На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 898
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
МъжО иска да знае, дали сте виждали да се продават автомобилни гуми нови и вора употреба някъде из Одрин?

# 496
В санаито, което е преди Кипа има много улички за автомобили. Предполагам, че там ще има всякакви джунджурии за коли.

# 497
  • Пловдив

Огромни намаления   на обувки, но малко закъсняхме с меренето, краката бяха уморени и отекли
CAT -  80лири +++
SCOOTER_  90лири +++
NEW BALANCE - 99лири +++
техни  марки  чудесни обувки  естествена кожа   TEX, мембрана 69лири +++

Ivelina, къде са тези магазини?

# 498
Ясно, благодаря ви момичета  Hug  така ме устройва, щом няма да плащам  Peace   Sunglasses

# 499
  • Плевен
Здравейте!
Ние се завърнахме вчера от Одрин и спахме ето тук:
http://www.aydinapart.com/en/
Има паркинг,срещу апартаментите-три-четири места. Спряхме без проблем.Намира се близо до центъра,до пешеходната зона.Ходихме си пеш.Доволни сме.
Напазарувахме предимно от Уайкики и складовете.Посетихме църквата "Св.Георги", Музея на здравето,Селимие джамия–точно по времето на молитвата и ни изнесоха набързо:).
Хапнахме в Кюфтеците на Осман, бюреци много вкусни за закуска от една баничарница,и така:)

# 500
Здравейте!
Ние се завърнахме вчера от Одрин и спахме ето тук:
http://www.aydinapart.com/en/
Има паркинг,срещу апартаментите-три-четири места. Спряхме без проблем.Намира се близо до центъра,до пешеходната зона.Ходихме си пеш.Доволни сме.
Напазарувахме предимно от Уайкики и складовете.Посетихме църквата "Св.Георги", Музея на здравето,Селимие джамия–точно по времето на молитвата и ни изнесоха набързо:).
Хапнахме в Кюфтеците на Осман, бюреци много вкусни за закуска от една баничарница,и така:)

Какви са цените за нощувка?

# 501
  • Плевен
120 лири за апартамент с три легла платих. Топло беше,топла вода,кухничка,чисто.Не е лукс,но много прилично. PeaceИ интернет имаше.Дават ти паролата при настаняването. Simple Smile
През booking.com запазих.

# 502
  • Пловдив
Здравейте, ние отдавна пазарим от Одрин дрешки за детето, за нас, перилни препарати. Все с автобус ходим. В събота за сефте отидохме с кола, което беше супер. Исках да отидем на синия пазар, който сме посещавали с рейса. Гледам на 1 страница пише, че е в събота (както и аз помня), но ние минахме през един пазар, който беше празен - близо до околовръсното. Дали това е синия пазар или сме се объркали? Може ли някой по-вещ да ми разясни?
Предварително благодаря!

# 503
Стасита, не съм от вещите   Wink, но защо си мисля, че говориш за петъчния пазар, който е много голям?

# 504
  • у нас

Огромни намаления   на обувки, но малко закъсняхме с меренето, краката бяха уморени и отекли
CAT -  80лири +++
SCOOTER_  90лири +++
NEW BALANCE - 99лири +++

в Марги аутлет

Здравейте, ние отдавна пазарим от Одрин дрешки за детето, за нас, перилни препарати. Все с автобус ходим. В събота за сефте отидохме с кола, което беше супер. Исках да отидем на синия пазар, който сме посещавали с рейса. Гледам на 1 страница пише, че е в събота (както и аз помня), но ние минахме през един пазар, който беше празен - близо до околовръсното. Дали това е синия пазар или сме се объркали? Може ли някой по-вещ да ми разясни?
Предварително благодаря!

синият пазар е зад Марги аутлет. Има карта на първа стр., в поста на Макак.

# 505
Здравейте момичета Simple Smile и ние сме от феновете на Одрин. 
Следващият уикенд ни предстои разходка по женски, но този път реших да не препускаме с времето и си резервирахме нощувка в Acikgoz Hotel, до пешеходната в центъра. В букинга при инфото за хотела пише, че има обществен безплатен пракинг в близостно, но си имам едно на ум, дали изобщо ще има, до колко ще е в близост,  до колко ще е безплатен, и как ще се разберем с тях за какво иде реч. Ако имате инфо от първа ръка ще съм ви много благодарна.  Досега винаги сме спирали или на паркинга при Селимие или в уличките до пешеходната и за 2 -3  часа става да платя,  но цял ден ще ми дойде множко  newsm78   

Да ти кажа и на Сарай Хотел пише,че има паркинг,ама нъцки,като отидохме отпред пред хотела кола до кола и аз го питам дали има безплатен паркинг човека на рецепцията и той стана и накара един приятел или колега негов да си измести колата,че се намърдахме на тяхно място Peace

Анчето, на този обществения наистина може да няма места, но ако се чака някой да излезе, спокойно може да се паркирате там, въпроса е колко ще се чака  Wink. Самия хотел Шабан Ачъкгьоз си има паркинг, той е веднага след обществения и е заграден с будка на пазач, ползвали сме го с приятелка няколко пъти, 10 лири за 24 часа, дават и касова бележка. Той си е бая голям паркинг и там винаги е имало места, с изключение на един път. Специално на нас ни беше по-удобен, защото бяхме наблъскали багажника и задната седалка с покупки, имаше и по-скъпи неща, така че за 10 лири ни беше по-спокойно. И в Алтунхан сме спали, и Кервансарай, и все същия този паркинг ползваме, а когато ходим без нощувка, пак там за няколко лири, както се разберем.

# 506
SCOOTER_  90лири +++
NEW BALANCE - 99лири +++
   В КИПА, в  МАрги няма  този избор, по центъра имаше всички модели на SCOOTER  на 59,90лири.

# 507
Някой вземал ли е повече препарати?Искам да взема поне 5-6 и още толкова памперси,дали ще ми направят проблем?!!Шанса да мина с повече препарати с кола или автобус е по-голям?Благодаря ви за изчерпателната тема,много сте ми полезни с инфото.Скоро и аз ще се отчета.

# 508
  • Бургас
Някой вземал ли е повече препарати?Искам да взема поне 5-6 и още толкова памперси,дали ще ми направят проблем?!!Шанса да мина с повече препарати с кола или автобус е по-голям?Благодаря ви за изчерпателната тема,много сте ми полезни с инфото.Скоро и аз ще се отчета.

Според мен няма проблем. Даже може да не ви проверят колата. До 5-6 бройки няма проблем, още повече ако сте няколко човека в колата. Може да разпределиш покупките между багажника и задната седалка, за да може ако отворят багажника да видят 2-3 бройки. Ама и на куп да са според мен нищо няма да ви кажат. Не са чак толкова много.

# 509
Здравейте
може ли да ми кажете и ориентирате къде в Одрин
можем да хапнем техния "Тава джигер".

Общи условия

Активация на акаунт