Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 6

• 60 247
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Хайде дамите Любителки на кленов сироп моля качете 2 снимки на вас преди и след покажете ни голямата разлика и аз ще кача лично моя снимка

Моля, без провокации. Хората с акъл в главата не биха си пускали снимките из нета. Освен това, тук само ти имаш нужда да доказваш нещо. Просто не влизай в темата и готово.

# 601
не провокирам  Бланка ... просто искам да видя резултата който толкова хвалите Simple Smile Нищо и на никой не искам да доказвам ! Мързела и волята и желанието няма нищо общо с акъла в главата ... просто всички избират лесния наччин след около 5 месеца отново ще си на диета и ще смъкваш същите килца ... но този път няма да е с кленов сироп а с нещо по ново било то хапчета или каквото и да е. Според теб не е ли по лесно целогодинишно да се храниш здравословно леко и внимателно без мъчения с глад и пиене на щуротии и така 365 дни ще изглеждаш перфектно ??? 

# 602
Lycia9 ние сме избраи този начин да отслабваме,а ти си се храни здравословно и ходи на фитнес,което е доста добър вариант.Всеки сам решава какво да прави с тялото си.

# 603
  • София
не провокирам  Бланка ... просто искам да видя резултата който толкова хвалите Simple Smile Нищо и на никой не искам да доказвам ! Мързела и волята и желанието няма нищо общо с акъла в главата ... просто всички избират лесния наччин след около 5 месеца отново ще си на диета и ще смъкваш същите килца ... но този път няма да е с кленов сироп а с нещо по ново било то хапчета или каквото и да е. Според теб не е ли по лесно целогодинишно да се храниш здравословно леко и внимателно без мъчения с глад и пиене на щуротии и така 365 дни ще изглеждаш перфектно ??? 

Ти що не си намериш друга тема,  в която да се заяждаш, а?

# 604
  • София
Според теб не е ли по лесно целогодинишно да се храниш здравословно леко и внимателно без мъчения с глад и пиене на щуротии и така 365 дни ще изглеждаш перфектно ??? 
Ние първо ще си отслабнем със сиропа, пък после ще си се храним целогодишно здравословно и леко Wink

# 605
Не се заяждам н е ме разбирайте погрешно просто искам да помогна Wink това което пиша не е с цел провокации и заяждане казвам го защото знам ефекта от кленовия сироп защото съм го пила както споменах Simple Smile

# 606
  • София
От доста време му се каня на този режим и покрай една приятелка взех, че го започнах. Уж за морална подкрепа. Нямам кантар и не знам все още в килограми как ми се отразява, но свалям сантиметри, което е най-важното. Килограмите ще разбера тия дни като мина през фитнеса. Днес ми е 6ти ден, чувствам се чудесно като изключим ледените ми крайници. Главоболието поотшумя. Пия по 5-6 литра течности на ден. В сиропа слагам много лют червен пипер, че съм му голям фен и очаквам страхотни резултати за финал, че имам да свалям огромно количество килограми.
Успех на всички сиропуващи Simple Smile

# 607
Много съм гладна да знаете Twisted Evil,как ще издържа.. #Cussing out

# 608
и аззззззззз #Cussing out smile3514

# 609
И на свалилите с фитнес им се налага отново и отново да свалят.
Колежката май се опитва себе си да убеди и мотивира за фитнес и здравословно хранене. Давай, стискаме ти палци. Наистина. Всеки намира начина за себе си.  Peace

Аз лично обичам тестени, хляб, ориз, картофи и вафли. Хайде, от вафлите мога да се въздържам, но всяко друго хранене извън горното за мен е мъчение. Така че целогодишно здравословно хранене за мен е целогодишна диета.

# 610
Всеки сам си избира начина. Аз живея здравословно и спортувам, но това не ми пречи да си правя по 2-3 пъти в годината някаква прочистваща диета : )

# 611
  • Варна
Привет, момичета, мисля да повтарям режима от 01/04. Предния път започнах на 03/02. Свалих 8кг, от които останаха -5кг. При мен се появиха някои проблеми в следствие на намален имунитет, освен това изкарах една бронхопневмония и се чудя дали мога да приемам някакви витамини?

А относно полемиката на последните страници за мен истината е следната - за да сме тук, в този подфорум, сме от хората, които обичат да похапват и не си падат много много по спорта...За да сме трайно слаби си трябва ограничаване цял живот...да, ама това се постига трудно...много трудно. Като се замисля приятелките ми, които са слаби са много капризни на храна, ядат по 2 хапки и казват "ох, стана ми тежко"....мисълта ми е, че дефакто хапват малко...поне това са мои наблюдения де. Hug

# 612
Абе не е така както си го мислиш Grinning Най-добрата ми приятелка е хърбалет, а яде 3 пъти повече от мен! Да не говорим, че нито спортува, нито живее здравословно (нагъва чипсове, газирано, мн сладко, пържено и мн солено) за разлика от мен.  Аз съм нейната крайност и въпреки това не мога да кажа, че съм слаба, а нормална.

# 613
  • София
Не се заяждам н е ме разбирайте погрешно просто искам да помогна Wink това което пиша не е с цел провокации и заяждане казвам го защото знам ефекта от кленовия сироп защото съм го пила както споменах Simple Smile

Всеки има своята история и опит. Ти си била на сироп.Други хора също са били. Какво са направили след това, какви изводи са направили и какви промени в живота си - всеки си знае.
Няколко пъти говориш за "лесен" начин и някакви "хапчета", които не разбрах какви са...
Сиропуването не би могло да се нарече "лесно". Необходима е много силна воля за да го направи човек точно както трябва, да не говорим за захранването - още по-силна воля. А за след това - още пвече. Така че не казвай, че това е лесен начин да се свалят килограми.
Колкото до това, че килограмите се връщат - да ако не промениш начина си на хранене се връщат. Ти каза, че се храниш здравословно и пак са се върнали при теб. При мен така ставаше след гладуването по Лидия Ковачева.
Искам да кажа, че организма на всеки човек е различен. "Всеки човек е вселена." Нищо ново не казвам, естествено.
Аз се храня здравословно (ВМ НВД). Спортувам, опитвам се да не прекъсвам, тичам в парка ако нямам време за друго. Сигурна съм, че и другите момичета си имат своите начини да поддържат форма. Тук не са се събрали някакви мързеливи лигли!
Просто понякога се случва да качиш килограми заради нещо: болест, бременност, кофти храна ...
И това е един прекрасен начин да свалиш натрупаното плюс много важната детоксикация.
Естествено, че ако 10 дни си на сироп и после си подкараш свинщините след седмца нищо няма да е останало от сваленото, да не говорим колко вредно е за организма.
На финала , понеже много се разпрострях  Simple Smile
Остави хората сами да правят грешки и да се учат от тях. Така се трупа опит. Не само с диетите.С всичкое така. Ти казваш, че всичко ти е ок, във добра форма си , тренираш, храниш се здравословно.Това е прекрасно  bouquet
Бъди здрава и щастлива. И остави другите да живеят както искат.
 Peace

# 614
Здравейте момичета Simple Smile
Миналата година уж почнах, но не изкарах и 3 дни. Отказах се.
Сега пак планувам да започна. Икскам да попитам старшите в сиропуването – Много ли увисва кожата? Дали това което се сваля като килограми не е загуба на мускулна маса или наистина са мазнини? Как се справят със силният глад? Захранването само с плодове и салати ли е?
Благодаря Ви  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт