На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 941
  • 733
  •   2
Отговори
# 375
Момичета някоя може ли да ми каже нещо повече за козметиката в Одрин и за марките в мола?Интересува ме по-точно дали имана Гап,Зара,Бершка и Страдивариус ? Благодаря ви предварително Simple Smile  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 376
  • Варна
makak,благодаря ти,предния петък го намерихме!

# 377
  • Пловдив
 smile3521 smile3521 smile3521,значи сме били на едно и също място по едно и също време, може дори да сме се сбутали по сепгиите  newsm44 newsm44 newsm44  и какво си купи.....сподели....

# 378
  • Варна
От битака за дрехи един екип на дъщеря ми за градина и няколко чифта хубави чорапи,а иначе пак дрехи за нея,но от Уайкики с намаление.Останалото е ясно-маслини,зехтин,малко препарати,кори за баница,кашкавал,локум,баклавички...а ти..

# 379
  • Пловдив
Някой може ли да ми помогне с линк за промоциите в Кипа в Одрин, нещо не мога да се ориентирам, на сайта им излизат само 4 продукта  Sad Утре ще ходим до там и исках да ги разгледам предварително

# 380
  • Варна
http://www.ebrosur.com/Edirne-ето тук има брошури на всички по-големи магазини

# 381
  • Пловдив
http://www.ebrosur.com/Edirne-ето тук има брошури на всички по-големи магазини

Хиляди благодарности  Hug

# 382
а на тая фирма дали има магазин в одрин http://www.gazioglucler.com/urunler.asp

# 383
Здравейте! Имате ли информация дали ще има пазар в събота 28.12. предвид факта, че е преди настъпването на НГ?

# 384
Здравейте пътуващи!

Някой от вас дали има информация, има ли нещо отворено в неделя в Одрин - Кипа, Мигрос, аутлетите?
Селимие дали може да се посети в неделя?
Благодаря ви

# 385
  • Бургас
Имате ли представа дали в началото на годината има някакви хубави разпродажби в Одрин? Чудим се кога да отидем. В западните страни големите разпродажби започват началото на януари.
Къде си заслужава да се отиде за пазаруване на дрехи и обувки? В Марги Аутлет има ли добри намаления? Въобще в кой мол си заслужава да се отиде или там е скъпо?

# 386
Здравейте! Ние се върнахме и реших да споделя впечатления. В момента почти навсякъде има някакви разпродажби /имам предвид магазините за дрехи/. На складовет за перилни препарати цените са: Первол - 4литра /различни видове/ - 11 лири;Ариел 5.5 кг - 21 лири, паста за зъби Колгейт - 100 мл - 18 броя - 18 лири. На синия пазар последната събота, когато ние бяхме там, нямаше кой знае какво.

# 387
Аз съм абитюриентка.Много се чудя дали да ида до Одрин за рокля.Една приятелка е отишла до Бурса и каза че имало много рокли и то на ниски цени.Нейната била 200 лири имало и за 100.Дали и в Одрин има много рокли на такива цени.

# 388
  • Пловдив
Дъщеря ми беше абсолвентка миналата година, роклята си купи от Одрин. Цената беше в този порядък и не ме отегчи при избора, въпреки че не знаеше какво точно иска.

# 389
  • Севлиево
Здравейте, искам да попитам дали някой си е купувал лекарства от Одрин. Искат ли рецепта или ги продават свободно? Какво най-често купувате вие и има ли проблем на границата?
Предварително благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт