Отговори
# 15
О, аз не поставям диагнози, просто разделям хората на
безвъзвратни pig-weasels и все още спасяеми.

Ще може ли малко разяснения за тази фраза, че нещо ми се губи смисълът?

успешна и уникална комбинация от свиня и невестулка

# 16

Аха, нещо като комбинация между змия и лебед.

# 17

В ангунг ли е newsm78, щото иначе не се брои Naughty

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 00:49 от Izma

# 18

Аха, нещо като комбинация между змия и лебед.

Не съвсем, да речем, че в един момент Тимон и Пумба са се заобичали твърде силно.  Mr. Green
Изма, каквото му купят на новороденото за изписването, в това ще е.  Naughty

# 19
Социологическо проучване ...или домашна работа за ваканцията.... Whistling...Племеника ми има подобно есе за домашна Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy...........И му го писах....да дам линк и на авторката Mr. Green

# 20
Pig-Weasel е термин на Хънтър Томпсън, използва го в
Страх и Омраза в Лас Вегас и други текстове.

Ясно е, че става въпрос за личности с убийствена комбинация
от умноватост и грубо безочие.

# 21
Хейтърството по правило не се аргументира, критикът винаги се обосновава. Надай се, Мамасита, да си хейтър.  Laughing

# 22
Както се вижда напоследък, всяко едно несъгласие по дадена тема може да се изтълкува като злоба. Точно като злоба, защото това е по-силната дума. Да си злобен е кофти, не е толкова безобидно като хейтърството.
Злоба е да си несъгласен, да си несъгласен с несъгласния и така до края на света. Ей така от и за спортна злоба.

# 23
Хейтърството по правило не се аргументира, критикът винаги се обосновава. Надай се, Мамасита, да си хейтър.  Laughing

+ 1

Това ще е най-семантичната форумска тема. Докато уточним дефинициите, ще навъртим 15-ина страници. Ако не ги уточним, ще се сбием още на трета страница.  Mr. Green

# 24

Исках да се изкажа, но се отказах в последния момент  smile3506

# 25
При това не ги мразя, просто си организирам живота
съответно, за да избегна нежелано засичане.

ахааа, а пък ме заради това просто ме наричат "анти социална" #Cussing out Joy

Злобна съм по подразбиране.

# 26

Ако си позволиш да не харесваш или да намериш грешки и кусури на някоя известна ,успяла, дори преуспяла личност /и начинаеща такава / и отстояваш твърдо мнението си веднага те обявяват за Хейтър.
Избуява ли лицемерието в наши дни ?
Има ли почва индивидуалноста в нашето общество ?
Хайде да поразсъждаваме преди посрещането на Новата година.

Не.
Да.
Останалото е дъвка.

# 27
Да не би да има форумска полиция? Ще пиша където преценя, носорози в анцузи няма да ме спрат. Mr. Green

Не бяха ли 90кг глигани???  Joy Joy Joy

# 28
Глигани, носорози все тая - едър добитък! Цитирах по памет не съвсем точно Grinning Този подпис много ми харесва - еманация на ССф е според мен. И люпещ семки трябва да се добави.

# 29
  • гр. Шумен

Ако си позволиш да не харесваш или да намериш грешки и кусури на някоя известна ,успяла, дори преуспяла личност /и начинаеща такава / и отстояваш твърдо мнението си веднага те обявяват за Хейтър.

То за хейтър да те обявят иди-дойди. Ама те обявяват в общи линии за злобар, дето завижда на гигантските успехи на съответната личност, а ако става въпрос за Слънце Му премиерско, за червен боклук, комуняга, станишковец, рязана карабина и т. н. красиви изрази. Преди няколко дни чета заглавие от сорта, цитат от интервю на ББ "КОстов е едикакъв си, защото казал на Дянков, че повече обичам Цветанов" (не мога да си го спомня едно към едно) и аха да се избъзикам с инфантилщината на съждението се втрещих - отдолу коментари от сорта "БОйко е най-великият българин, който не го признава е червен боклук", "Бойко строи, а другите само крадяха", "Как се оправят 20 години грабежи", "Бойко е най-честният премиер" и от сорта цял поменик. А някой е пробвал да вклини не хейтърщина, просто трезва мисъл, веднага бива захлюпен с дежурното "комуне", "мръсен червен боклук", "червен крадец, дето му е секнало кранчето", че даже и сатрап и убиец. Долу-горе същата картинка (само че с по-друг привкус на коментарите) е и след някаква публикация за Лили Иванова.
Имам странното усещане, че в нашенски форум човек трябва да е психопат, за да го приемат.
А тук много често ме е дразнело назиданието - някой не моли за нищо, просто реши да си изплаче проблема и веднага се намират х потребителки с размахани пръсти, дето да го захлюпят, че е пълен кретен, щом си е позволил да стигне до такова дередже. Има човещина, не е като да няма, но има и много злоба, много омраза. Не знам тия дето я носят, как я търпят, изобщо как търпят себе си. Иначе любимото ми е "като нямаш възможности къде си тръгнала да раждаш деца". МОже би трябва да се въведе подоходен принцип за правото да имаш дете, ако нямаш определен доход, а си си позволил да родиш - в затвора, а детето по разпределение, или за осиновяване, или за домашна прислуга на хора с възможности, или просто за резервни части. Звучи Оруелски, ама от много публикации, които съм чела тука така излиза.

Общи условия

Активация на акаунт