Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 6

• 60 248
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте. На мен днес ми е втори ден. Чувствам се добре. Само доста ми се спи, но аз по принцип съм си поспалива, а и спрях кафето. Искам да ви попитам по колко дози долу горе пиете от коктейла. Аз вчера изпих само 3, но пих доста вода.

# 586
Не че искам да ви развалям радостта.. Но Медал Бал е нещо като хапчета за отслабване пиеш сваляш 2 3 месеца айде пак наново с килцата ... Аз също съм била пълничка и съм пила какви  ли не хапчета но но мога да разбера защо жените винаги търсят лесния начина за отслабване ... винаги трябва да се пие чай или хапчета или ужасния кленов сироп ( само като си спомня колко гадно ми беше) ... Истината е само една здравословно хранене или така де подходяща диета и много спорт ...

Браво.
Ако след кленовия сироп се мине на здравословно хранене, каквото ти препоръчваш, сваленото не се губи. Аз самата съм свалила над 7 кг чисти мазнини, мас да го кажем. Със здравословно хранене няма как да се натрупат нови 7 килограма мас.

# 587
От днес започнах захранването  този ориз в междинния ден колкото и гадно да изглежда ми се вижда като най-вкусното нещо и да ви кажа малко странно ми беше че трябва да дъвча Laughing .И отчет за 10 дни 6 кг. които ги свалих първите дни и после застои .

# 588
Браво Simple Smile Пожелавам ти да си ги запазиш.

# 589
  • Сф
Момичета, толкова вдъхновяващи сте Hug Hug Hug От известно време ви чета и си мечтая за вашите резултати. Решила съм от 1 април и аз да се включа. Преди съм карала 90-дневната няколко пъти ( само веднъж цялата) и мисля пак към нея да мина след захранването. Голяма лакомия съм  Blush и вече не мога да се понасям.  Rolling Eyes
Пожелавам ви леко сиропуване и след няколко дена ще се включа редовно.

# 590
B l a n k a Абсолютно не съм съгласна с теб ....  Може и това да е вариант но за мен не е... Не си мисли че след дните е Кленовия сироп или хапчета съм почвала да ям като прасе ... не съм напротив като сметнеш че не ям сладко и газирано по принцип не пия Wink и килцата хоп троп отново ... както се казва мързеливите кила не са добре изглеждащи кила .. а след като всички имате толкова голям ефект постигнато защо не качите снимка преди или след 10 дни с дата ... да видим поразяващия ефект на МЕДАЛ БАЛ  newsm78 newsm78 АЗ лично ще кача снимки на жени на които се възхищавам Simple Smile ( Не е никак лесно дами и аз като вас съм избирала лесното но ефекта няма нищо общо )

# 591
Здравейте,  и аз искам да включа при вас. Понеже четвърти ден съм на сиропа и долу горе само за това мисля е хубаво да си говориш с някой,който минава през същото. Имам много да смъквам, така и не влязох в норма след първото раждане, и сега имам бебе на 5 месеца. Засега съм добре/ леко главоболие и поспаливост/. Обаче питанката ми към вас е следната:почти веднага след като  приключа 10 дневната програма ще трябва да ходя на изследвания/ пълни- кръв, урина/. Та дали ще даде някакво отражение по показателите?!
На всички приятен и ободряващ ден, с много воля и усмивки!

# 592
Да се похваля и аз един ден на кленов сироп , един килограм на долу.Вчера съм изпила 4 дози защото си забравих сиропчето на работа, но пак има ефект.Успешен ден на всички.

# 593
и аз да се похваля кантара и днес е много благосклонен -0,800кг.За 2 пълни дни 2,30кг.Този път е по сполучлив от песледният ;тогава за 5 дни свалих 2 кг.Ще съм доволна на 5;6кг.общо със захранването .Маи месец пак мисля да направя едно гладуване от пулнолуние напред,защото явно има доста по добър ефект когато намалява луната.ИНаче прегрешавам само с едно кафенце сутрин ,пия по 4;5 коктеила на ден и по 1л.вода.Хаиде отивам малко  newsm39

# 594
Може и това да е вариант но за мен не е...

Това вече е друго нещо. Помислих, че говориш принципно.

Принципно грешката на пиещите кленов сироп е, че си мислят, че с минаването на дните на сиропа, евентуално и на захранването всичко приключва. Всъщност се изискват още много лишения, докато организмът възприеме новите килограми и престане да се стреми да си върне бившето тегло. Според някои диетолози това е 3 месеца, но други считат, че са необходими 6 месеца.
Всъщност трайното сваляне на килограми изисква по-дълъг период от време, просто със сиропа виждаш резултата още първите дни, а след това вече си слаб и си на диета, за да си пазиш постигнатото, а при повечето други методи на отслабване това става бавно и постепенно.

# 595
И аз съм съгласна с теб .След това и според мен трябва да се внимава с храната ,а и е грехота да  похарчим маса пари за сиропче ,да гладуваме по ..... дни ,да видиш някакви резултати и след това да започнем   с пиците,хляба вафличките и т.н.Трябва доста време докато се проспособи органисма към  любимата ни храна и то не пак като си я позволяваме всеки ден.

# 596
Ох,аз снощи прегреших с малко пилешко месце и една чаша винце.....грехота ли е?А толкова добре се чувствам и не изпитвам глад.. Embarassed

# 597
пий един разхлабителен чай и продължаваи на сиропчета HugОххх колко ми къркори корема мъжът ми се залива от смях с мен .Поцял ден си мечтая какво ще си приготвя за ядене само да отслабна  мечтиии мечтиии.Цяла зима се свиних сега глад незаслужавам храна,че толкова искушения има.Иначе засега съм ок коремчето се поприбра еее има още сланинки да се топят,ноо има напредък ,несъм гладна пия си сокчето и ми е добре

# 598
Така е ... аз лично съм на мнение че най добре е да се почне само с диета... кленовия сироп поне мен ме запичаше .... Бях при един фитнес инструктор много добро момче ... Ядох по 4 5 пъти на ден и хоп 5 кг за 1 месец аа в каква форма бях просто .... освен на кг бях се свила и на сантиметри ... това е най важното за мен .. да изглеждам добре в тяло а не -10 кг и + увиснала кожа стрий но да си казвам Ех колко са ми слаби крачетата  Outta Joint Хайде дамите Любителки на кленов сироп моля качете 2 снимки на вас преди и след покажете ни голямата разлика и аз ще кача лично моя снимка

# 599
И аз днес на обяд не устоях - хапнах един домат. Май ще се хапва по малко - трудно е да се издържи много време. Колкото и да съжалявам - ще се пробва с ограничаване в храненето. Лошо...........

Общи условия

Активация на акаунт