~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 193
  • 712
  •   1
Отговори
# 75
диди много благодаря за огромната помощ която ми оказа smile3525 радвам се,че те познавам и съм много щастлива,че имам възможност да поздравя всички момичета за темите които пускат. Hug Hug Hug

# 76
диди много благодаря за огромната помощ която ми оказа smile3525 радвам се,че те познавам и съм много щастлива,че имам възможност да поздравя всички момичета за темите които пускат. Hug Hug Hug
Моля мила и аз също съм щастлива че те познавам добре дошла в темичката ни  Hug и ти пожелавам приятни мигове с нас  Hug

# 77
# 78
Добро утро. Hug Hug Hug

В очакване на "Сезоните на любовта"...  Wink  Heart Eyes

Успешна нова седмица. Hug

# 79
 Two Hearts ДИДКА...поздравления!!! Two Hearts

Сбъдна ти се мечтата!  smile3501
Нещо мъничко от мен за теб!Успех на Лалето в родния ефир! thumbsup

# 80
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, здравейте!
 Този филм скоро ще почва по Фемили. Кажете, хубав ли е? Да знам дали да го почвам.

Диди,
от кой филм е подписът ти? (Защото много харесвам Сечкин)

# 81
Момичета, здравейте!
 Този филм скоро ще почва по Фемили. Кажете, хубав ли е? Да знам дали да го почвам.

Диди,
от кой филм е подписът ти? (Защото много харесвам Сечкин)
И аз харесвам Сечкин още от Ал Язмалъм на
 Bir Ask Hikiyaesi  ФОКС го дават всеки вторник ама рейтинга е малко зле.
Ами да ти кажа аз си харесах лошото момиче Йешим заради връзката и с Толгахан в реалния живот ,но тя вечно беше огорчена особено след смърта на сестра и няма да коментирам колко ми е противна Топрак нещо в нея ме отвращава ама всичко се върти около нея иначе Лалето (Емина) играе първите 16 серии турски вариант в Лалето аз да ти кажа съм Йешимка гледах го достатъчно много както се казва че да си затвърдя мнението.

Two Hearts ДИДКА...поздравления!!! Two Hearts

Сбъдна ти се мечтата!  smile3501
Нещо мъничко от мен за теб!Успех на Лалето в родния ефир! thumbsup
Ай, много ти благодаря любима снимка, любим момент  Heart Eyes

# 82

Като се имаше предвид че за 1-ви път е била в лоша роля я изпълни брилянтно ,но аз не я мисля за лоша  Whistling

# 83
# 84
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Диди, извинявай, но не разбрах как се казва филма със Сечкин, откъдето ти е подписът.
Имаш ли някаква специална причина да пишеш със жълто, защото много трудно се чете?

# 85
Диди, извинявай, но не разбрах как се казва филма със Сечкин, откъдето ти е подписът.
Имаш ли някаква специална причина да пишеш със жълто, защото много трудно се чете?
Любим цвят ми е  Heart Eyes
Една любовна история-Bir Ask Hikayesi  Peace
а сега ще ти напиша това дето ти го написах в жълтото:И аз харесвам Сечкин още от Ал Язмалъм на
 новият му сериал е всеки вторник ама рейтинга е малко зле.
Ами да ти кажа аз си харесах лошото момиче Йешим заради връзката и с Толгахан в реалния живот ,но тя вечно беше огорчена особено след смърта на сестра и няма да коментирам колко ми е противна Топрак нещо в нея ме отвращава ама всичко се върти около нея иначе Лалето (Емина) играе първите 16 серии турски вариант в Лалето аз да ти кажа съм Йешимка гледах го достатъчно много както се казва че да си затвърдя мнението.

# 86
# 87
# 88
# 89

Общи условия

Активация на акаунт