~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 532
  • 712
  •   1
Отговори
# 480
Все забравям да Ви напиша, но сега се сетих в момента.
Наесен Серенай, тази, която играе Йешим, ще участва в общ проект с главния  актьор от Огледален Свят-Чаатай Улусой, в турската версия на сериала Ориндж Каунти, даваха го навремето в българския ефир. Имат си и страница във фейса.
Ето го, за тези, които не са го виждали досега.
Скрит текст:

Ще ми е интересно да ги видя в общ проект, аз затова и донякъде започнах да следя сериала Сезони на Любовта със Серенай, че да добия представа за играта й по препоръка от Диди.
Серенайчето и в реала ходи доста често с червени и ярки червила като Йешимчето.

# 481
иглубпрепоръчвам ти горещо Ферия да я гледаш, страхотен сериал е, млади хора, ученическа любов, разделии, страхотен филм е
На мен Йешимката не ме кефи нещо, Лале ми е по- женствена и нежна
Наде Hug
Скрит текст:
къде изчезва Мемет в трети сезон newsm78
Пейкова, писах за устните на Йешим, не на Лале, на тях обърни внимание когато се намаже с ярки червила. ooooh!
Скрит текст:
Мехмет замина на работа в чужбина в третия сезон.

Попаднах на интересно инфо за актрисата във фейса, ето го.
Че е сръбкиня омъжена за турчин знаем, но ето цялото й семейство.
АКТРИСАТА СЕ КАЗВА ЕМИНА САНДАЛ И Е ОТ СРЪБСКИ ПРОИЗХОД, ЖЕНА Е НА ТУРСКИЯТ ПЕВЕЦ МУСТАФА САНДАЛ! ДВАМАТА С НЕГО СА ЩАСТЛИВИ РОДИТЕЛИ НА 1 МОМЧЕНЦЕ И 1 МОМИЧЕНЦЕ.

# 482
  • на вълнолома
 ooooh!оф че съм и аз, не съм прочела праилно Наде Crazy, и на мен ми направи впечатление снощи какво ярко червеено червило беше сложила Йешимката, интересно кой ли ще се окаже баща и newsm78
незнаех за Ориндж с Йешимката и Емир, ама като гледам един актьор в един филм, после не мога да го възприема в друг. Чаги участва и в Анадолски орли, но не можах да го изгледам, приемам го като Емир, а там беше Ахмед май

# 483
И аз това ми е интересно кой е баща и.Но ще видим.

# 484
А, Пейкова, не си се объркала, аз споменах устните на Лале Simple Smile ама и на Йешим гледай, горните устни Simple Smile
Ех, като не можах да догледам снощи серията съм изпуснала завръзката за бащата на Йешим.

# 485
Пейкова и аз съм така, гледам ли сериал с едни актьори, после не мога да свикна да ги гледам в други сериали, защото все ги асоцийрвам с предните им роли, но съм си казала, че след Огледален Свят, ще гледам турски сериали за развлечение и няма да си позволявам да изживявам драмите на героите, дано Praynig успея да спазя обещанието, което си дадох, защото не искам повече сълзи и безсънни нощи заради сериали. Cry
Скрит текст:
А иначе, права си, героят му в АО се казваше Ахмет-Онур.
Иглу, той Шреф намекна на Йешим и пробуди съмнения и въпроси в нея, защото я попита дали знае, защо баща й е обичал най-много Лале. Като, че ли с нещо я притиска и държи за да се среща с него, знам ли и аз. newsm78

# 486
Пейкова и аз съм така, гледам ли сериал с едни актьори, после не мога да свикна да ги гледам в други сериали, защото все ги асоцийрвам с предните им роли, но съм си казала, че след Огледален Свят, ще гледам турски сериали за развлечение и няма да си позволявам да изживявам драмите на героите, дано Praynig успея да спазя обещанието, което си дадох, защото не искам повече сълзи и безсънни нощи заради сериали. Cry
Скрит текст:
А иначе, права си, героят му в АО се казваше Ахмет-Онур.
Иглу, той Шреф намекна на Йешим и пробуди съмнения и въпроси в нея, защото я попита дали знае, защо баща й е обичал най-много Лале. Като, че ли с нещо я притиска и държи за да се среща с него, знам ли и аз. newsm78
Ясно, хм, значи и братът може да е друг баща, нали е по-малък от Йешим. Интересно наистина, но май още не се е появил бащата.
Ох, познато със сълзите и безсънните нощи и аз затова искам само хепи ендове.

# 487
Здравейте,момичета !
Йешим не е типичната к***а със сигурност ви го казвам !
Колкото до Серенай за скромните си години на които е ги пребира в джоба си както съм споменала и няколко пъти е прекалено малка а талантлива а как хубаво пее.
Еминчето (Лале) и на мен ми харесва ама за Топрак (Селен) незнам как я изтраях над 70 серии  Rolling Eyes
Йешим и Керем са копелета мисля че Йешим е изключително изстрадал образ направо няма какво да коментирам ТЯ ВИНАГИ СТРАДАШЕ и гледаше отдълеко с надеждичка.
Айде разбирам да не я иска докато Лалето беше жива ама никой не му каза да си ляга с нея че тя да забременее че да иска да и махнат бебето няма какво да коментирам дървените простотии на Чънар та тази жена можеше да умре за него влезна в огъня за да го спаси аз от тук си направих асоциации колко много го обича когато Топрак беше погълнала сумати хапчета най-лесното за нея беше да я зареже както и направи ,но после се върна защото тя иска Чънар да е щастлив върна се и я спаси !
Наде, Серенай напоследък се движи с това червило много често аз да ви кажа я забелязах в Аданалъ (Момчето от Адана) изключително нежна и красива е там с един гланц а образа и беше комедиен на гъркиня с турски корени която е дъщеря на комисар Явуз (по прякор Аданалъ) и там ги правеше едни щуротии та съм се смяла с глас а иначе след 2-та сезона на Аданалъ приема Лале Деври и там играе Йешим Ташкъран.
Незнам ,но не я смятам за безчуственицата за която е в началото защото нея живота я разби на парчета и немога да кажа че сама си го направи защото на сърцето неможе да се заповяда.
Мишенце антипатична ти ок, разбирам но да кажа следното чакай още от нея  Peace образа на Йешим за мен я издигна на върха на-трудно е да седнеш и да пресъздадеш ролята на изоставената обичаща жена мръсницата в тази цялата история.

И да ви се похваля в училището ми бяха закачили една табела за курсове за артисти и се явих и скоро почвам да уча за артиска решено ми е това ми е мечта още от малка да изиграя ролята на мръсница защото аз каквато съм в живота добричка че на всеки правя път ще ми е интерсно да се видя в такава роля  Joy
Дано след като завърша догодина да успея да кандидаствам за витис както се казва дано стане  Praynig Praynig Praynig

# 488
И да ви се похваля в училището ми бяха закачили една табела за курсове за артисти и се явих и скоро почвам да уча за артистка решено ми е това ми е мечта още от малка да изиграя ролята на мръсница защото аз каквато съм в живота добричка че на всеки правя път ще ми е интерсно да се видя в такава роля  Joy Дано след като завърша догодина да успея да кандидаствам за витис както се казва дано стане  Praynig Praynig Praynig

Честито, Диди. Heart Eyes  bouquet  Желая ти много късмет и успех в начинанието. Hug

# 489
И да ви се похваля в училището ми бяха закачили една табела за курсове за артисти и се явих и скоро почвам да уча за артистка решено ми е това ми е мечта още от малка да изиграя ролята на мръсница защото аз каквато съм в живота добричка че на всеки правя път ще ми е интерсно да се видя в такава роля  Joy Дано след като завърша догодина да успея да кандидаствам за витис както се казва дано стане  Praynig Praynig Praynig

Честито, Диди. Heart Eyes  bouquet  Желая ти много късмет и успех в начинанието. Hug
Благодаря,мила дано стане  Hug

# 490
# 491
Диди, честито, стискам палци всичко да се развие както го искаш.

На мен Йешим не ми е несимпатична, много мъничка ми изглежда, в смисъл на млада. Сценаристите са ги забъркали едни... като чета. Иначе ярки червила й отиват, само да не й слагат и точно толкова ярки сенки  Joy

# 492

На мен Йешим не ми е несимпатична, много мъничка ми изглежда, в смисъл на млада. Сценаристите са ги забъркали едни... като чета. Иначе ярки червила й отиват, само да не й слагат и точно толкова ярки сенки  Joy
Компотя е пълен  Peace

# 493
На мен ми харесва как играе Серенай, точно според това, което се изисква от образа й на този етап. Предполагам, че по-нататък, ще се разгърне още в зависимост от ролята й.
Дидушчеееее, честито, много успехи ти желая в начинанието иииииии минавай по-честичко, че да не останем в даден момент без тема, ако я изпишем. Rolling Eyes

# 494

На мен Йешим не ми е несимпатична, много мъничка ми изглежда, в смисъл на млада. Сценаристите са ги забъркали едни... като чета. Иначе ярки червила й отиват, само да не й слагат и точно толкова ярки сенки  Joy
Компотя е пълен Peace
Joy Joy Joy
На мен пък с червено червило не ми харесва, а с по-бледи цветове, а ако е без тежък грим, цена няма да има.
Диди, а кой е бащата им на Керем и на Йешим, става ли ясно? newsm78
Хайде, до после, след епизода.

Общи условия

Активация на акаунт