На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 920
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Благодаря,намерих newsm44

# 436
На   центъра има   наистина  доста магазини, но за  спортни стоки не сме  сещали (спортни обувки маратонки  екипи). 

Има, може би не сте търсили и затова не сте обърнали внимание. Има магазини за обувки и в малката уличка, разклонение на главната, уличката води до заведенията за хранене, до паментика на метличаря.

Има изгодни предложения за спане в Одрин. Чекнах в Букинг определена дата за двама човека и излезе много добра цена. Само се чудя тази цена на човек ли е или е за двамата за вечер?

Отгорната страна на центъра има заведения за дюнери, кафета и чай. Там по-надолу има магазин за изцяло спортни стоки - Адидас, Найк и други, но цените са доста високи.. Гледах едно яке, което е доста тънко и е Адидас за 300 лири.. Веднага излезнах.  Laughing

# 437
  • Варна
Момичета, здравейте! Въпреки, че не получих отговор на питанията си, вчера отидохме и се върнахме доволни, макар и да бяхме с ограничено време там. Ще се опитам да бъда полезна с "пресни" цени от Лозенград:
Скрит текст:
кори, 5бр. - 3,50; червена леща - 3 лири/кг; пресен кадаиф - 3.50 лири/кг; черни маслини - 5 лири/кг; зелени с чушка - 8 лири/кг; добри цени, и качество, на зеленчуците. В Кипа - Персил за 60 пранета - прахообразен за цветно и бяло и течен за бяло - 22 лири; омекотител Ver Nel, 750 мл за 4.50 лири; много харесвания от нас течен шоколад Sarelle, 350 гр - 5.95 лири. Баклавата на познатото място срещу Мигрос продължава да е 12 лири.

Пазарът е значително по-малък, отколкото изглежда на картата. По принцип този в сряда по-голям ли е, като предлагане и площ?

# 438
  • Варна
И ние току-що се прибрахме,много съм доволна,освен всичко,което описа Беличката,аз пък ще добавя,че от адидаса останах доволна,намаленията са на 50% и намерихме размери хххл,а тук ги няма,отседнахме в Сарай Хотел-100 лири ,двойна стая със закуска,паркинг няма хотела,както е описано в букинга,но като питах на рецепцията ни освободиха място Peace

# 439
  • Варна
esstela, имали сте време, затова сте видели и друго, което е супер. Другия път и ние мислим за нощувка, дали в Лозенград, или в Одрин, но така е по-спокойно и оправдано от препускане за ден. Вие сте отишли и до Одрин, така ли? Може и да сме се засекли в Лозенград, макар че бургазлии бяха мнозинство... На място ли взехте стая, или направихте предварително резервация?

# 440
  • Варна
Беличке,ходихме само в Одрин,от букинга си изкарах адресите на 5 хотела,но този е с добра локация,на 2 минути под главната улица с кафета,дюнери и т.н.,няма разлика в цената ,дали на место,дали с резервация,все тая,но съм на мнение,че може и без преспиване,зависи дали си бутни-колиба или от по-бързите Mr. Green

# 441
  • Варна
Абе, не съм бутни колиба, но по-малко от 4 часа, които имахме, не стигат. В колко успяхте да пристигнете в Одрин? Били ли сте в Лозенград? Одрин си заслужава повече, нали?

# 442
  • Варна
Да,4 часа и на мен няма да ми стигнат Mr. Green
Не съм ходила в Лозенград,но Одрин ме изненада приятно,ще отида пак Peace
3 часа ми е пътя Варна-Лесово-Одрин Peace

# 443
Здравейте,аз съм ходила няколко пъти до Одрин,но винаги са ме водили,а сега плануваме да ходим с ММ,той не е ходил нито веднъж.Надявам се по спомен и с вашите указания да не се объркаме-интересуваме се за сега от пазаруване-борсата за прахове,аутлета Марги,Кипа ,Синия пазар и разбира се разходка по центъра!Искам да попитам знаете ли къде могат да се купят парфюми-реплика разбира се.Тук някъде четох ,че имало парфюми-реплика  за 7 лв.,но не пишеше къде се продават.Искам да попитам и къде се намира този музей на здравето и свободен ли е достъпа до него,има ли някаква беседа или някой който да ти разкаже нещичко,такси?В джамията Селимие,свободен ли е също достъпа,т.е всеки ли може да влезе или има някакви ограничения?Питам,за да не сгафим нещо и да не се изложим! GrinningВ кой магазин на Уайкики е по-изгодно от към промоции де се ходи-на центъра,в Кипа или в Марги?Стана много дълго,ама ще съм благодарна на всякаква нова информация,за което ви благодаря!!!

# 444
Записвам се и отивам да се образовам от началото.

# 445
!Искам да попитам знаете ли къде могат да се купят парфюми-реплика разбира се.Тук някъде четох ,че имало парфюми-реплика  за 7 лв.,но не пишеше къде се продават.Искам да попитам и къде се намира този музей на здравето и свободен ли е достъпа до него,има ли някаква беседа или някой който да ти разкаже нещичко,такси?В джамията Селимие,свободен ли е също достъпа,т.е всеки ли може да влезе или има някакви ограничения? DВ кой магазин на Уайкики е по-изгодно от към промоции де се ходи-на центъра,в Кипа или в Марги?
За  реплики - забрави. Най-изгодно и най-добра е  тяхната наливна парфюмерия- в КИПА или по център  цените са  между  5лири/50мл и   20лири/100мл, като в  КИПА определено е по-скъпо. В джамията няма никакви ограничения освен  нормалните - без обувки, жените с кърпа на главата и пола. За Уайкики -  в КИПА има  едни стоки в Марги  други на  центъра  трети - навсякъде има промоции, но  този на   центъра не си заслужава да се влиза, много е малък и   блъсканицата е ужасна.
 Идните почивни  дни и ние смятаме да пътуваме, като се върнем ще драсна някой ред. Своевременно ако някой е ходил нека сподели: какво, къде, колко ...

# 446
  • Варна
Точно в този малкия имаше спортни маркови дрехи и маратонки на 50% намаление и не само

# 447
Точно в този малкия имаше спортни маркови дрехи и маратонки на 50% намаление и не само
В  Уайкики, маратонките  не са  добри, а и освен това   там си продават само  техните  3-4 марки дрехи, които наистина са прилични. В другите  им магазини също има  намаления но на   различни стоки.

# 448
  • София
В джамията Селимие,свободен ли е също достъпа,т.е всеки ли може да влезе или има някакви ограничения?
В джамията няма никакви ограничения освен  нормалните - без обувки, жените с кърпа на главата и пола.

Няма как ограничението да е пола в страна, където традиционното женско облекло е панталонът, т.е. шалварите.  Wink Просто не бива да се виждат голи крака.  Полата е изискване на християнската религия и е особено спазвана в Гърция точно по същата причина - защото мюсюлманките ходят с шалвари.  Laughing

И си носете найлоново пликче за обувките, за да не ви изнудват търговките на найлонови торбички. А ако не са мръсни, можете и с ръка да ги хванете и да ги занесете до поставките за обувки.  Laughing Аз ги оставям без притеснения, но ако са някои нови и модерни може да останете и без тях. Затова в пликче и в ръчичка.  Laughing

# 449
Мерси много  на всички за инфото!Дано времето в събота е хубаво и да си направим добра екскурзийка.Като се върна ще пиша впечатления!

Общи условия

Активация на акаунт