На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 778
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • у нас
Здравейте, момичета!
Предварително моля за извинение, ако вече сте обсъждали въпроса, но...с една приятелка мислим да ходим до Одрин и в нет-а попаднахме на тази оферта  www.beckreisen.bg/ekskurzia-odrin-turkey
Искам да ви попитам, някой пътувал ли е с тази фирма, някакви отзиви имате ли? Защото цената ми се вижда приемлива, ама знам ли.. newsm78

тази фирма предимно организира екскурзии на ниски цени, като на тези екскурзии се провеждат рекламни лекции, безплатни обяди и тн. Често пускат брошури в пощенските кутии. Аз съм ходила  на такава екскурзия в страната. В чубина не съм ходила с тях, те не от всеки град предлагат екскурзии в чужбина. Най-добре попитай познати, приятели от твоя град.

Скоро някой ходил ли е до Лозенград или Одрин? Как е по границите?

# 136
На границата в Лесово е спокойно. Има опашка от камиони, но те си чакат отделно и не е проблем минаването на леки автомобили.

# 137
  • у нас
ssk   bouquet

# 138
  • Пловдив
Екскурзиите с Бек Райзен са със задължителни лекции-беседи за реклама и закупуване на определени продукти. Знам от приятелка, че на този маршрут изслушването се прави близо до границата в България. За обиколка и пазаруване оставало много малко време в Одрин. Не си струва за някой лев да си съсипеш уикенда и уж си бил на екскурзия.
Мамите в ТR тема бяха писали, че и в Одрин имало демонстрации и размирици, затова мисля че докато не се успокоят нещата ................................
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=716013.675

# 139
  • Севлиево
Здравейте, борсите дали работят в неделя? Досега сме ходили само в събота, но сега ще ходим в неделя и се чудим дали ще има нещо отворено.

# 140
  • Димитровград
Ходили сме в неделя- всичко работи!!!!!!!!!!

# 141
  • у нас
Дали е опасно да се ходи тези дни в Одрин? Някой престрашил ли се е, предвид демонстрациите в Лозенград и Одрин?  newsm78

# 142
  • Севлиево
Ходили сме в неделя- всичко работи!!!!!!!!!!

Много благодаря, papaone   bouquet

Ние ще ходим в края на месеца. Дано до тогава да се е успокоила ситуацията  Praynig

# 143
Здравейте! Имате ли представа какви варианти за транспорт има от Бургас до Одрин или Къркларели? Или от около Бургас? Звънях на "Метро" и "Нишикли Травъл" - но искат 50лв в едната посока!  Shocked Знаете ли някакви други варианти?

# 144
letqshtiqt chemshir , виж на предната страница има линкове към две тур. фирми - и двете предлагат и само транспорт и е двайсетина лева. Друг е въпроса, че не са редовни линии и предполагам съчетават с еднодневните екскурзии. Не знам за делничен ден или за уикенд ти трябва транспорт, вече ти ще си прецениш.

На колежката ми баща й днес е в Одрин служебно, ще разпитам утре като се прибере как е там обстановката и ще пиша  Peace

# 145
  • Варна
А къде може да се нощува в Одрин.Моята идея е да отидем не само на пазар ,но и да обиколим забележителностите на града.Моля споделете някое прилично място за 2 нощувки.

# 146
  • София
А къде може да се нощува в Одрин.Моята идея е да отидем не само на пазар ,но и да обиколим забележителностите на града.Моля споделете някое прилично място за 2 нощувки.
И аз съм се замисляла над такъв вариант. Ще се радвам на мнения по въпроса.

# 147
  • Бургас / UK
Проверете в Букинг за хотели,все ще си намерите нещо подходящо  Simple Smile

# 148
  • София
Гледала съм мнения за одрински хотели в Tripadvisor, но ми се искаше да чуя мнения от първо лице. Както и съвети за това, кои места трябва да се видят, хубави ресторанти и т.н.

# 149
  • у нас
Гледала съм мнения за одрински хотели в Tripadvisor, но ми се искаше да чуя мнения от първо лице. Както и съвети за това, кои места трябва да се видят, хубави ресторанти и т.н.

Едни от първите неща, които трябва да се видят са свързаните с българската история забележителности.

Общи условия

Активация на акаунт