На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 941
  • 733
  •   2
Отговори
# 390
  • Пловдив
Няма проблеми с лекарствата, трябва да знаеш какво търсиш
Трябва да му намериш търговското наименование по активна съставка
Ще дам линк, НО ПЪРВО ВЪВ ФРАМАР трябва да намериш група и активна съставка
http://www.ilacabak.com/indexen.php

# 391
  • Севлиево
Няма проблеми с лекарствата, трябва да знаеш какво търсиш
Трябва да му намериш търговското наименование по активна съставка
Ще дам линк, НО ПЪРВО ВЪВ ФРАМАР трябва да намериш група и активна съставка
http://www.ilacabak.com/indexen.php

Благодаря ти, makak   bouquet
Златна си  Hug

# 392
Здравейте!И аз имам питене за лекарства-от определена аптека ли ги купувате,в неделя работят ли аптеките и ако някой знае адрес на аптека,моля да сподели!Благодаря ви предварително и извинявайте ако повтарям въпросите!

# 393
  • Пловдив
В Одрин има аптеки навсякъде,работят в неделя, аз съм си избрала две в които има отвън има надписи, че има бг. преводач. Няма проблеми стига да знаете какво търсите. От линка, който съм пуснала ще видите, че има едно и също лекарство произведено от разл. фирми, разл. мг.,бр. и т.н.
Така, че не си избирайте само най-евтиното, а и следващите 2-3, защото е възможно да го няма в наличност, но ще ориентирате аптекаря какво ви е нужно
"или" се пише "VEYA"

# 394
  • Бургас / UK
Относно лекарствата искам и аз да кажа,че много често ги имат,но под друго наименование,но това не трябва да ви притеснява и са на много по-нормални цени от българските.На мен ми се е налагало да купувам няколко пъти(от Лозенград,Одрин,Истанбул) и до сега никакъв проблем.

# 395
Благодаря ви,момичета!От Истанбул съм купувала без проблем,но от Одрин не и по-специално,че ми трябват определени лекарства.Знам какво търся,ще отида и с рецепта,пък дано ги има.Макак,ако не те затруднявам,може и на лични да ми пуснеш аптеките от които пазаруваш.

# 396
  • Бургас
Преди малко се върнахме от Одрин.
Първо минахме през складовете за препарати - купих 7кг. Персил за 12 лири, препарат за съдове Pril /5 литра/ - 9 лири, 32бр. тоалетна хартия - 17 лири. Течният Первол /4 литра/ струваше 8 лири.
След това в Марги аутлет - имаше намаления, но не бяха кой знае колко големи, но определено няма да излезеш с празни ръце  Grinning Най-големи намаления имаше в Waikiki и Koton.
На съботния пазар /зад Марги аутлет/ е голяма цигания /имаше даже вързани живи кокошки за продан/. От там си купих кори за баница /5бр. за 4 лири/, масло /500гр.- 13лири, 250гр. - 7 лири/, маслини /от 5 лири нагоре/, много вкусни домати /4-5 лири за килограм/ и други зеленчуци.
Днес търсих аптека, но не намерих отворена. Минахме през 4 аптеки, но не работеха. Казаха ми, че през уикенда аптеките не работят, а има само дежурни такива.

П.П. Темата ми беше много полезна, за да се ориентираме кое къде е, за което много благодаря   bouquet

# 397
  • Пловдив
Карта на аптеките в Одрин:
https://maps.google.bg/maps?ie=UTF-8&q=Edirne++eczaneler& … amp;ved=0CMoBELYD
Аз най-често посещавам т. А ,
Работнотото им време за уикенда е горе-долу такова:
в събота  работят почти всички от обозначените, около болниците, работят и в неделя до към обяд.

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 17:16 от makak

# 398
Макак много ти благодаря  bouquet

# 399
miss july   цените на Persil 7 kg не в възможно да е 12 лири,не е ли около 17,и течния Pervol 4l  е около 11 лири

# 400
  • Бургас
miss july   цените на Persil 7 kg не в възможно да е 12 лири,не е ли около 17,и течния Pervol 4l  е около 11 лири

За Персила е възможно и да съм се объркала с 12 лева, макар че нещата ми ги смятаха в лири и тази цифра съм запаметила. За Первола съм сигурна, че ми казаха 8 лири. Питах в два склада и в двата ми казаха тази цена. И аз се опулих, че е толкова евтино, но наистина е 8лири/4 литра.

# 401
Момичета някой виждал ли е от кецовете реплика на zanotti  в Турция и знае ли случайно какви са цените?

# 402
  • Пловдив
 ivan4e84, срещат се такива кецове на петъчния пазар, но бяха толкова груба изработка все едно малки китайчета са ги правили в час по трудово обучение - по тази причина изобщо не съм питала за цената.

# 403
Мен ли ме лъжат очите или лирата се е сринала до 66 стотинки  Rolling Eyes

Сега е моментът за шопинг в Турция  Grinning

# 404
  • Бургас
Мен ли ме лъжат очите или лирата се е сринала до 66 стотинки  Rolling Eyes

Сега е моментът за шопинг в Турция  Grinning

Да, понижил се е курса. Дано продължи  Money
http://www.tavex.bg/?main=617
В Тавекс продават лирата за 0,65.

Чудя се какво ще стане с курса в началото на летния им сезон. Дали няма да се вдигне пак  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 10:16 от miss july

Общи условия

Активация на акаунт