)
Малкият нищо не разбра от празника, както се и очакваше, дори подаръците не го впечатлиха особено. Нищо, догодина ще е съвсем другояче
Аз обаче като Белведере много си харесвам подаръците - получих една много желана чанта, страхотна блузка, малко бижута
Сега чакам с нетърпение Нова година - на 1.01 ще се събираме с българо-руската рода на нещо като руска маса - другояче казано 20-ина човека се събират на много водка, салати 1000 вида, всевъзможни риби и пр. вкуснотии, слушат се шансони и изобщо - празник за душата и тялото
Да въведем малкия в семейните традиции
Получава се малко след дъжд качулка, но беше споделила за проблемите с Криско - моето мнение е, че поведението му е напълно нормална реакция от една страна на новия член на семейството ви и повечето (естествено) внимание за нея, а и на самата училищна обстановка и изискванията на училищната среда (да е дисциплиниран, да слуша, да внимава в час и пр.). Учителите често правят по-критични коментари за децата, защото педагогът мисли преди всичко за учебния процес, а ние, психолозите, за емоционалния комфорт на детето. Та можеш спокойно да се аргументираш пред учителката, че това е нормален период на децата на тази възраст (= свикване с училището), съчетан с ревност към сестричката, върху която вие ще поработите с таткото (върху ревността, имам предвид). За последното има много терапевтични подходи, но най-ценният си остава индивидуалното време и внимание на родителите към по-голямото дете - ако Ви е възможно, отделяйте такива само на Криско, за да му доказвате отново и отново, че все така го обичате 

Сложихме му последните Синфлорикс и Пентаксим, сега го очаква противохепатитната чак февруари месец, доволна съм, че мина всички ваксини дотук без отлагане и без проблеми (да чукна на дърво). За захранване ще говорим следващия път, но аз така или иначе още не мисля за него, ако мога ще го отложа поне до 5-ти, че дори и до 6-ти месец, за къде да бързам.
Наистина лягам, адио от мен, прекрасни! 
Заглавието е трепач 

То не беше гадене, отвращение, а иначе с голямо нетърпение чакаше лъжицата. И първите десетина дни беше така, докато му се ослади. Никога не е бил злояд, така че това не е показателно. Но и според мен Ати не сменяй пюрето, плюс това гледай първоначално да е по-редичко. Аз на Иво го бях направила много гъсто и този път ще гледам да не правя тази грешка.
И също така Ати, много пъти съм чела съвети на опитни в тази област, първоначално да се дава 10тина дни един продукт, ти не си захранила късно имаш време, така че може да не бързаш да въвеждаш друго. 

.
, за другото си знаете
.
Заглавието е супер.

. Още от сега живея с мисълта, че след време сина ми ще запраши някъде по широкия свят и честно казано се моля да си намери половинка, с която да се обичат и да са заедно и в добро и зло. Как беше: "с майка до море, с жена през море".
, аз не знаех, че имало още толкова много свекървенски образи тука.
. Докато си в БГ-то ти е простено, но след БГ маратона веднага на линия
. 

Благодаря отново.
Така и мисля да направя. 
. 
Аз предлагам да върнеш жеста с подарък метла от 3 лв, хем ще покажеш колко си щедра, хем жената ще си я ползва по предназначение - ще си лети с нея. 

,а заглавието е трепач

,а след празниците аз мисля да си мина пак на разделното(поспрях го известно време
.
,радвам се че при вас нещата са наред,а диетата си заслужава 

и му докарах повръщане на фонтан. Не, че това ме спря, много тъпа съм била
Не знам кога ще захранвам още, засега все още поддръжам почти 2/3 хранене с кърма, ако задържа така, ще е към края на 3-ти. Освен ако тя не започне да увеличава количеството много, като съкращава часовете между два приема. Тя навърши 5, така че и скоро да е, пак ще е добре вече, но засега изчаквам