~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 446
  • 712
  •   1
Отговори
# 600
Не знам дали сте чели "Малкият принц", но там има една фраза,която като станах на 35 години,след доста перипети осъзнах колко е вярна и неотменна - перифразирам,за да стане ясно - външната красота на даден човек не може да е водеща причина да си с него.Вътрешната красота е онази,която ни привързва и ни кара да се чувстваме щастливи.
Това го казвам по повод обсъждането външният вид на Топрак и е изключително само мое мнение.Не искам да отварям спор и препирни.

Аз категорично не приемам действията и поведението на Йешим.
Какво като е казала първа,че го харесва - това какво право й дава.Чънар се влюби в Лале и я накара точно тя да го погледне с други очи,а не да вижда в него само онзи новобогаташ,който купи каартината на баща й.
За мен от началото до края нейната т.нар.любов на Йешим към Чънар е маниакална,резултат от това,че този път не може да има и тя това,което има сестра й - няма как просто - освен ако не клонират Чънар!
Ако досега е имала същите играчки като тези на Лале,учила е това,което е записала и Лале,била винаги в състезание с нея - сега става дума за любов.
Да Чънар я видя в клубът,но изобщо не бе впечатлен от нея,нито от видът й.И снощи й го каза - да се облича подобаващо на възрастта си - без тежък грим и екстравагантни тоалети.Едва сега когато я видя с мокри коси,с измит грим - той откри,че и Йешим е красива.

И как може изобщо да се толирира това,че тя откровено сваля съпругът на сестра си.
Или може би това,че знае,че нямат общ баща и всъщност са полу сестри някак си,според нейните разбирания - сваля отговорността от престояящото зло,което ще направи и то на бременната си сестра.Ужасно направо,косите ми настръхват от подобна отвратителна постъпка.
И тук без да искам я сравнявам с постъпката на Топрак / която ще видим в бъдеще/ - тя има почти идентична ситуация с мъж,в когото е влюбена,но който се жени за друга.
как постъпва едната - и как другата.
Аз честно казано бих искала да имам приятелка с такова златно сърце като Топрак!

И съвсем накрая - може би пиша за последно - не знам - не ми допада това смесване на реални хора - актьори или артистки - с ролите ,които изпълняват, и чиито характери изграждат са съвсем различни от тях самите в реалния живот.
Хубава вечер на всички! Hug Hug Hug

# 601
Цитат
Йешим първа каза,че харесва Чънар,но сестра и го отне,а уж не го харесваше това правилно ли е  newsm78

Да Йешим каза че го харесва ,но май го каза на приятелката си докато бяха в бара
На Лале каза че е слъдък, симпатичен  и т. н..Между Йешим и Чънар не е имало нищо ,никаква връзка ,никакъв допир - нищо.
Затова е твърде силно казано ,че Лале и го е отнела
Но сега вече положението е доста по различно.Каквото и да е било той вече е съпруг на сестра и и Йешим трябва да го осъзнае и приеме

# 602
Цитат
Йешим първа каза,че харесва Чънар,но сестра и го отне,а уж не го харесваше това правилно ли е  newsm78

Да Йешим каза че го харесва ,но май го каза на приятелката си докато бяха в бара
На Лале каза че е слъдък, симпатичен  и т. н..Между Йешим и Чънар не е имало нищо ,никаква връзка ,никакъв допир - нищо.
Но сега вече положението е доста по различно.Каквото и да е било той вече е съпруг на сестра и и Йешим трябва да го осъзнае и приеме
нямаше допир ми как да има след като сестра и не го харесва и в другия момент женена за него  #Crazy а това да кажеш на сестра си,че харесваш някой значи,че го иска  #Crazy как няма да се развали отношението и към сестра и

# 603
Цитат
Йешим първа каза,че харесва Чънар,но сестра и го отне,а уж не го харесваше това правилно ли е  newsm78

На Лале каза че е слъдък, симпатичен  и т. н..Между Йешим и Чънар не е имало нищо ,никаква връзка ,никакъв допир - нищо.
нямаше допир ми как да има след като сестра и не го харесва и в другия момент женена за него  #Crazy а това да кажеш на сестра си,че харесваш някой значи,че го иска  #Crazy как няма да се развали отношението и към сестра и
+10000 към твоето мнение Релаксче  Hug
Ако ще Йешим да очисти някой както щеше да направи с Топрак  Mr. Green на 2 пъти пак съм зад нея  Crossing Arms

# 604
  • София
И понеже Йешим го е видяла за първи път, той е длъжен да я обикне ли  ooooh! Тя го е видяла, но той се влюби в Лале.

Ех, ако ставаше така, виждаш някого, заплюваш си го и е твой, аз щях да отида да видя Брат Пит преди Анджелина  Laughing

Това просто е абсурд. Той не обича Йешим и тя тълкува погрешно неговите действия  Peace

# 605
Цитат
И понеже Йешим го е видяла за първи път, той е длъжен да я обикне ли  ooooh! Тя го е видяла, но той се влюби в Лале.

Права си.Когато тя го видя той вече беше пленен от Лале
А  при опита си да го свали Йешим беше отсвирена
Да спомена пред Лале че и е симпатичен , но нищо повече.Изобщо не спомена че е влюбена и че иска този мъж за себе си
или го поиска още повече когато разбра че е станал съпруг на сестра и

# 606
  • София
Да, той в бара наистина не й обърна никакво внимание, тръгваше по петите на Лале  Heart Eyes
После Йешим явно се настърви още повече, защото той е избрал сестра й.
Да не говорим как им влиза посред нощ в спалнята  Sick

п.с. Чак сега загрях, че чичото е Кеман Бал (Намък от "Аси")  Rolling Eyes Много променен.

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 22:03 от missence

# 607
здравейте йешимки, как сте? аз да ви кажа, чънар много ме изнерви! как си нагласи подлото семейство за да е близо до маминка #2gunfire много се възмотих. разбирам добрите му намерения да спаси къщата,но това със семейството му ми дойде в повече. направо ми стана жал за майката на леле.колкото и да е опорочена, колкото и косури да има, беше принудена да посрешне в дома си убийците на мъжа и. и не само това-нападнаха я веднага подчертавайки едва ли не колко аморално се държи тя и нейното семейство,как трябва да зачита ценностите на семейството и колко трябва да са сплотени,а оная дебела твар - майка му веднага си присвои спалнята и, без да попита може ли, неможе ли newsm78. и за цялото това унижение е виновен "маминия убавец". отиде и предложи на фамилията си,без да попита първо стопанката или леле. просто ги постави пред свършен факт.много ме издразни! от цялата ситуация йешимка беше най - доволна,защото ще е близо до любовта си.и защото това полужение и допадна затова каза на леле за любовните изцепки на майка си. голяма хитруша,но за съжаление много ще страда за в бъдеще,от това което гледам и чувам. айде лека нощ от мен  1countingsheep

# 608
  • София
......

И съвсем накрая - може би пиша за последно - не знам - не ми допада това смесване на реални хора - актьори или артистки - с ролите ,които изпълняват, и чиито характери изграждат са съвсем различни от тях самите в реалния живот.
....

Аз съм на същото мнение  Peace Изобщо не бива да се смесва герой с актъор. И аз се чудя, как може да се оправдава свалка м/у Йешим и зет й (какъвто й се пада Чънар)  Sick

miboce, и аз мисля, че Чънар много сгреши с това местене. В целта си да угоди на всички (и на чичо си, и на сем-то на Лале) си вкара автогол  Rolling Eyes

# 609
Никога не смесвам герои с актьори...Понякога ги споменавам поименно в реала, друг път в сериала, зависи как съм ги запомнила.
На Лале така и не и научих истинското име, а пък на Серенай нещо не ми се пречупва езика да й кажа Йешим.
Рядко коментирам постъпки на героите. Това са все пак изцяло решения на сценаристите.
Голямата драма , трагедиите, са за съжаление печелившата формула на турските сериали. ..
Аз коментирам най-вече външния вид, тоалетите...Малко по-повърхностно, но няма смисъл в този напрегнат живот да си натоварваме психиката и с нечии творчески измишльотини.
По тази причина рядко следя теми във форума, нещо много навътре се приемат сериалите!
А на мен ми се искам да научавам инфо за актьорите, за личният им живот , нови проекти и т.н.

# 610
  • София
....
А на мен ми се искам да научавам инфо за актьорите, за личният им живот , нови проекти и т.н.

Доколкото знам Толгахан ще си снима Лалето, Серенай ще играе с Чаатай  Heart Eyes в турската верия на "Ориндж Каунти", доста от феновете на Чаатай се притесняват ( и аз, да си призная) , как ще си паснат двамата и най-вече дали римейкът ще е успешен  Peace
Актрисата, която играе Лале, се казва Емина Яхович Сандал. Сръбкиня е по произход, омъжена е за известен турски певец. Тя самата е певица.

# 611
Здравейте всички които гледат и дават мнение за филма GrinningИзгледах сериала ,и всяка събота по fox го гледам ,немога да разбера всичко  newsm78но имам мнение за всички герои с което не искам никой да се съгласява.Да Лале е нежна и много доверчива но знаем .че такива хора са най-раними.
Чанар никога няма да обича никоя друга като Лале,Йешим ще легне в леглото му но никога няма да бъде обичана/на сила хубост не става/,доколкото до Топрак Чанар я препознава като неговата Лале.Затова и сериала се казва сезони на любовта/няколко сезона и няколко любови .Това което ми хареса е присъствието на красиви артисти ,на голямата любов на Чинар към Лале.....

# 612
  • София
Здравейте всички които гледат и дават мнение за филма GrinningИзгледах сериала ,и всяка събота по fox го гледам ,немога да разбера всичко  newsm78но имам мнение за всички герои с което не искам никой да се съгласява.Да Лале е нежна и много доверчива но знаем .че такива хора са най-раними.
Чанар никога няма да обича никоя друга като Лале,Йешим ще легне в леглото му но никога няма да бъде обичана/на сила хубост не става/,доколкото до Топрак Чанар я препознава като неговата Лале.Затова и сериала се казва сезони на любовта/няколко сезона и няколко любови .Това което ми хареса е присъствието на красиви артисти ,на голямата любов на Чинар към Лале.....

И аз си мисля, че Лале ще остане голямата му любов  Rolling Eyes

# 613
  • Русе
Здравейте момичета, виждам познати никове от АФК  Hug Чак сега открих темата за Лалето, много ми допада и този турски сериал /е не е като АФК/, но си е интересен много. Четох четох назад в темата, но малко по диагонал /че бързам преди шефчето да е дошло/ не ми стана ясно кога Йешим е с Чанар, след смъртта на Лале ли? От какво умира Лале, а после и Йешим? Султанката в крайна сметка богата ли остава или се разорява? Чанар помага ли й после или се разделят? Гледах финала на някой от сезоните /незнам на кой  Mr. Green/ Султанката на гробищата при Йешим и Лале и двете с фамилии Йългаз  newsm78 Какво означава това Йешим и тя ли се жени за Чанар   newsm78
Благодаря ви за отговорите предварително и се извинявам ако вече сте ги дискутирали, но не ги намерих ....

# 614
Не знам дали сте чели "Малкият принц", но там има една фраза,която като станах на 35 години,след доста перипети осъзнах колко е вярна и неотменна - перифразирам,за да стане ясно - външната красота на даден човек не може да е водеща причина да си с него.Вътрешната красота е онази,която ни привързва и ни кара да се чувстваме щастливи.
Това го казвам по повод обсъждането външният вид на Топрак и е изключително само мое мнение.Не искам да отварям спор и препирни.

Аз категорично не приемам действията и поведението на Йешим.
Какво като е казала първа,че го харесва - това какво право й дава.Чънар се влюби в Лале и я накара точно тя да го погледне с други очи,а не да вижда в него само онзи новобогаташ,който купи каартината на баща й.
За мен от началото до края нейната т.нар.любов на Йешим към Чънар е маниакална,резултат от това,че този път не може да има и тя това,което има сестра й - няма как просто - освен ако не клонират Чънар!
Ако досега е имала същите играчки като тези на Лале,учила е това,което е записала и Лале,била винаги в състезание с нея - сега става дума за любов.
Да Чънар я видя в клубът,но изобщо не бе впечатлен от нея,нито от видът й.И снощи й го каза - да се облича подобаващо на възрастта си - без тежък грим и екстравагантни тоалети.Едва сега когато я видя с мокри коси,с измит грим - той откри,че и Йешим е красива.

И как може изобщо да се толирира това,че тя откровено сваля съпругът на сестра си.
Или може би това,че знае,че нямат общ баща и всъщност са полу сестри някак си,според нейните разбирания - сваля отговорността от престояящото зло,което ще направи и то на бременната си сестра.Ужасно направо,косите ми настръхват от подобна отвратителна постъпка.
И тук без да искам я сравнявам с постъпката на Топрак / която ще видим в бъдеще/ - тя има почти идентична ситуация с мъж,в когото е влюбена,но който се жени за друга.
как постъпва едната - и как другата.
Аз честно казано бих искала да имам приятелка с такова златно сърце като Топрак!

Хубава вечер на всички! Hug Hug Hug

Dimeto напрово си писала моите чувства благодаря ти Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт