На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 941
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • у нас
Мен ли ме лъжат очите или лирата се е сринала до 66 стотинки  Rolling Eyes

Сега е моментът за шопинг в Турция  Grinning

Да, понижил се е курса. Дано продължи  Money
http://www.tavex.bg/?main=617
В Тавекс продават лирата за 0,65.

Беше паднал до 63 ст.

# 406
То се очакваше да падне лирата, заради вдигането на лихвите в Турция драстично предните 10 дни. Не знам докога ще продължи този процес, но май няма изгледи скоро да се повиши трайно.

# 407
  • у нас
ние не се натискаме да се повишава  Grinning Wink

# 408
То се очакваше да падне лирата, заради вдигането на лихвите в Турция драстично предните 10 дни. Не знам докога ще продължи този процес, но май няма изгледи скоро да се повиши трайно.
Ами тя лирата точно до преди 10 дни стигна до 0,63 лв (даже в Тавекс в Бургас беше малко по-ниска на 25-26 януари, исках да купя малко тогава, но ММ ме разубеди и сега съжалявам), така че сега вече взе лека да се покачва курса  Wink

# 409
Много полезна тема   bouquet. Утре пътуваме до Истанбул, ще имаме няколко часа да поразгледаме Одрин. Времето с което разполагаме ще е много малко. Погледнах първа страница и си разпечетах картата с важните обекти Simple Smile, искам да направим дребни покупки -  малко маслини, баклава, перилни препарати и такива неща  Simple Smile, да пием чаша кафе. Дайте съвет кой от магазините си струва най-много да се посети, Кипа или Килер ? (дано ги написах правилно ) или някой друг?

# 410
  • Бургас
Много полезна тема   bouquet. Утре пътуваме до Истанбул, ще имаме няколко часа да поразгледаме Одрин. Времето с което разполагаме ще е много малко. Погледнах първа страница и си разпечетах картата с важните обекти Simple Smile, искам да направим дребни покупки -  малко маслини, баклава, перилни препарати и такива неща  Simple Smile, да пием чаша кафе. Дайте съвет кой от магазините си струва най-много да се посети, Кипа или Килер ? (дано ги написах правилно ) или някой друг?

Мисля, че най-изгодно е пазаруването в Кипа. Може да видиш в интернет брошурите на магазините.
За препарати - складовете продават евтино, но понякога в Кипа правят много хубави промоции, които излизат по-евтино от складовете.

П.П. Благородно завиждам за пътуването ти до Истанбул. Невероятно красив град.

# 411
Благодаря July   bouquet  Ще бъде за кратко, надявам се през пролетта за повече  Grinning

# 412
Здравейте,
ходила съм само до Одрин, по пазарите. До големите супермаркети, които споменавате не съм ходила и не мога да споделя. Общо взето има хубави евтини неща но трябва да се избира Simple Smile а и чайче ни почерпиха. За бита има всичко и е значително по-евтино от БГ. От към мода не съм впечатлена. Има много ментета на всякакви марки, някои добре направени други много некачествени! За жалост имахме проблем с комуникацията, макар да съм чувала че говорят/разбират БГ език... уви от 10-15 места на 1-2 евентуално сме се разбрали на БГ или АНГ. Simple Smile
Скоро мисля да посетя Истанбул и ще споделя  Crazy

# 413
  • Варна
Привет, момичета и момчета. Замисляме разходка до Лозенград и чета темите ви, но понеже няма скорошни постове, да питам дали някой е ходил след Нова година нататък и ако може да сподели актуално инфо за цени и ограничения (ако има новости, разбира се).
Ходили сме много пъти в Истанбул, но организирано, и в Лозенград спираме само за баклава, т.е. познаваме района на Мигрос. Темата ще ни е много полезна за ориентация, затова питам само горното.
Благодаря предварително!

# 414

Мисля, че най-изгодно е пазаруването в Кипа. Може да видиш в интернет брошурите на магазините.
За препарати - складовете продават евтино, но понякога в Кипа правят много хубави промоции, които излизат по-евтино от складовете.

От кои складове пазариш?  Покрай карфур през кръговото  и до  един  фонтан  спираш? Там са малките магазинчета-складовете?

# 415
  • Бургас

От кои складове пазариш?  Покрай карфур през кръговото  и до  един  фонтан  спираш? Там са малките магазинчета-складовете?

До складовете има едно малко кръгово, а диагонално на складовете има малък паркинг. За да се ориентираш най-добре погледни картата на Одрин от първата страница на темата. Складовете са на буква F. Но пак казвам - най-добре е да се погледне брошурата на Кипа /и другите магазини/ предварително, защото често правят много добри промоции на хартия и препарати и често там е по-евтино от колкото на складовете.

# 416
 За брошурите - ясно, всеки път ги гледаме. Складове има на няколко места, но тия на които ходим ние са си доста цивилизовани-малки спретнати магазинчета. Мястото определено е  същото  т.нар. Бостан пазар. Искам да попитам - спортни стоки с добро качестно (екипи, маратонки), къде могат да се намерят?

# 417
  • Варна
Записвам се да не ви изгубя и се връщам да чета,в края на другата седмица ще се ходи на шопинг Grinning

# 418
  • у нас
 Grinning Сега гледам брошурата на Кипа-та. Интересно продават български вафли    Grinning

# 419
Grinning Сега гледам брошурата на Кипа-та. Интересно продават български вафли    Grinning
Има много БГ  стоки в КИПА.

Общи условия

Активация на акаунт