~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 449
  • 712
  •   1
Отговори
# 585
абе на мен Лале ми е някак изкуствена има нещо което ме дразни в нея  Rolling Eyes

# 586
абе на мен Лале ми е някак изкуствена има нещо което ме дразни в нея  Rolling Eyes
Лале си е добре нямам кой знае какви забележки ама Топрак  ooooh! аман и то за тоя хубав мъж като Чънар  ooooh!

# 587
Лале си е добре нямам кой знае какви забележки ама Топрак  ooooh! аман и то за тоя хубав мъж като Чънар  ooooh!
а тя тая Топрак плашило  Rolling Eyes тежко му горко

# 588
Да не говорим за реала въх аман  ooooh! Sick

# 589
Да не говорим за реала въх аман  ooooh! Sick
за реала пък още по зле  ooooh!

# 590
Абе я вземете я пакажете тази Топрак, че сериала може и да не го следя, когато се появи тя...
Иначе каста е впечатляващ - все са красавици, дори и актрисата дето изпълнява майката на Лале е много красива според мен....

# 591
Че защо да да е забранено Йешим да обича ???
Не разбирам ??
Не е ли човек ?
Аз приличам понякога на нея преди време бях влюбена в съседа си той не ме забелязваше за него бях приятелка с която порасна моята приятелка също го харесваше -харесваха се аз неможех да се примиря молех се да се разделят страдах плачех тя се появи и го омая вземи го все така си казвах.
Бях пети клас написах му и нарисувах картичка в която си признавам чуствата а той помисли че е от нея викна ме на една полянка зад блока в който и живеем и какво си мислите ми каза виж получих очаквания отговор.Един ден не издържах и си признах скарахме се много жестоко години наред казвах че не го обичам ,но така бях влюбена и така страдах а той гледаше на моята приятелка с други очи умирах от мъка. От 3 години аз лъщя от щастие защото срещнах моя принц толкова съм щастлива в момента усещам че това е човека за който ще се оженя сърцето ми го казва и най-странното знаете ли кое е 3 години почти изминаха и всеки ден обичта ни един към друг се усилва  Heart Eyes

Но най-болезненото беше че той се държеше с мен сякаш е влюбен

# 592
ей я Топрак  Sick

# 593

TОПРАК Peace

# 594
Ами хубава е и Топрак
Наистина впечатляващ кастинг - все красавци

# 595
# 596
Цитат
Че защо да да е забранено Йешим да обича ???

Разбира се че Йешим има право да обича ,но това е съпругът на сестра и и    най малко от чисто морална човешка ,сестринска гледна точка би  трябвало да се осъзнае
Наистина човек  не си избира в кого да се влюби ,това не става по поръчка но тук говорим за човешки и морални закони..Има моменти и ситуации в които трябва да загърбиш себе си и собствените си чувства,да си наложиш волята и да се пребориш ,дори и да те боли цял един живот
Йешим не прави нищо от това.Напротив тя даже и не се опитва да прикрива чувствата си и ако Лале не е толкова наивна и доверчива ще го забележи

Чудя се как вряла и кипяла жена като Зюмруд не го е забелязала,но явно и това ще стане сега при съвместното съжителство

# 597
Йешим първа каза,че харесва Чънар,но сестра и го отне,а уж не го харесваше това правилно ли е  newsm78

# 598
Йешим първа каза,че харесва Чънар,но сестра и го отне,а уж не го харесваше това правилно ли е  newsm78
То винаги така почва работата с отнемането
А какъв е тоя ??
А не е за мен ??
И накрая много те обичам искам да умра за теб  ooooh! дрън-дрън ooooh!

# 599
То винаги така почва работата с отнемането
А какъв е тоя ??
А не е за мен ??
И накрая много те обичам искам да умра за теб  ooooh! дрън-дрън ooooh!
и после ми говори за сестрински взаймоотношения  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт