~*~ Lale Devri-Сезонът на Лалето Тема 1 ~*~

• 89 587
  • 712
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз пък надникнах малко напред и се успокоих- супер сладко сдобряване  Heart Eyes

# 406
Добро утро.  Hug Hug Hug

Не успях да се вредя да гледам, но ще наваксвам.  Wink Дай, Боже, Аситата да продължат да го качват. Praynig Praynig Praynig

Приятен ден.  bouquet

# 407
Добър ден.Снощи гледах епизода много ми хареса когато Чънар отиде при майка си.

# 408
  • София
Добър ден.Снощи гледах епизода много ми хареса когато Чънар отиде при майка си.

А, как гледаше през прозореца в тъмното  Rolling Eyes Много красив момент  Heart Eyes

# 409
Много добър момент.

# 410
Здравейте мами!Някой да знае как се казва песента от снощната серия когато Лале е под дъжда и отива при дойката си

# 411
Здравейте мами!Някой да знае как се казва песента от снощната серия когато Лале е под дъжда и отива при дойката си

Заповядай Hug

# 412
Добро утро.  Hug Hug Hug

Съвсем го изпуснах.  ooooh!

ДидиHeart Eyes в Аси продължават ли да го качват?

Хубав ден.  bouquet

# 413
  • София
здравейте,

страхотна серия снощи  Heart Eyes Къде ги намират турците тези красиви мъже  Heart Eyes Страхотен Толгахан  Peace

# 414
Изгледах от 1ви до 5ти епизод във вбокса, ама 6ти го няма Sad
Иначе продължавам да си търся инфо, защо се маха Емина Сандал, сега на едно място има някакви намеци, че отношенията с Толгахан и Серенай били "напрегнати", нали са двойка. Ама това е с преводача на гугъл, така че може просто да си интерпретирам на свободна тема. Но й че много работела и не я харесвали зрителите, абе версии много.
Жалко, харесват ми като двойка.

Обаче двете майки големи харпии, ужас. Май на Лале майка й води, макар да не мога да реша на 100% Simple Smile

# 415
  • София
И на мен ми харесват като двойка. Не знам как ще гледам след 16-ти турски епизод  Rolling Eyes Изобщо не ми се иска Чънар да се забърква със сестрата на Лале  Confused Все ми се иска в тези сериали да е застъпена единствената любов, която идва уж веднъж в живота  Tired

# 416
Ох и аз съм така...Такива уверения във вечна любов и не мога да си представя с друга....А снощи как се хвърлиха един към друг в къщата на дойката   love001  love001  love001

# 417
здравейте,

страхотна серия снощи  Heart Eyes Къде ги намират турците тези красиви мъже  Heart Eyes Страхотен Толгахан  Peace
Здравейте и от мен.
Мишенце, поразрових се малко за Толгахан и разбрах, че и той е бил модел. Нормално е моделите им да са красиви мъже и жени, е, не винаги, но в повечето случаи.
Наистина серията беше страхотна, много сладко се сдобриха, Heart Eyesа къщата на дойката беше от Мелодията, същата, в която живееше Ламя с Макбуле и мъжа си Кемал.

# 418
  • София
Толгахан май 2005 година е бил "Best model". Имат обща снимка с Къванч.

Четох интервю с Толгахан, в което казва, че е вземал много грешни решения в живота си, че е много ревнив и държи да си изказва мнението дори по въпроса за облеклото на жената до себе си  Laughing

И аз вече дойдох на вашата, че трябваше да сменят актрисата, но да оставят героинята в сериала  Embarassed

# 419
Не знаех, че актрисата играеща Лале е певица. На тази страница има нейн клип.

https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0 … i/130769127116493

Общи условия

Активация на акаунт