~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 496
  • 712
  •   1
Отговори
# 495
Диди, честито, стискам палци всичко да се развие както го искаш.

На мен Йешим не ми е несимпатична, много мъничка ми изглежда, в смисъл на млада. Сценаристите са ги забъркали едни... като чета. Иначе ярки червила й отиват, само да не й слагат и точно толкова ярки сенки  Joy
Компотя е пълен Peace
Joy Joy Joy
На мен пък с червено червило не ми харесва, а с по-бледи цветове, а ако е без тежък грим, цена няма да има.
Диди, а кой е бащата им на Керем и на Йешим, става ли ясно? newsm78
Хайде, до после, след епизода.
Бащата на Йешим и Керем се появява след смърта на Йешим иска възмездие за смърта на детето си и почва отмъщение заедно с Зюмрют срещу Топрак и Чънар ,но после умира и Зюмрют ги довършва  Peace както се казва  Whistling

# 496
Ееее и за Топрак и Чънар ли няма хепи енд... или той всъщност още се снима сериалът?

# 497
Ееее и за Топрак и Чънар ли няма хепи енд... или той всъщност още се снима сериалът?

Снима се аз да ти кажа и 4-ти сезон ще има  Peace
Ама аз не искам и да има ХЕПИ ЕНД за тях  Wink

# 498

Снима се аз да ти кажа и 4-ти сезон ще има  Peace
Ама аз не искам и да има ХЕПИ ЕНД за тях  Wink
Simple Smile е Йешим като я няма, освен някое ново Лале да намесят и да сменят сезона.

Ех, значи защо не дават Сезоните от 9, а Готова на всичко от 10  Sad

# 499

Снима се аз да ти кажа и 4-ти сезон ще има  Peace
Ама аз не искам и да има ХЕПИ ЕНД за тях  Wink
Simple Smile е Йешим като я няма, освен някое ново Лале да намесят и да сменят сезона.

Ех, значи защо не дават Сезоните от 9, а Готова на всичко от 10  Sad
Този от 21 часа е към края си и предполагам, че Сезоните на Любовта, ще го дават по два епизода, или поне в началото, докато не пуснат друг сериал от 21 часа.

# 500
Neidjal, дано дано, ама като го гледам как се влачи, направо нервата ме хваща...

# 501
Neidjal, дано дано, ама като го гледам как се влачи, направо нервата ме хваща...
Абе поне нямаме по 20 минутни реклами както си е в Турция  Joy

# 502
  • на вълнолома
Диди, успех в актьрското начинание Hug, е сега филма от 9 ли е вече

# 503
Шефик ми е много противна личност ама аз знам какво ще го направи Йешим и после какъв лабут ще яде от него  hahaha и кой ще я спаси също така  Embarassed

# 504
Охххх, голямо напрежение се усеща щом се съберат двете змий. ooooh! И какви мили любезни отрови бълват една на друга ooooh!........................и никой не се замисля дали Лале иска да живее с тях, дори и Чънар не уважи желанието й да живеят отделно. Май тепърва, ще започнат неприятностите за Лале. Cry
Не мога да разбера Йешим как така успява да манипулира Шефик и то без да си ляга с него, при положение, че той само това иска от нея, да я вкара в леглото си!?!

# 505
Диди, успех в актьрското начинание Hug, е сега филма от 9 ли е вече
Пейкова засега е от 22 часа, но е обичайна практика като свърши даден сериал, временно да продължат с другия по две серий, докато пуснат следващия в ефир.

# 506
Охххх, голямо напрежение се усеща щом се съберат двете змий. ooooh! И какви мили любезни отрови бълват една на друга ooooh!........................и никой не се замисля дали Лале иска да живее с тях, дори и Чънар не уважи желанието й да живеят отделно. Май тепърва, ще започнат неприятностите за Лале. Cry
Не мога да разбера Йешим как така успява да манипулира Шефик и то без да си ляга с него, при положение, че той само това иска от нея, да я вкара в леглото си!?!
Добра манипулаторка ми е момичето  hahaha
Да бе и това злато дето и го взеха като че ли е Клеопатра  че да я кичат така  Joy

# 507
Момичета тази вечер нямах възможност да го гледам епизода само хванах накрая епизода.За това като гледам повторението ще коментирам.

# 508
# 509

Общи условия

Активация на акаунт