Това го казвам по повод обсъждането външният вид на Топрак и е изключително само мое мнение.Не искам да отварям спор и препирни.
Аз категорично не приемам действията и поведението на Йешим.
Какво като е казала първа,че го харесва - това какво право й дава.Чънар се влюби в Лале и я накара точно тя да го погледне с други очи,а не да вижда в него само онзи новобогаташ,който купи каартината на баща й.
За мен от началото до края нейната т.нар.любов на Йешим към Чънар е маниакална,резултат от това,че този път не може да има и тя това,което има сестра й - няма как просто - освен ако не клонират Чънар!
Ако досега е имала същите играчки като тези на Лале,учила е това,което е записала и Лале,била винаги в състезание с нея - сега става дума за любов.
Да Чънар я видя в клубът,но изобщо не бе впечатлен от нея,нито от видът й.И снощи й го каза - да се облича подобаващо на възрастта си - без тежък грим и екстравагантни тоалети.Едва сега когато я видя с мокри коси,с измит грим - той откри,че и Йешим е красива.
И как може изобщо да се толирира това,че тя откровено сваля съпругът на сестра си.
Или може би това,че знае,че нямат общ баща и всъщност са полу сестри някак си,според нейните разбирания - сваля отговорността от престояящото зло,което ще направи и то на бременната си сестра.Ужасно направо,косите ми настръхват от подобна отвратителна постъпка.
И тук без да искам я сравнявам с постъпката на Топрак / която ще видим в бъдеще/ - тя има почти идентична ситуация с мъж,в когото е влюбена,но който се жени за друга.
как постъпва едната - и как другата.
Аз честно казано бих искала да имам приятелка с такова златно сърце като Топрак!
И съвсем накрая - може би пиша за последно - не знам - не ми допада това смесване на реални хора - актьори или артистки - с ролите ,които изпълняват, и чиито характери изграждат са съвсем различни от тях самите в реалния живот.
Хубава вечер на всички!