На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 836
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
  • Plovdiv
За разходка и пазаруване според мен е най добре да сте с автомобил.Може и 2 семейства с една кола да отидете.Много удобно е за пазаруване и най вече сте самостоятелни и неангажирани с часове и спирки както е при организираното пътуване.

# 166
Това за цигарите да не би да е, защото още не са в ЕС. През Румъния ако пътувам с кола за Германия колко стека мога да взема? Пак ли има ограничение за 1?

# 167
  • Варна
Ще бъда за 1 ден в Лозенград.
Има ли магазини за дрехи и обувки, по-специално си търся лятна рокля за един повод и евентуално сандали.
Цените в сравнение с българските по-ниски ли са или не много?
Не отивам специално за това, разбира се, но ако има, що да не погледна.  Crazy

# 168
  • Пловдив
Сигурна съм, че е писано по темата, но не мога да намеря отговорите. Над колко годишни автомобили не пускат в Турция и ако не е твоя колата трябва ли да е на турски пълномощното? Благодаря предварително!   bouquet

# 169
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 170
  • Варна
Сигурна съм, че е писано по темата, но не мога да намеря отговорите. Над колко годишни автомобили не пускат в Турция и ако не е твоя колата трябва ли да е на турски пълномощното? Благодаря предварително!   bouquet

По втория въпрос мога да кажа: ходихме мин.месец с колата на един приятел, която той кара с пълномощно от мъжа ми. Проблем никъде не са правили по този повод.

# 171
Някой да е купувал хубав зехтин от Турция? Нека сподели от коя марка и на каква цена.

# 172
  • Русе
За разходка и пазаруване според мен е най добре да сте с автомобил.Може и 2 семейства с една кола да отидете.Много удобно е за пазаруване и най вече сте самостоятелни и неангажирани с часове и спирки както е при организираното пътуване.
Мисля да организирам нещо такова. Но някой да има идея къде може да се нощува, някой по-евтин хотел?  newsm78

# 173
  • Пловдив

По втория въпрос мога да кажа: ходихме мин.месец с колата на един приятел, която той кара с пълномощно от мъжа ми. Проблем никъде не са правили по този повод.
А на какъв език ви е пълномощното? Защото дали ще го преведа на английски или турски, все тая. И дали искат превода да е легализиран?

# 174
  • Варна
На български е. Няма превод и легализация на друг език.

# 175
А къде в одрин мога да хапна на по изгодни цени???

# 176
Да попитам някой видял ли е магазин, в който продават чаршафи на TAC (в турския сайт е много по-голямо разнообразието на предлаганите модели)?

# 177
Да попитам някой видял ли е магазин, в който продават чаршафи на TAC (в турския сайт е много по-голямо разнообразието на предлаганите модели)?

Ани, в сайта на Тач пише, че има магазин в центъра, името му и телефона, но няма адрес. Аз също се интересувам, ако някой знае да пише.

# 178
  • у нас

Ани, в сайта на Тач пише, че има магазин в центъра, името му и телефона, но няма адрес. Аз също се интересувам, ако някой знае да пише.

в центъра на кой град?

# 179
  Преди време бях попитала, но не получих конкретен отговор. Сега пак да си повторя въпроса, защото живо ме интересува - някой обръщал ли е внимание на какви цени са платовете за пердета  (органзата ме интересува) на пазара в Лозенград. По -евтини ли са , отколкото тук ,и заслужава ли си да ходя дотам за пердета. Имам предвид , че у нас турски пердета от органза има и за по 6-8-10 лв / метър .

Общи условия

Активация на акаунт