На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 952
  • 733
  •   2
Отговори
# 360
Може някъде да го пише из форума, но не го видях . Затова искам да попитам: как да избегна качването на магистралата в Турция?

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 05:52 от vpdyankov

# 361
  • у нас
Може някъде да го пише из форума, но не го видях . Затова искам да попитам: как да избегна качването на магистралата в Турция?

от къде пътувате и за къде?

# 362
От Малко Търново за Лозенград и Одрин

# 363

# 364
  • Бургас
Майка ми вчера беше в Одрин. Минали са през Лесово, но преминаването през границата било бавно и тромаво. Обясни ми, че са ги водили до някакъв склад за препарати, но не успя да ми обясни къде е точно. Каза само, че се спускали по някакво надолнище, но нищо повече. Явно склада е доста евтин, защото си е купила две туби Ариел от 2л за общо 14 лири двата, маслини - 2кг за 4 лири и кори от един голям пазар за зеленчуци - 1кг точени кори /стигат за две баници/ за 5 лири.
Сещате ли се къде може да се намират тези складове и пазара, защото евтините стоки са основно там?

# 365
  • Бургас / UK

От Малко Търново до Лозенград няма магистрала,тя почва след Лозенград.От Лозенград до Одрин също няма,просто търсете табелите за да намерите пътя към Одрин.

# 366
  • Бургас / UK
miss july,на първа страница има карта със складовете(дано са същите де),просто трябва да се ориентирате как да стигнете ди там.

# 367
Момичета, има ли в Одрин голям магазин за парфюмерия и козметика от по-висок клас? В Марги Аутлет се сещам за една дрогерия само. Благодаря! Hug

# 368
Здравейте!
Ние скоро не сме ходили към Турция,затова ме интересува някой дали е обръщал внимание по складовете и магазинчетата дали продават ножчета за самобръсначки Жилет (и по точно за Жилет Фюжън)?

# 369
  • Пловдив
hris1981, към момента има в КИПА- ей такива, малко не успях да ги селектирам добре

Някой знае ли ресторант в който предлагат и риба, защото ще се падне да сме там (в Одрин) навръх Никулден и да спазим традицията..................

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 19:53 от makak

# 370
а някой да ме упъти , къде в одрин продават НЕ сиропи рана баклава за домашна консумация , в кой магазин мога да си намеря .. Rolling Eyes

# 371
  • Варна
На картата гледах за синия пазар,но буквата J ,с която уж трябва да е обозначен я няма там.

# 372
  • Пловдив
На тази карта се вгледай между точки I  и  H  точно в средата  в дясно се вижда синичък правоъгълен трапец. По подробно виж и пост 9 на първа стр.

# 373
  • Варна
Аха,разбрах къде се намира синият пазар,гледам,че пишете,че този в петък си заслужава повече,да ми кажете и той къде се намира.Предварително благодаря!

# 374
  • Пловдив
На много лесно място.

Общи условия

Активация на акаунт