~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 576
  • 712
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Neidjal и е сръбкиня, не е туркиня. Тази година щяла да получи турско гражданство. Според медиите говори турски с приятен акцент.

# 421
Толгахан май 2005 година е бил "Best model". Имат обща снимка с Къванч.

Четох интервю с Толгахан, в което казва, че е вземал много грешни решения в живота си, че е много ревнив и държи да си изказва мнението дори по въпроса за облеклото на жената до себе си  Laughing
Ха, ха, ха, нищо ново под слънцето, защо ли не се учудвам. По тези си изказвания ми прилича на друг актьор,  smile3521добре познат ми от друг сериал. Joy

# 422
  • Сливен
Здравейте, епизодите ще се качват в Аси, само че малко ще се забавим, защото на Красимирем му изгоря тунера и не можа да запише епизодите и сега един друг човек ще му ги прати и ще ги кача  Peace малко сложно  #Crazy

# 423
Neidjal и е сръбкиня, не е туркиня. Тази година щяла да получи турско гражданство. Според медиите говори турски с приятен акцент.
Емине Сандал ли? Хм, в такъв случай почвам да разбирам защо не би я харесала публиката, вероятно акцентът макар и подсъзнателно играе някаква роля.

А Толгахан го заподозрях, че е бил модел като видях тази снимка, където не ми харесва особено Simple Smile
Скрит текст:
[img]http://1.bp.blogspot.com/-CWp5ct8rw1Q/T724Ohgv42I/AAAAAAAAB-Q/x6suj6XiTnE/s1600/Tolgahan_Sayisman_01_06.jpg[/img
]

# 424
Така ли, не знаех?! Много е нежна и няма типичните турски черти на жените им, а то защо било, ясно.
Гадателката като каза на Лале да се пази не от възрастната жена около себе си а от младата, която иска да ги раздели, си помислих, че става на въпрос за Йешим. Не ми хареса как ги гледаше когато се сдобриха в къщата на дойката, изпитва ревност и може би завист, че сестра й е обичана по този прекрасен начин от мъжа, в който тя самата е влюбена. Rolling Eyes
Мими, а кой е линка за Асито, където ги качвате?

# 425
Емине Сандал ли? Хм, в такъв случай почвам да разбирам защо не би я харесала публиката, вероятно акцентът макар и подсъзнателно играе някаква роля.

А Толгахан го заподозрях, че е бил модел като видях тази снимка, където не ми харесва особено Simple Smile
Скрит текст:
А на мен на тази снимка ми харесва, защото не е брадясал. Брадата и мустаците го състаряват, но без тях изглежда перфектно.

# 426
Neidjal, ето тук малко снимки, повечето без брада Simple Smile
http://beautifulhairymen.blogspot.com/2012/06/tolgahan-sayisman.html

Колко е млад тук.... то той си е по-малък от мен, де. Свиквам с факта, че вече са по-малки от мен актьорите  Joy

# 427
На мен с брада повече ми харесва...по-мъжествен е  smile3521

# 428
Здравейте и от мен,
И на мен ми хареса епизода от снощи, и аз се чудя коя от майките е по - голем звер, засега е тази на Лалето, която дори не е красива, нито има чар и харизма, за да привлича толкова мъжете, но се оформя лека интрижка с този, който движи и с малката и дъщеря.
"И на мен ми харесват като двойка." - споделям мнението на момичетата о т темата по този въпрос,
някак си са чисти и естествени, въпреки че липсва химията на ФЕмир.
Не разбирам защо се е махнала актрисата, била много натоварена, ами това се знае предварително,
знае се че ще участва в любовни сцени, може би мъжа и я е ревнувал, а също и Серенай е ревнувала Толгахан, нещо не я приемам още, има превзетост в играта и и визията, грима и не ми допадат, но гадателката беше права - опасността идва от младата жена.
Чакаме развитието нататък, аз не съм чела нищо и гледам сериите само по TV, но следя темата и са интересни коментарите, новините и всичко, което разискваме и споделяме.
Приятен ден на всички,
РР - Благодаря за почерпките, както и на домакинята за темата

# 429
Джейн, кой сериал визираш, че липсва химията с Фемир.
Съжалявам, не ги знам много  Embarassed

# 430
  • София
Преди няколко дена в "На кафе" говориха за актрисата. По произход е сръбкиня, омъжена е за известен турски певец. И тя е певица. Казаха за това, че скоро ще вземе гражданство. Тогава Зейнеб говореше за приятен акцент, който се приемал уж добре от публиката. Макар че турците трудно приемат чужденци на сцена/ пред камера (според мен).

Аз от нета разбрах, че май мъжът й я ревнувал. Серенай пък ревнувала Толгахан.... ooooh! Абе страшна работа са това турците. Нали това им е професия  Tired Като се ревнуват, да не се захващат с тази работа  Rolling Eyes

Jane2013, и на мен не ми харесва грима на героинята на Серенай.

Ето го материалът:

Актьорът сам признава, че не е лесен характер, ревнив е и държи да изразява мнението си дори по отношение на това как се облича любимата му. „Затова досега нито една от тях не ми стана жена”, признава самият той. Това че има труден характер показват и отношенията му с колегите.

Ухаааа, да му мисли половинката му  Simple Smile Иначе пък много красив  Wink

Neidjal, Чаги ли визираш  Wink Е, той май е по-лек случай. Държи половинката да внимава как се облича, но когато излиза без него  Wink

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 13:14 от missence

# 431
Ооо и на мен никак, ама никак не ми харесва как гримират Йешим и страховитите й прически тип-олеле майко, НИ БОЙ се, аз съм. ooooh!
Самата Серенай не е антипатична, а я правят точно такава с вида й в сериала. Cry

# 432
Ау, Серенай направо не знам на какъв принцип я гримират. Зелени сенки с оранжево червило, онези мигли, които й бяха сложили... Направо свят ми се завива от комбинации

Ааа, Толгахан какви са тия изказвания, дето ги прави  Joy горките му приятелки  Joy

# 433
Скрит текст:
Преди няколко дена в "На кафе" говориха за актрисата. По произход е сръбкиня, омъжена е за известен турски певец. И тя е певица. Казаха за това, че скоро ще вземе гражданство. Тогава Зейнеб говореше за приятен акцент, който се приемал уж добре от публиката. Макар че турците трудно приемат чужденци на сцена/ пред камера (според мен).

Аз от нета разбрах, че май мъжът й я ревнувал. Серенай пък ревнувала Толгахан.... ooooh! Абе страшна работа са това турците. Нали това им е професия  Tired Като се ревнуват, да не се захващат с тази работа  Rolling Eyes

Jane2013, и на мен не ми харесва грима на героинята на Серенай.

Ето го материалът:

Актьорът сам признава, че не е лесен характер, ревнив е и държи да изразява мнението си дори по отношение на това как се облича любимата му. „Затова досега нито една от тях не ми стана жена”, признава самият той. Това че има труден характер показват и отношенията му с колегите.

Ухаааа, да му мисли половинката му  Simple Smile Иначе пък много красив  Wink

Neidjal, Чаги ли визираш  Wink Е, той май е по-лек случай. Държи половинката да внимава как се облича, но когато излиза без него  Wink
Мишенце, да, него визирам, същия хубостник е по отношение на ревността, без разлика е. С него, без него и той държи на облеклото на половинките си и то в повече от необходимото.
Много са ревниви мъжете им бре, то бива, но чак пък толкова, затова повечето от тях са може би самотни, или с половинки, но за кратко.

# 434
Ау, Серенай направо не знам на какъв принцип я гримират. Зелени сенки с оранжево червило, онези мигли, които й бяха сложили... Направо свят ми се завива от комбинации

Ааа, Толгахан какви са тия изказвания, дето ги прави  Joy горките му приятелки  Joy
Иглу, аз пък се смях с глас като видях миглите й и прическата й, все едно крава се беше изходила на главата й. То бива безвкусица, но чак пък толкова да я правят на клоун от цирка, хайде няма нужда.
Мерси за линка със снимките на Толгахан. Определено без брада и мустаци ми е симпатичен, но буренясал, не особено.

Общи условия

Активация на акаунт