~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 312
  • 712
  •   1
Отговори
# 90

Това вече е след смърта на Лале Чънар изхвърли всички нейни вещи буквално ама и Йешим има заслуга направи го на пух и прах с думи  Whistling

# 91
Здравейте  Hug аз да си кажа честно си харесвам Йешим и Чинар  Heart Eyes Топрак нещо не ми допада  Peace чаквам да дойде 29-ти и да го гледам сериала по Диемата  Peace

# 92
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Диди, извинявай, но не разбрах как се казва филма със Сечкин, откъдето ти е подписът.
Имаш ли някаква специална причина да пишеш със жълто, защото много трудно се чете?
Любим цвят ми е  Heart Eyes
Една любовна история-Bir Ask Hikayesi  Peace
а сега ще ти напиша това дето ти го написах в жълтото:И аз харесвам Сечкин още от Ал Язмалъм на
 новият му сериал е всеки вторник ама рейтинга е малко зле.
Ами да ти кажа аз си харесах лошото момиче Йешим заради връзката и с Толгахан в реалния живот ,но тя вечно беше огорчена особено след смърта на сестра и няма да коментирам колко ми е противна Топрак нещо в нея ме отвращава ама всичко се върти около нея иначе Лалето (Емина) играе първите 16 серии турски вариант в Лалето аз да ти кажа съм Йешимка гледах го достатъчно много както се казва че да си затвърдя мнението.

Благодаря ти, мила. Аз нищо не знам за този филм, героите, които споменаваш нищо не ми говорят, но явно е хубав, затова ще започна да го гледам, като го дават. И после ще си говорим за впечатленията.
Още веднъж благодаря и чао засега.

# 93
Добро утро.  Hug Hug Hug

Кога започва сериалът по Диемата? Thinking
Хубав ден ви желая.  bouquet

# 94
Снежи,в понеделник  Peace от 22 ч  Peace

# 95
Здравейте!
Ще гледам филма по Диемата . Вие явно сте доста напред със сериите,та се отбих да попитам дали ще се коментира тук филмът отначалото newsm78

# 96
Добро утро.  Hug Hug Hug

Релаксче, благодаря.  bouquet

Dimeto_M, аз не съм напред, а предполагам има и други, така че може да си коментираме отначало. Само, че идват празниците и мен няма да ме има няколко дни.  Wink Дано го качват някъде, за да наваксам. Peace

Честита Цветница на всички и специални поздрави за имениците.  bouquet  bouquet  bouquet

Приятна неделя.  bouquet

# 97
# 98
# 99
# 100
# 101
# 102
# 103
# 104

Общи условия

Активация на акаунт