На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 841
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Някой да е купувал хубав зехтин от Турция? Нека сподели от коя марка и на каква цена.

Последно бях в Лозенград през март. Тогава си взех тенекия зехтин - 3л., марка Komili Ege, за 25 лири. Имаше и за 20 лири, 3л., същата марка.

А ТАС съм купувала само че от Чорлу, където имат голям фирмен магазин. Не знам дали там не се намира и фабриката им. Купих спален комплект за спалня - чаршаф, плик и забележете - една калъфка за възглавница за 30-40 лири /не помня точно каква беше цената/. Взех и хавлии за баня - средна големина за под 10 лири/всяка.

# 181
  • у нас
Фабриката на Тач е до Чорлу, имаха магазин в Авантажа.

# 182
Да попитам някой видял ли е магазин, в който продават чаршафи на TAC (в турския сайт е много по-голямо разнообразието на предлаганите модели)?

Ани, в сайта на Тач пише, че има магазин в центъра, името му и телефона, но няма адрес. Аз също се интересувам, ако някой знае да пише.

в центъра на кой град?

И Одрин, и Лозенград, името на магазина е едно също, и на двете пише че са в центъра, но ако продават само пердета например, както съм виждала по други места, мен не ме къдри

# 183
Ето какво намерих в една стара тема за ТАС: фабриката се намира по пътя за Истанбул ,на магистралата има разклон за Сарай това е 30км. преди Чорлу.кара се надясно около 10 км.минава се и през някакво село и се стига до кръстовище там пак надясно и след 3-4 км. е фабриката има големи табели ТАС .

За магазина в Одрин пише, че бил пресечка на главната улица...

# 184
А къде в одрин мога да хапна на по изгодни цени???

# 185
  • у нас
Чаршафи ТАЧ продават и в магазин Веве, който се намира на главната улица в Одрин. Миналата година хванахме големи, ама наистина големи намаления там, не само на ТАЧ, но и на други марки.

Иначе магазин на ТАЧ има и в центъра на Бургас  Wink

зависи какво искате да хапвате. От горната част на главната улица до Ески джамия, има много заведения за хапване - дюнери, кюфтаци, тава джигер и тем подобни. Трябва да обиколите и да си изберете, зависи колко пари са ви останали  Wink и според вкуса ви. Заведенията са доста и са разположени във формата на четириъгълник, отвън имат табели с цените на някои неща, така че ще си прецените на място.

# 186
Чаршафи ТАЧ продават и в магазин Веве, който се намира на главната улица в Одрин. Миналата година хванахме големи, ама наистина големи намаления там, не само на ТАЧ, но и на други марки.

Иначе магазин на ТАЧ има и в центъра на Бургас  Wink

Благодаря   bouquet - то и в София има, но продават комплект над 200 лв (по-евтино излиза да си го поръчаш от сайта)

# 187
  • София

навсякъде по централните улички е пълно с малки заведения за кюфтета и дюнери. гледах пакетни цени за порция кюфтета плюс кока-кола за 3.50 лири.

# 188
А къде се намира пазара в одрин?Чувам от някой че бил зад margy outlet но като съм минавала не съм го виждала.

# 189
  • у нас
А къде се намира пазара в одрин?Чувам от някой че бил зад margy outlet но като съм минавала не съм го виждала.

там е синия пазар

# 190
А той работи ли в неделя и какво се продава там?

# 191
Този пазар,който е до Марги аутлет е предимно за зеленчуци и плодове,маслини,няколко щанда за най-обикновени дрехи,обувки ,щори.Голям е ,но само за това, а петъчния бил на друго място.

# 192
  • Бургас / UK
Петъчният е,като се тръгне по центъра(откъм джамиите) и в края се намира пазара.Няма начин да не го намерите,то още и към края на улицата започват да се виждат разни продавачи насядали по земята  Mr. Green
А той работи ли в неделя и какво се продава там?

Само събота.
За хапване мога да предложа и едно ресторантче,което се намира в Марги.Има сервитьор,който знае български,май е сърбин,а цените са като по-центъра.Забравих му името ,но се пада на ъгъла,срещу едно детско влакче,май беше.
Намерих си снимките на джигера,който ядохме и там се вижда нещо от рода на Sultanahmet kofteci,нещо такова е името  Mr. Green

# 193
А на безмитната зона знаете ли каква е цената на цигарите?

# 194
  • Бургас / UK
А на безмитната зона знаете ли каква е цената на цигарите?

Май са по-евтини,но има ограничение за вноса,така,че не ви препоръчвам,защото може и да ви ги вземат.Така или иначе всичко е на късмет.То и други неща са забранени за внос,но редовно минават границата  Mr. Green,но предполагам,че за цигарите контрола ще е по-строг.

Общи условия

Активация на акаунт