~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 543
  • 712
  •   1
Отговори
# 465
Като цяло и на мен ми е странно че серияла продължава да се казва така както се казва главната геройня макар да я няма вече.И някак си няма логика.Можеха да сменят актриса но явно така са решили.

# 466
  • на вълнолома
 Hugвлизам само да ви кажа" Здравейте" и да споделя мнението си за снощната серия: Зумрут, макар и да го играе лошата, снощи ме изпълни при втория разговор с Неджип Peace, накефих се много, а и както Неджип се изказа за нея после: Аз я наплюх, а тя каза, че роснало малко или нещо от сорта беше, тази султанка бре Twisted Evil, а колкото до двойката Чънар и Лале, наистина са много сладки, ама ми се струва на мен поне, че малко преиграват в чувствата си един към друг в филма, незнам......като насила все едно, така ми изглежда newsm78, но това си е мое мнение само  bouquet, айде хубав ден на всички Hug

# 467
Хм, за преиграване не съм се замисляла, не знам нейните устни дали са естествени, но може би от тях има нещо. Или поне на мен така ми се струва.
Открих кое не ми допада в Йешим - веждите й, хем ги почернят хем са по-плътни отколкото би й отивало, за моя вкус.

Пейкова, от кой филм са твоите аватар и подпис, гледам, че пак с Толгахан  Heart Eyes

# 468
Подписа на Пейкова е от Огледален Свят/Нарекох те Фериха само че това са Ханде/Джейда и Корай/Юсуф.

# 469
Здравейте,
започнах да следя сериала. По принцип не се вживявам много - много. Гледам отгоре -отгоре,ей така за развлечение
Но бях провокирана  да влезна в темата за да попитам - какви са роднинските  връзки в семейството на момчето? Като прочетох няколко поста по-нагоре ситуацията ми се изясни по следния начин -
В това семейство има двама по-големи братя и една сестра. Единия брат, който вероятно е починал, се води баща на главният герой. Другият брат, неженен, е пък вероятният му биологичен баща.
Сестрата също живее там със семейството си.
Забелязали ли сте , че турските сериали налагат един образ на свекърви - силни, властни жени, чиято дума на две не става, жени, които трудно прекланят глави. Е, тук този образ според мен е много несполучлив. Икбал - не зная дали, защото актрисата не играе добре ролята, но ми се струва безлична, безинтересна...

# 470
Пейкова и аз съм на мнение, че малко изкуствено играят влюбени Чънар и Лале, Rolling Eyes  но пък са ми сладки, като двойка.
И на мен ми хареса Зюмрют как постави на място Неджип в кабинета.
От двете майки, по-неприятна ми е Игбал, даже самата актриса не ми е приятна.
Дотук с игра никой не ме впечатлява особено и по-добре, че да не се задълбавам и натоварвам.
Като, че ли Серенай най-добре си играе ролята засега, поне с това впечатление останах от серийте дотук-вятърничава, лудетина, непукистка в общи линий и мисля, че и се получава добре играта.
Освен веждите й, които ги почернят изкуствено, нещо и в устата като, че ли не ми харесва особено, иначе като цяло е приятна, особено когато е без тежък грим и ярки, и червени червила.
Блейдо, горе долу и ние като теб с общи усилия разбрахме по този начин роднинските връзки в семейството на Чънар.
Иглу, струвами се, че аватара на Пейкова е от този сериал, това май са Чънар и Лале. newsm78

# 471
Мерси, момичета. Аватарът май наистина са Лале и Чънар.
На Серенай и на мен горната й устна ми изглежда неестествена, ама може да си е такава.
Ех, този Огледален свят май ще го търся да го гледам  Whistling Там умира ли някой от главните герои? Искам да се обичат и да живеят щастливо до края на дните си.  Grinning

# 472
Искам да се обичат и да живеят щастливо до края на дните си.  Grinning

Тогава точно Огледален свят не го гледай.

# 473
Мерси, момичета. Аватарът май наистина са Лале и Чънар.
На Серенай и на мен горната й устна ми изглежда неестествена, ама може да си е такава.
Ех, този Огледален свят май ще го търся да го гледам  Whistling Там умира ли някой от главните герои? Искам да се обичат и да живеят щастливо до края на дните си. Grinning
Иска ти се Иглу, но не би.
Не ме питай за Огледален Свят, че ми е като отворена рана, драма, драма,...........на ента степен Cryи да, и в него умира главната героиня в последната минута на втория сезон. Третия сезон беше с две продължения, но неуспешни.........мъка, мъка и пак мъка. Ако ти се гледа сериал с хепиенд, по-добре не се захващай с Огледален Свят, защото той няма да е твоя сериал с щастлив край...........и заживели щастливо, до края на дните си. Rolling Eyes
Като гледам Сезони на Любовта и той, ще е драма със смърт на главни героини, аман вече от турси драми, аман, аман и все гледам отвреме навреме някой техен сериал. ooooh!
Ми играят хората и това си е, и историйте разказани в сериалите им са някак човешки, и земни.

# 474
  • на вълнолома
Хм, за преиграване не съм се замисляла, не знам нейните устни дали са естествени, но може би от тях има нещо. Или поне на мен така ми се струва.
Открих кое не ми допада в Йешим - веждите й, хем ги почернят хем са по-плътни отколкото би й отивало, за моя вкус.

Пейкова, от кой филм са твоите аватар и подпис, гледам, че пак с Толгахан  Heart Eyes

Момичетата са ти отговорили Hug- слабост са ми разплаканите мъже, че не е честа гледка, за мен поне. Левия крачол  е провокиран от един диалог на Надето и една снимка на тези хубавци, имам и десен, една сцена от 71 епизод, обаче не се вижда нещо newsm78,  на Лале устните и на Йешимката веждите ще ги съзерцавам Фнимателската довечера Shocked, Игбал и мен не ме кефи, много ми е трътлеста, а и как се беше покачила на високи токчета Joy, скица, че и червеничко имаше на тях Mr. Green
Не съм гледала много сериали, почвам да гледам ине ги доглеждам докрай, не са ме грабнали, обаче Езел и Ферия са  newsm74, чок драма, чок рев, а Лале го гледам заради Чънар убавеца,

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 14:10 от peikovaaa

# 475
О, значи няма да го почвам Огледален свят, не искам драми  Cry искам ако ще и нереалистично да е люююююбов и пак и още  Crazy пък нека се гонят 100 епизода.
Чънар и мен ме плени и аз заради него гледам .
Икбал с тоз рус перчем отпред май не мога да я приема много насериозно  Rolling Eyes ама си е скрипя отвсякъде и все си викам, дано не стана такава свекърва  Joy

# 476
О, значи няма да го почвам Огледален свят, не искам драми  Cry искам ако ще и нереалистично да е люююююбов и пак и още  Crazy пък нека се гонят 100 епизода.
Чънар и мен ме плени и аз заради него гледам .
Икбал с тоз рус перчем отпред май не мога да я приема много насериозно  Rolling Eyes ама си е скрипя отвсякъде и все си викам, дано не стана такава свекърва  Joy
Игбу,

Скрит текст:
Огледален Свят си заслужава гледането, още повече, че главните герои играха със сърцата и душите си, такава химия и страст да ги "режеш с нож във въздуха" не бях виждала до този момент между екранни партньори, но моя съвет към теб е, че ако все пак се престрашиш да загледаш сериала, то го гледай до сватбата им, но не и сватбеният танц на ФЕмир в края на 67 епизод, а продължението дори и от любопитство не го започвай изобщо, за да ти се изпълни желанието за хепиенд.
Игбал и с рус и с друг цвят на перчема, ми е анти героиня-студена, злобна, дори няма финес и излъчване на жена, каквито има Зюмрют.
Аз загледах сериала по препоръка на авторката на темата, а не заради Толгахан и засега не съжалявам, а и се надявам да го гледам занапред, без да се напрягам.

# 477
Ех, Neidjal,  ще трябва да го търся значи Simple Smile ама така си го описала, че няма да мога да устоя.
Ще го прекъсна на хепи енда значи, макар че одеве в ютюб попаднах на някакъв клип, където прострелваха главния герой май.

# 478
Ех, Neidjal,  ще трябва да го търся значи Simple Smile ама така си го описала, че няма да мога да устоя.
Ще го прекъсна на хепи енда значи, макар че одеве в ютюб попаднах на някакъв клип, където прострелваха главния герой май.
Оооо, това са резонни ситуаций, но те обикновено имат по 9 живота като котките, че някои от тях и повече. Joy
Доколкото разбрах с преводача, това е нейна последна снимка, изглежда добре.
آخر صور سريناي.. هنا حلوة الصراحة..

# 479
  • на вълнолома
иглубпрепоръчвам ти горещо Ферия да я гледаш, страхотен сериал е, млади хора, ученическа любов, разделии, страхотен филм е
На мен Йешимката не ме кефи нещо, Лале ми е по- женствена и нежна
Наде Hug
Скрит текст:
къде изчезва Мемет в трети сезон newsm78

Общи условия

Активация на акаунт