На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 922
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • у нас
Досега не ми е направило впечатление, а и в брошура не съм засичала.

# 421
И обикновенни вафли Ная също има. В мигрос нищо българско и родно не съм засичала. Simple Smile

# 422
  • Варна
Добро утро,извинете,че питам може би вече зададен въпрос,но бихте ли ме упътили за хотелче на или около центъра на Одрин,благодаря Peace

# 423
Добро утро,извинете,че питам може би вече зададен въпрос,но бихте ли ме упътили за хотелче на или около центъра на Одрин,благодаря Peace
http://www.margiotel.com/ - не е точно в центъра, но е до аутлета, а и е нов хотел.
Ние бяхме в събота в Одрин. Времето там беше прекрасно (за разлика от Бургас) и имаше страшно много хора. Турската митничарка ни помоли да я вземем до Одрин, че само ние бяхме за там, всички други отиваха към Лозенград. Взехме я, обаче не можахме да осъществим комуникация  Confused тия хора никакъв език не знаят, само турски  Shocked
Намаления има по магазините, но ми направи впечатление,че в някои от тях доста са вдигнали цените, например в Адидас и Ливайс са много, много високи цените, а преди няколко години си беше изгодно от там да пазаруваме. За сметка на това в Колинс не са променили цените и е доста евтино вече с този курс на лирата (поне за нас).
Напълнихме багажника с покупки, доста неща си купихме от Мигрос и Кипа. В нач. на октомври ми направи впечатление,че макаронените изделия на Барила са много евтини и си бяхме купили 2 кутии, сега си взехме 6  Laughing но на цена 1,95 лири как да удържи човек Embarassed  мокри кърпи на Кипа - много са хубави и са само по 1 лира, от тях също взех доста  Embarassed и още куп дреболии  Simple Smile по складове и пазари не ходим, не са нашите места просто, така че нищо не мога да пиша за тях.

# 424
  • Варна
Благодаря,а можеш ли да ми кажеш колко е нощувката,щото като го обърна на английски блокира страницата Hug

# 425
  • Бургас
Благодаря,а можеш ли да ми кажеш колко е нощувката,щото като го обърна на английски блокира страницата Hug

http://rzv.margiotel.com/main/dateselect

Тези са на много добри цени и изглеждат добре:
http://www.booking.com/hotel/tr/saray.bg.html?aid=323175;label=e … 2300a235ed;dcid=1

http://www.booking.com/hotel/tr/antik.bg.html?aid=323175;label=e … hide_back_to_sr=1

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 18:59 от miss july

# 426
  • Варна
Джули,благодаря ти Hug

# 427
За брошурите - ясно, всеки път ги гледаме. Складове има на няколко места, но тия на които ходим ние са си доста цивилизовани-малки спретнати магазинчета. Мястото определено е  същото  т.нар. Бостан пазар. Искам да попитам - спортни стоки с добро качестно (екипи, маратонки), къде могат да се намерят?

На центъра в Одрин има доста магазини. В последно време доста неща си взимам оттам. Иначе перилни препрати и други такива неща от малките магазини са на по добри цени, принципно, но както казахте има и изключения в големите магазини, но рядко срещано. Иначе Кипа определено е най-големия магазин от Килер, Мигрос, Карфур. В последните два доста често няма нищо интересно. В кипа има и доста магазини за дрехи, както и за храна. Препоръчвам ви го. Казвам го като човек с опит и ходил доста често. Успех.

# 428
 На   центъра има   наистина  доста магазини, но за  спортни стоки не сме  сещали (спортни обувки маратонки  екипи). За другите големи магазини има написано  доста, а  ако  човек си поиграе да  разгледа  брошурите  ще забележи, че промоционалните стоки ги въртят по различните  магазини.

# 429
  • у нас
На   центъра има   наистина  доста магазини, но за  спортни стоки не сме  сещали (спортни обувки маратонки  екипи). 

Има, може би не сте търсили и затова не сте обърнали внимание. Има магазини за обувки и в малката уличка, разклонение на главната, уличката води до заведенията за хранене, до паментика на метличаря.

Има изгодни предложения за спане в Одрин. Чекнах в Букинг определена дата за двама човека и излезе много добра цена. Само се чудя тази цена на човек ли е или е за двамата за вечер?

# 430
  • София
Има изгодни предложения за спане в Одрин. Чекнах в Букинг определена дата за двама човека и излезе много добра цена. Само се чудя тази цена на човек ли е или е за двамата за вечер?

За цялата стая.  Wink  Има предложения и за трима или повече в стая.

# 431
  • Варна
Я пуснете хотела,че ще ми трябва за събота,благодаря Peace

# 432
  • у нас

За цялата стая.  Wink  Има предложения и за трима или повече в стая.

Благодаря ти, Таня.   bouquet И аз в последствие го отхрих, написано е със ситни букви.

Я пуснете хотела,че ще ми трябва за събота,благодаря Peace

Естела, настрой си датата, за която искаш и ще ти излезат няколко предложения, като има и едни и същи цени за хотели, обаче са на различно разстояние от центъра. Вече ще си прецениш какво те удовлетворява като цена и местоположение.  Peace  И да споделиш после как е било и как се изкарали в събота. Приятен шопинг и разходка  Simple Smile

# 433
  • Варна
Ще проверя довечера,от телефона не иска да ги отваря,за това помолих ,ще разкажа,разбира се Peace

# 434
  • у нас
Естела, заповядай. Дано да може да ги отвориш.

http://www.booking.com/searchresults.bg.html?aid=323175;label=ed … der=price_for_two

Общи условия

Активация на акаунт