~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 194
  • 712
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета, виждам познати никове от АФК  Hug Чак сега открих темата за Лалето, много ми допада и този турски сериал /е не е като АФК/, но си е интересен много. Четох четох назад в темата, но малко по диагонал /че бързам преди шефчето да е дошло/ не ми стана ясно кога Йешим е с Чанар, след смъртта на Лале ли? От какво умира Лале, а после и Йешим? Султанката в крайна сметка богата ли остава или се разорява? Чанар помага ли й после или се разделят? Гледах финала на някой от сезоните /незнам на кой  Mr. Green/ Султанката на гробищата при Йешим и Лале и двете с фамилии Йългаз  newsm78 Какво означава това Йешим и тя ли се жени за Чанар   newsm78
Благодаря ви за отговорите предварително и се извинявам ако вече сте ги дискутирали, но не ги намерих ....

Лале умира при катастрофа 7 месечна бременна.Бебето го спасяват, а майката... След смъртта на Лале Чънар и Йешим се доближават. Чънар отива на годеж на един познат и там се запознава с Топрак, която е в същото ситуация като на Чънар. Той му предлага брак, но Топрак не приема брака обаче следващия ден сестрата на Топрак  разбира  любовта към приятелят и. След това Топрак приема предложението на Чънар и се омъжва за него за щастието на сестра си и заминава за Истанбул с Чънар и така започва новата история Simple Smile)

А за Йешим в фамилията Ългаз е дълга история  Grinning Топрак и Чънар се влюбиха един в друг обаче Йешим беше бременна и роди син на Чънар. След като роди започна да направи планове с бившия съпруг на Топрак, който умира за пари. На прави така,че Топрак все едно имало връзка с него и когато Чънар научи полудя.. Sad Cry Топрак тогава беше бременна Чънар отиди до такава степен, че попита от кой е бебето..Топрак научи за всичко, че Йешим е планирала казва на Чънар, обаче Чънар не вярва. Топрак иска да се срещнат и да говорят четиримата както и да е бившият съпруг отрича всичко и Чънар както не вярваше на Топрак взе Йешим и замина. Топрак започна да моли на бившия си съпруг да признава всичко и ще му даде всичко каквото иска в стойност. Обаче тоя .... Аз искам само теб казва и иска да я изнасилва, но неможа защото Топрак го нарани с нож.След това влезе в затвора на всички каза че абортирала но всъщност беше бременна и след като излезе от затвора направиха развот с Чънар, обаче Чънар не искаше молише се да не се разделят, но Топрак не се съгласи и направиха развод..

Чънар направи брак с Йешим заради децата, за да не останат без майка. Синът им се разболява от рак и живота му спасява бебето на Топрак. Чънар научава за всичко, за лъжите на Йешим, че всичко е направила тя и така Йешим разбира, че губила Чънар и се самоубива. Но споршд мен ако беше истинска майка каквото и да става трябваше да живее за сина си  Simple Smile

# 616
Здравейте на всички  Laughing Отдавна не можах да влизам във форума два часа стана не можах да прочета публикациите Simple Smile)

# 617
Cemile Mstf Hug

Цитат
Султанката в крайна сметка богата ли остава или се разорява?
Малко ще ти повдигна завеската за съдбата на Зюмрут ханъм!
За да съм коректна към тези,които сега следят филма - слагам обясненията в скрит текст,защото съдържат бъдещо развитие на сериала.
Не четете,ако не обичате да знаете,какво се случва! Naughty
Скрит текст:
Тя също има върхове и спадове в развитието на живот си.
След като изнудва и шантажира Неджиб бей,че ще разкрие тайната около бащинството му на Чънар,тя го принуждава да се ожени за нея.делят една спалня,но бракът им известно време е само на хартия.Но  Naughty тази коварна дама Съдбата й скрои лош номер - Зюмрут бавно и неусетно се влюби в Неджип. Crossing Arms Тя сякаш за първи път срещна мъж,който не търсеше от нея секс,а въпреки всичко се държеше с уважение към нея.Усети Зюмрут какво е силно мъжко присъствие за първи път в живота си.Когато Лале умря Неджип беше непрекъсното до нея,утешаваше я,защитаваше я... и накрая двамата консумираха брака си.Зюмрут дори забременя,но й откриха рак на гърдата,който прогресира и операцията е неотложна.Така се наложи да абортира,за да спаси живота си.
Следват още много други събития между двамата - Зюмрут и Неджип - които довеждат до развода им.
За това,което си гледала,вече ти е разказала Джемиле.
В третият сезон - Зюмрут има една единствена цел - да отмъсти на Чънар за смърта на Йешим,заклева на гроба на двете си дъщери да не позволи никога чънар да бъде щастлив,да не позволи никога Топрак и Чънар да живеят спокойно и щастливо.И започва за гради планове за това,използвайки парите,които получи от биологичния баща на Йешим / този персонаж се явява само в няколко епизода от ІІІ-я сезон и умира/.Шантажира отново Неджип с видео от катастрофата на Лале и довежда холдинг Ългаз до фалит,като изкупува контролния пакет акции,купува и конака / първият , в който се настаниха Ългаз  в началото/ и изгонва всички на улицата,но остава съвсем сама.Дори синът й я изоставя.В неистовата си амбиция за отмъщение отнема децата на Чънар от Лале и Йешим и т.н.

# 618
  • на вълнолома
Cemile Mstf  bouquet, Dimeto_M  bouquet
не предполагах, че така се заплита филма, очертава се да е доста интересен, а аз понеже една седмица изтървах сериите и се бях отказала да го следя, обаче сега като прочетох, написаното от вас доста ме заинтригува, ще изгледам пропуснатото и ще го следя редовно, Благодаря Ви Hug

# 619
  • София
Ооо, задава се явно пълна каша.

# 620

Да кашата наистина ще е пълна ,но пък ще е интересно
както виждам подмолните действия ще се вършат от Йешим и Зюмруд

И въпреки че  Йешим се бунтува срещу майка си двете доста си приличат по действията си ,не се спират пред нищо и не ги интересува каква е цената и кого ще наранят за да постигнат целите си
Снощи Йешим явно го доказа когато се зарече пред Мелиса че каквото и да става  мъжът когото обича ще бъде нейн
Как ли щеше да реагира приятелката  и ако знаеше че става въпрос за съпругът на сестра и.
Шок и ужас

# 621
  • Русе
Благодаря ви момичета   bouquet

# 622
  • София

Да кашата наистина ще е пълна ,но пък ще е интересно
както виждам подмолните действия ще се вършат от Йешим и Зюмруд

И въпреки че  Йешим се бунтува срещу майка си двете доста си приличат по действията си ,не се спират пред нищо и не ги интересува каква е цената и кого ще наранят за да постигнат целите си
Снощи Йешим явно го доказа когато се зарече пред Мелиса че каквото и да става  мъжът когото обича ще бъде нейн
Как ли щеше да реагира приятелката  и ако знаеше че става въпрос за съпругът на сестра и.
Шок и ужас

И за мен това изказване беше шок  Shocked

# 623
Cemile Mstf Hug

Цитат
За да съм коректна към тези,които сега следят филма - слагам обясненията в скрит текст,защото съдържат бъдещо развитие на сериала.
Скрит текст:
След като изнудва и шантажира Неджиб бей,че ще разкрие тайната около бащинството му на Чънар,тя го принуждава да се ожени за нея.делят една спалня,но бракът им известно време е само на хартия.Но  Naughty тази коварна дама Съдбата й скрои лош номер - Зюмрут бавно и неусетно се влюби в Неджип. Crossing Arms Тя сякаш за първи път срещна мъж,който не търсеше от нея секс,а въпреки всичко се държеше с уважение към нея.Усети Зюмрут какво е силно мъжко присъствие за първи път в живота си.Когато Лале умря Неджип беше непрекъсното до нея,утешаваше я,защитаваше я... и накрая двамата консумираха брака си.Зюмрут дори забременя,но й откриха рак на гърдата,който прогресира и операцията е неотложна.Така се наложи да абортира,за да спаси живота си.
Следват още много други събития между двамата - Зюмрут и Неджип - които довеждат до развода им.
В третият сезон - Зюмрут има една единствена цел - да отмъсти на Чънар за смърта на Йешим,заклева на гроба на двете си дъщери да не позволи никога чънар да бъде щастлив,да не позволи никога Топрак и Чънар да живеят спокойно и щастливо.И започва за гради планове за това,използвайки парите,които получи от биологичния баща на Йешим / този персонаж се явява само в няколко епизода от ІІІ-я сезон и умира/.Шантажира отново Неджип с видео от катастрофата на Лале и довежда холдинг Ългаз до фалит,като изкупува контролния пакет акции,купува и конака / първият , в който се настаниха Ългаз  в началото/ и изгонва всички на улицата,но остава съвсем сама.Дори синът й я изоставя.В неистовата си амбиция за отмъщение отнема децата на Чънар от Лале и Йешим и т.н.

Аз от началото следя сериала и разказах от горе от горе за да не става после без интересно Simple Smile Тази вечер взимат децата от Зюмрют, но в края тя ще стрели с пистолет Топрак и е бременна ще видим какво ще стане  Cry Simple Smile

# 624
Имам запитване в 3 сезон мисля че се случва това което гледах на турски Зюмрют един вид сваля бащата на Чинар и после имаше един епизод в който цялото му семейство се изнася от къщата не разбрах само защо го направи Зюмрют. Доколкото разбрах има омраза към семейството на Чинар.И какъв е повода те да останат един вид на улицата.Извинявам се за въпроса.

# 625
Cemile Mstf Hug

Цитат
Скрит текст:

Аз от началото следя сериала и разказах от горе от горе за да не става после без интересно Simple Smile Тази вечер взимат децата от Зюмрют, но в края тя ще стрели с пистолет Топрак и е бременна ще видим какво ще стане  Cry Simple Smile
Джемиле,Неджип има голям коз ще ги даде къде ще ходи  hahaha
Азра и Керем се женят мен това ми хареса  Peace въпреки че Дениз Барут ми е малко слабичка като за игра, да не е някой сън ама Зюми как е облечена сигурно пак е била на гробищата бебето ще умре ако я застрелят и ако тогава Топрак не откачи няма кога да е  ooooh!
Аз в дизито чета редовно ама не смея да пиша едно момиче беше написало:Работата на щерката майката ще я довърши според мен не трябваше да развалят толкова образа на Зюмрют показваха хубава и чиста любов между нея и Неджип ама така решили квачките какво да се прави,и май в трейлъра казват че трябва да спре с химеотерапията няма файда от нея повече изтезания.
Според мен може да е някой сън  Peace
Ама и сватбата на Керем и Азра въхх то на Топрак и Чънар не беше такава бая са се охарчили  Joy

# 626
Имам запитване в 3 сезон мисля че се случва това което гледах на турски Зюмрют един вид сваля бащата на Чинар и после имаше един епизод в който цялото му семейство се изнася от къщата не разбрах само защо го направи Зюмрют. Доколкото разбрах има омраза към семейството на Чинар.И какъв е повода те да останат един вид на улицата.Извинявам се за въпроса.
Иска отмъщение от Ългаз вярва че Неджип е убил Лале на сватбата им Икбал и подхвърля запис как Неджип следи Лале с колата си Peace и тя го вижда и почва да си отмъщава а по-късно се появява бащата на Йешим и Керем иска възмездие за Йешим и прави мръсно на Топрак и Чънар имаше цяло табло от колекция дето се вика.Зюмрют пък от своя страна допринасяше с каквото можеше обаче бащата на К и Й е болен мисля че се казваше Халюк и умира и след това Зюмрют довършва и неговата работа само че Топрак се събужда и се осъзнава че Азра която и се прави на приятелка иска да се докопа до мъжа и защото Зюмрют така и наредила и още много други неща.Когато иска да разкаже затова почват да я мислят за луда , Зюмрют нае човек който да се разкарва в къщата едно момиче което прилича на Йешим и всички мислеха че Топрак полудява пускаха и записи как Йешим пее преспивни песни на малкия появяваха се снимки и изчезваха-Дело на Шермин слугинята на Зюмрют.Даже приеха Топрак в психиятрия защото и Чънар не и вярваше а тази Азра знаеше всичко,но мълчеше заради сина си а името и не е Азра а Белкъз - бивша изгора на Ахмет (той е влюбен в Топрак и след затвора я приемат заедно със сестра му под тяхна закрила той даже дори е готов да стане баща на чуждо бебе).

# 627

Но споршд мен ако беше истинска майка каквото и да става трябваше да живее за сина си  Simple Smile
Е нали трябваше някак да оправдаят липсата на Серенай  hahaha

# 628
Zdraveite i ot men,haresvam seriala i temata za nego,za tova se registrirah.
Po rano v temata nqkoi be6e pisal 4e turskite seriali nqmat 6tasliv krai,naprotiv ima i takiva,liubimiqt mi turski serial,koito bih gledala o6te mnogo pati e "Izgubeni godini".Sled mnogo peripeti i kraq e 6tasliv.
Malko se otklonih ot temata,iskah da kaja 4e filma e hubav,no sled kato razbrah 4e e tri sezona i 6te ima i 4etvarti se 4udq dali da prodalja da go sledq,4e te na6te televizii puskat edi-dva sezona i stiga ti tolko,ako pusnat prodaljenie e sled vreme i ve4e si zabravil kakav e siujeta na filma.Taka pone napraviha s Nezabravima,ako ne se laja i s Vremeto leti. Rolling Eyes

# 629
  • София
И мен ме притесняват тези 3-4 сезона, но съм се хванала на хорото. Ако спрат сериала, просто ще го изгледам в нет-а за инфо как свършва и готово  Peace

Общи условия

Активация на акаунт