БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

• 957 352
  • 1 748
  •   3
Отговори
# 285
Доц. Кабакчиев / Петко/ болница Лозенец УНГ Grinning

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 14:26 от AnMary

# 286
Проф. Екатерина Пейчева - дерматология!
Възхитена съм от нея, от отношението й и човечността й, за знанията не коментирам!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 287
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали добър уролог/андролог? Запазихме час за д-р Лазаров в клиника  "Малинов". Някой има ли наблюдения за него?

# 288
За мен най-добрата гинеколожка в София е д-р Катя Златева ( 1 АГ Света София), благодарение на нея имам страхотен син и едно прекрасно раждане, което си спомням всеки ден с усмивка.

# 289
Здравейте момичета,
Не знам дали това е правилното място, но имам СПЕШНА НУЖДА от помощ. Крайно съм наплашена и стресирана от "добри гинеколози" и компетентно лечение. Моят случай е следният.
От Септември миналата година започнаха моите проблеми. Първия път, когато забелязах, че нещо не е наред е при поява на леко кървене. Ходих на гинеколог и ми каза, че е в следствие на физическо натоварване /фитнес тренировка/. На изследванията нищо не показа. Но месец по-късно започна появата на силно бяло течение. Лекувахме го с антибиотик. Въпросната лекарка бе Стефанова от София Мед. Течението изчезна за месец и Ноември пак се появи- втори път антибиотик.
Декември и Януари същата история- пак антибиотик.
Март месец - отново.
Общо за 8 месеца- 6 пъти съм пила антибиотици.
Януари смених гинеколожката и отидох в Токуда като се надявах,че са по-добри специалисти и с по-добра техника. Попаднах на #д-р Добрева и съм изключително  отчаяна-много лош специалист. Първо ми взе страшно много пари - на всяко влизане по 25 лв, дори само, за да си взема резултатите, които мога да видя и в Интернет. Общо въпросното лечение/като реално нямаше такова- изписа ми само аолин/ ми струва около 320 лв. Направихме много изследвания:
1. Цитонамазка- нормална, 1ва категория
2.Микробиология- няма нищо
3. Хламидии- проба от влагалище. Излезе положителна, при което много се уплаших. После правихме още два тест- кръвен и ДНК и се оказа, че няма нищо , а лекарката е взела замърсена проба. Буквално ходене по мъките.
Правиха ми и колоскопия и според нея имаше някакво оцветяване под 5мм от теченията.
В крайна сметка от вчера течението ми отново се появи- като забравих да уточня , че се вижда само при секс по партньора ми. Наистина вече съм крайно отчаяна. Моля препоръчайте ми добър гинеколог и такъв, който най-вече да обърне внимание.
Много ще съм благодарна.

# 290
Аз също съм в търсене на гинеколог за течение, но не съм много наясно - кои болници имат отделения за прегледи и къде приемат по здравна каса? В темите естествено основно се обсъждат въпроси, свързани с раждане и изобщо не мога да се ориентирам къде да отида.

# 291
Аз също съм в търсене на гинеколог за течение, но не съм много наясно - кои болници имат отделения за прегледи и къде приемат по здравна каса? В темите естествено основно се обсъждат въпроси, свързани с раждане и изобщо не мога да се ориентирам къде да отида.
   Ами той добър гинеколог , ако с едно течение не се справи...Четеш съответния град, специалист и готово-щом отзивите са добри.Не му мисли толкова, а взимай мерки с течението!

# 292
Д-р Липева /Радка/ - УНГ, вече не е в Болница Лозенец, а е в Токуда  Wink

# 293
  • София
Слагам проф.Бранков тук-прекрасен   bouquet
Миналата седмица оперира голямото ми момче,намери подход и приказка с него,както и с мен,всичко мина чудесно,сина ми изобщо не беше уплашен,една сълза не е проронил.Да не говорим,че такъв уникален шев е направил,че вероятно изобщо няма да личи нищо.

Желая му да има много ученици и да ги научи да бъдат такива професионалисти като него,но преди всичко и хора.  bouquet

# 294
  • Там, където ме обичат
Слагам проф.Бранков тук-прекрасен   bouquet
Миналата седмица оперира голямото ми момче,намери подход и приказка с него,както и с мен,всичко мина чудесно,сина ми изобщо не беше уплашен,една сълза не е проронил.Да не говорим,че такъв уникален шев е направил,че вероятно изобщо няма да личи нищо.

Желая му да има много ученици и да ги научи да бъдат такива професионалисти като него,но преди всичко и хора.  bouquet
Какъв специалист е проф. Бранков, че не става ясно от този пост.  Peace

# 295
  • Там, където ме обичат
Момичета, искам да направя консултация със специалист УНГ.
Момичето ми е с трета сливица, която отдавна ни създава проблеми.
Много моля за мнения, става въпрос за София.

# 296
Слагам проф.Бранков тук-прекрасен   bouquet

Желая му да има много ученици и да ги научи да бъдат такива професионалисти като него,но преди всичко и хора.  bouquet
Какъв специалист е проф. Бранков, че не става ясно от този пост.  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?all;topic=726933.0

Момичета, искам да направя консултация със специалист УНГ.
Момичето ми е с трета сливица, която отдавна ни създава проблеми.
Много моля за мнения, става въпрос за София.

Препоръчвам Доктор Кюлев - Токуда.

# 297
  • София
Ми верно не съм писала какъв специалист е,но е известен тук и реших,че ще се сетите за кой става въпрос  Wink Иначе е детски хирург,бивш шеф на педиатрията в Пирогов,направил уникални операции на деца за България.

foxysilver,малкото ми момче също има проблемна трета сливица и доктора,който препоръчвам е
доц.Харалампи Василев в Транспортна болница,всяка сутрин преглежда там.

# 298
  • Там, където ме обичат
Ми верно не съм писала какъв специалист е,но е известен тук и реших,че ще се сетите за кой става въпрос  Wink Иначе е детски хирург,бивш шеф на педиатрията в Пирогов,направил уникални операции на деца за България.

foxysilver,малкото ми момче също има проблемна трета сливица и доктора,който препоръчвам е
доц.Харалампи Василев в Транспортна болница,всяка сутрин преглежда там.
Благодаря ти.   bouquet

# 299
Здравейте,искам да попитам за пъпки коя от двете кожни лекарки е по-добра,тези,които имат впечатления и са се лекували при някоя от тях,нека кажат,моля ви. Д-р Албена Ангелова или д-р Маркова?

Общи условия

Активация на акаунт