~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 191
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Чънар: "Момичето не е добре"
Неджип(б): "Естествено, че не е добре, след като се целува със зет си"  Laughing

# 631
Здравейте,незнам за вас но аз лично ще гледам само първи сезон  bouquetзащото никоя друга не подхожда така както Лале на Чинар,пък и химията не е същата
 Naughty

# 632
Здравейте и от мен,
Не мога да си обясня кича, който виждам у Йешим, досега не съм я видяла добре и стилно облечена (по мой вкус) и как го държеше подръка, нещо не ми е както трябва, и той не реагира.
Докато Леле, прекрасен стил икато дизайн, и като грим и всичко е както трябва, перфектна, само на може да угоди на свекито и чичото, ама с такива хора май трябва да си лош, за да те уважават
Не ми хареса, че на масата, когато чичото засече Леле, че била невъзпитана, Ченар не я защити

# 633
Здравейте,незнам за вас но аз лично ще гледам само първи сезон  bouquetзащото никоя друга не подхожда така както Лале на Чинар,пък и химията не е същата
 Naughty
ne znae6 dali 6te ti haresa prodaljenieto dokato ne go gleda6,do kolkoto razbiram ot komentarite tuk,6te stava interesno
tazi maika na laleto e opasna,izkefi me v toq epizod,kak samo se poqviha na iterviuto i kak si viri nosleto pred 4i4kata Laughing

# 634
  • София
И аз се замислям, дали да гледам след смъртта на Лале  Rolling Eyes

Много нахална тази Йешим. Как се облегна на ръката му в киното  ooooh!

# 635
 #ShockedВ тази серия доста  се позабавлявах благодарение на Зюмруд
Хареса ми как успява да върти всички на малкия си пръст и най вече да предизвиква опулена физиономия  у неандерталеца Икбал #Shocked
Усетила е Икбал се дразни от нея и толкова уж непринудено и леко флиртува с Неджип ,а  всъщност се забавлява
Йешим продължава да се хлъзга надолу. Не се спира пред нищо и пред никой.за мен това е падение и човешко и морално

# 636
всичко най лошо което може да те отврати е събрано в образа на Йешим и разбира се З Twisted Evilумрут

# 637
  • София
Йешим е много нахална  Tired

# 638
  • БГ
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug
Снощи истински се забавлявах със Зюмрут `анъм !
Как само водеше фемилито Ташкаран на фотосесията Tired JoyСекси тоалети,бижута,поведение - контрастът беше очеваден с ония селяци - Ългаз.
Мантибулата на Икбал падна до земята А на гестаповеца Неджип бей - очите станаха като паланчинки Shocked
Обаче онази змия Рейхан направо позеленя от гледката и съответно Мехмет го отнесе!
Е-е-е - най-сетне показа Зюмрут на обществото - кой-кой е!Знае си цената тя - засега!
А за поведението на Йешим - нямам думи - вие сте казали всичко!
Нямам извинение за нея , каквото и да е преживяла,както и да се е чувствала - това все пак е сестра й,та даже да е полу-,при това бременна.Егоизъм,безочие,нахалство,завист... Mr. Green
А и друго си мисля - ако се съюзят Йешим,Икбал и Рейхан направо ще съсипят тотално и Лале , и Чънар!
И разбира се - в името на неговото добро! Twisted Evil

# 639
здравейте момичета Hug Hug    за втори път много ме изнерви този чънар newsm78 какъв му беше зора да коментира пред злобното му семейство,че йешим била от друг баща. готям тъпанар.

# 640
Привет! И аз си мисля, че Чънар постъпи глупаво, като сподели тайната на Йешим със семейството си. А и Лале сама го бута в ръцете на Йешим. Разбира се, тя няма представа за мераците на сестра си. Стана ясно, че Йешим не смята Лале за своя сестра, след като са от различни бащи. Вероятно така  оправдава действията си  сама за себе си. Колко стрес може да понесе една бременна жена?

# 641
Привет! И аз си мисля, че Чънар постъпи глупаво, като сподели тайната на Йешим със семейството си. А и Лале сама го бута в ръцете на Йешим. Разбира се, тя няма представа за мераците на сестра си. Стана ясно, че Йешим не смята Лале за своя сестра, след като са от различни бащи. Вероятно така  оправдава действията си  сама за себе си. Колко стрес може да понесе една бременна жена?
Peace
Е Йешим пък си се възползва от ситуацията на макс да е до Чънар, май само Лале не участва в игри и интриги, двете майси се надпревалват коя от коя по -зла, а пък тази дето е леля и сестра на чичото, още не съм разбрала точно каква е, е много проста и искри от омраза, ама мъжа и съм сигурна, че ще има връзка с неговата служителка с яхтите

# 642
Peace
Е, тя Йешим си се възползва от ситуацията, за да е с Чънар, май само Лале не участва в игри и интриги,  двете майки коя от коя по-зла, вместо да си гледат живота, те скучаят и само гледат мръсно да си правят, и таз голяма злоба лелята, ама мъжа и май си намери любов, тя се държи с него като със служител, а не като съпруг, и все едно не са семейство.Чичото обаче беше добър и убедителен, лъжейки ЧЪнар.

# 643
здравейте, извинявам се, че нахлувам така.
Знаете ли каква порода е кученцето, което го бутна кола... Köpük... на Лале ретрийвърчето?
Това куче е такова сладурче, че няма второ като него. И всеки път ми ставаше супер жал като свекървата му викаше "псст, чиба", и то, горкото.. подвива опашка.  Дано самата актриса (извън снимките) се е отнасяла по-добре с него.

Иначе ето 18 еп. вече качен http://www.vbox7.com/collection:1900763

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 02:29 от diziler

# 644
  • София
...А и Лале сама го бута в ръцете на Йешим. ....

И аз това си мислех  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт