, цитонамазка и микробиология си приготви около 100лв.
Д-р Чорбова е добър лекар, ходила съм при нея и при нея се родиха децата на наши приятели.Но ако се касае за репродуктивни проблеми по-добре се насочи към някоя от по-големите репродуктивни клиники, при нас подцени проблема.
  Извинявай какво общо ПО-ГОЛЕМИ КЛИНИКИ с добър специалист? И би ли споделила, какъв проблем ти е подценила? В момента за най-голяма и модерна се води Токуда в София, но аз се отказах от раждане там и се връщам пак в Шейново, кадето родих и предния път.За съжаление д-р Чорбова не работи вече там, но пак ТЯ МЕ НАСОЧИ към специалист от Шейново. И за да не скочат някои-не споменавам Майчин дом поради факта, че там пък условията са гола вода!

# 215
  • В сърцето на любимия човек
Изрично съм написала:

... ако се касае за репродуктивни проблеми по-добре се насочи към някоя от по-големите репродуктивни клиники...
Ще сложа следващите редове в скрит текст, защото целта на темата е друга.
Скрит текст:
Когато и казах, че се опитваме да имаме дете, тя първо ми каза да се успокоя и ми каза да започна да пия фолиева киселина и ако искам да започна да използвам тестове за овулация. До тук добре.
След 6 месеца безуспешни опити отново отидох при нея с графиките си на БТ и следенето с тестовете по които ясно се виждаше, че имам къса ЛФ и я помолих за изследвания. Каза, че все още ми било много рано, всичко при мен било наред, до 2 години било нормално да не мога да забременея  Shocked Нито ми назначи изследвания, нито препоръча спермограма.
В последствие при мен се установи изключително нисък прогестерон, повишен ТСХ, лошо съотношение на ЛХ/ФСХ, ниски стойности на АМХ и Инфибин Б, които говорят за намаляващ яйчников резерв (въпреки годините ми), полип в матката, който е запушвал едната ми тръба и който се виждаше съвсем ясно на ехограф. При партньора се установи мъжки фактор - астенозооспермия и ниска морфология по Крюгер.
Ако трябваше да чакам 2 години, сега щях да тъна в блажено спокойствие , а междувременно положението да стане много по-сериозно, а шансовете ни за дете - още по-малки  Sad
Не съм оспорила качествата и като лекар за жени, които нямат репродуктивни проблеми или за проследяване на бременност - напротив. Пак ще кажа, че при нея се родиха децата на наши приятели и майките са изключително доволни от грижите към тях.

# 216
Търся  добър ДЕТСКИ ЕНДОКРИНОЛОГ в СФ ...
Диагнозата е хипотиреоидизъм / понижена функция на щитовидната жлеза / при 6м. бебе.
Благодаря !

# 217
Т_pop за изброените от теб райони Плиска, Шипченски, Подуене, Опълченска, Т.Александров можеш да посетиш АГ в 17 ДКЦ малко преди Подуене там съм чувала добри отзиви намира се в близост до парка Заимов , много от автобусите за Централна гара , който могат да се вземат от хотел Плиска спират точно пред това ДКЦ. За 22ро ДКЦ на Плиска съм сложила в черния списък всичките им АГ.  Rolling Eyes Confused

# 218
Много съм доволна от д-р Ели Дачева (АГ - Окръжна болница, има и частен к-т на успоредна уличка на Витошка) - тази жена е ангел!!! Родих сина си по нормален път, въпреки изтеклите ми води... Тя ме изчака до последно и направи всичко възможно раждането ми да бъде най-хубавото изживяване в живота ми!!!
По здравна каса бременността ми следи д-р Огнян Радев от 15 ДКЦ в Дианабад - също изключителен! Внимателен е, не претупва, никога не те напряга с нищо излишно - нито като изследвания, нито като информация - духовит е, което може да не е плюс за всеки, но аз го ценя високо!!!
Д-р Георги Карпузов - личен лекар във филиала на Студентска поликлиника в Мусагеница - мисля, че е специалист по вътрешни болести иначе... Много добър диагностик - никога досега не е грешил при мен и съпруга ми! Много е добър!
И ако може въпросче - търся педиатър в района на Мусагеница за сина си - не съм доволна от сегашната му лекарка в Софиямед... Байкова още ли практикува? Може ли на лични повече информация за нея?

# 219
Изрично съм написала:

... ако се касае за репродуктивни проблеми по-добре се насочи към някоя от по-големите репродуктивни клиники...
Ще сложа следващите редове в скрит текст, защото целта на темата е друга.
Скрит текст:
Когато и казах, че се опитваме да имаме дете, тя първо ми каза да се успокоя и ми каза да започна да пия фолиева киселина и ако искам да започна да използвам тестове за овулация. До тук добре.
След 6 месеца безуспешни опити отново отидох при нея с графиките си на БТ и следенето с тестовете по които ясно се виждаше, че имам къса ЛФ и я помолих за изследвания. Каза, че все още ми било много рано, всичко при мен било наред, до 2 години било нормално да не мога да забременея  Shocked Нито ми назначи изследвания, нито препоръча спермограма.
В последствие при мен се установи изключително нисък прогестерон, повишен ТСХ, лошо съотношение на ЛХ/ФСХ, ниски стойности на АМХ и Инфибин Б, които говорят за намаляващ яйчников резерв (въпреки годините ми), полип в матката, който е запушвал едната ми тръба и който се виждаше съвсем ясно на ехограф. При партньора се установи мъжки фактор - астенозооспермия и ниска морфология по Крюгер.
Ако трябваше да чакам 2 години, сега щях да тъна в блажено спокойствие , а междувременно положението да стане много по-сериозно, а шансовете ни за дете - още по-малки  Sad
Не съм оспорила качествата и като лекар за жени, които нямат репродуктивни проблеми или за проследяване на бременност - напротив. Пак ще кажа, че при нея се родиха децата на наши приятели и майките са изключително доволни от грижите към тях.

Извинявай, не съм те разбрала правилно.  bouquetМоже би за репродуктивни проблеми е най-добре голяма ,сериозна клиника-като Токуда и клиниката на Щерев!Но аз лично не съм имала репродуктивни проблеми и единствено бих могла да препоръчам да се отиде на място в такава клиника и където има най-много чакащи, това е точният лекар! Simple Smile

# 220
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте!
Търся личен лекар за Люлин ,София. МБАЛ или някоя клиника, която има договор със ЗК ?
Благодаря предварително  Hug

# 221
Д-р Йорданов- САНА

# 222
Здравейте, 

Искам да поставя в белия списък д-р Валери Иванов - АГ в ІІ САГБАЛ Шейново. Страхотен човек и професионалист. На 11.12.2013 ми прави лапароскопска операция за премахване на киста от яйчник и всичко мина успешно. През целият ми престой в болницата беше до мене. В днешно време човек трудно може да открие лекар като него - от една страна е отличен професионалист и знае какво прави, а от друга страна е страхотно мил с пациентите. Уникален доктор и със сигурност някой ден ще родя при него! Ако повечето лекари бяха като него щеше да е супер!

# 223
Здравейте, 

Искам да поставя в белия списък д-р Валери Иванов - АГ в ІІ САГБАЛ Шейново. Страхотен човек и професионалист. На 11.12.2013 ми прави лапароскопска операция за премахване на киста от яйчник и всичко мина успешно. През целият ми престой в болницата беше до мене. В днешно време човек трудно може да открие лекар като него - от една страна е отличен професионалист и знае какво прави, а от друга страна е страхотно мил с пациентите. Уникален доктор и със сигурност някой ден ще родя при него! Ако повечето лекари бяха като него щеше да е супер!
Щейново си е Шейново-много добри специалисти!

# 224
  Искам да благодаря на една прекрасна лекарка и страхотен професионалист, който направи раждането ми един незабравим емоционален момент - д-р Деница Лещарска, акушер-гинеколог във Втора градска болница.
  Гласувам за нея!

Общи условия

Активация на акаунт