Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 6

• 60 245
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Пропуснах още един важен въпрос. Появява ли се лош дъх в следствие на глада? Важно е да знам, защото работя с хора и това малко ме тревожи. newsm78

# 616
Дали увисва кожата аз лично не мога да кажа, защото съм стегната и спортувам. Мускулна маса няма как да свалиш освен ако не си някаква анорексичка и всичките ти други депа са изразходвани т.е. не сваляш мускулна маса, а мастна маса. Със силния глад се справям с много силна воля. И да, от време на време имам кофти дъх, но за това са дъвките  smile3502 Ето ти захранването: http://www.garabitov.bg/bg/%D0%9E%D1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1% … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 617
Благодарско за бързият отговор.
Като цяло не съм срещала начин с който да се свалят толкова бързо килограми, може би само Пиер Дюкан, но там случаят е друг. Хах..там наистина свалих за 3 месеца 10 кг без глад, но имах хормонални проблеми. Аз също спортувам, и ме тревожи как ще намирам сили за спорт при този глад...ще пробвам. 3 дни ще изкарам, почти съм сигурна, но повече...ще пиша как е..
Утре почвам!

# 618
Не бива да се прекалява с физическото натоварване по време на сиропуването, защото може да стане обратния ефект вместо да изхвърляш токсини да ги натрупаш! Успех на теб!  sohappy

# 619
Момичета утре ми е трети ден!Нямам кантар и не съм се теглила ,както не знам дали за два дни съм свалила нещо,не вярвам за толкова кратко да стане,но пък ми се иска.След колко дни вече има някакъв резултат?Или може би е индивидуално за всеки или по дрехите ще усетяяя newsm78

# 620
Добро утро момичета, ако има някой в момента в темата и може да ми каже как точно да разтворя англ.сол?

имах книжката, но къде съм я забутала незнам, лутам се по темите, но неоткривам

Моля някой да се включи

# 621
rich_i, първите дни се сваля предимно вода. Мисля, че пети ден ще имаш реален резултат.  Peace

RNR, англ. сол - с малко вода. Гледай да не е над 100 гр, че няма изпиване тази горчилка. Изсипва се половин пакетче, допълва се около една трета от чашата вода, стискаш очи и пиеш. Успех.

# 622
rich_i, първите дни се сваля предимно вода. Мисля, че пети ден ще имаш реален резултат.  Peace

RNR, англ. сол - с малко вода. Гледай да не е над 100 гр, че няма изпиване тази горчилка. Изсипва се половин пакетче, допълва се около една трета от чашата вода, стискаш очи и пиеш. Успех.

имам някакъв спомен че в книжката пишеше: 1 пак. в 500 мл. вода или в 300 беше  newsm78

# 623
  • София

имам някакъв спомен че в книжката пишеше: 1 пак. в 500 мл. вода или в 300 беше  newsm78
[/quote]

Цитирам от книжката:
" Един пакет от 30грама се разтваря в 400- 500 мл. вода и се рзбърква до пълното й разтваряне. Изпива се до 30 мин. целия разтвор. Действието е слабително. От последното хранене до приемането на Английската сол се прави интервал от 3 часа.Половин час след изпиването й може да се зпочне приемането на "Мадал Бал".

# 624

Цитирам от книжката:
" Един пакет от 30грама се разтваря в 400- 500 мл. вода и се рзбърква до пълното й разтваряне. Изпива се до 30 мин. целия разтвор. Действието е слабително. От последното хранене до приемането на Английската сол се прави интервал от 3 часа.Половин час след изпиването й може да се зпочне приемането на "Мадал Бал".
[/quote]

благодаря ти много

Хубав ден   bouquet

# 625
Nora sky да кажа  за мен, 5 дена на сироп и си ходих на фитнес-преси и ходене на пътеката, не беше трудно и доста помагаше Wink вчера нещо се изложих с храната Embarassedама продължавам, няма отказване, ще си затворя очите за предалата ме воля

# 626
Днес ми е седмия ден и съгреших с половин ябълка...  oops не издържах просто..а и точно пред блока ми има цяла улица където се предлагат дюнери, понички, палачинки, сръбска скара и всякакви др вкусотии  smile3518 ще се опитам да избутам днес и утре и стига толкова, че мн се измъчих вече! 8 дена не са малко все пак като се има предивд, че още седмица ще захранвам и после още 8 дена режима който съм написала по-горе.

# 627
Много замряхте бе хора  smile3506

# 628
Oф,аз прегреших здраво... newsm45,но няма да се отказвам,както по-рано писах нямам воля бееееее,много ми е трудно.Този корем къркори,ама не си играе.Имам още сиропче,ще се опитам да се поправя Cry

# 629
  • София
Днес приключвам 8-ми ден, ама ....реално след 5-тия няма мърдане на тея цифри  smile3514 smile3514
Имам да свалям поне 20кг., а едва ги докарвам до 4кг....... е, няма такъв карък просто! И през тези 8 дни нищо освен сироп, вода, чайове (без никакви подсладители) и дъвки.

Ще се  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт