На пазар в Лозенград и Одрин - 5

• 205 901
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • Varna
Навсякъде го има душко този Тава джигер. Hug

Ох, как ми се приядееее...шЪ окапя клавиатурата Laughing

# 511
  • Бургас
Здравейте
може ли да ми кажете и ориентирате къде в Одрин
можем да хапнем техния "Тава джигер".

Ние похапнахме вкусно на едно заведение в Марги аутлет. Там има няколко заведения с традиционна турска храна /срещу магазин Defacto/. Ние бяхме седнали на това, което е в левия край като застанеш с лице към заведенията. Докато си чакаш поръчката ти носят разядки с хляб  Grinning

# 512
  • Пловдив
Stone flower, ние си купихме 2 пакета прах, 3 пакета памперси и още един куп торби с дрехи. Нямахме проблем. Бяхме с кола. Провериха ни багажника, в купето, никой не ни каза нищо. Мисля, че иза 5-6 пакета няма да има проблем.

# 513
Ще рискувам,пък каквото стане Wink

# 514
Някой вземал ли е повече препарати?Искам да взема поне 5-6 и още толкова памперси,дали ще ми  .
22 туби первол, 3 торби  персил по 7кг, 4 омекотителя по 6литра, 1 по 4 литра, 10 пасти за зъби, 6 шишета  Фаири по 1.5л ииии много други  торбички с дрехи, шампоани /поне 10-ина/, макарони /20-ина пакета/ и пр....  Границата 10 мин Simple Smile без проблем!

# 515
Някой вземал ли е повече препарати?Искам да взема поне 5-6 и още толкова памперси,дали ще ми  .
22 туби первол, 3 торби  персил по 7кг, 4 омекотителя по 6литра, 1 по 4 литра, 10 пасти за зъби, 6 шишета  Фаири по 1.5л ииии много други  торбички с дрехи, шампоани /поне 10-ина/, макарони /20-ина пакета/ и пр....  Границата 10 мин Simple Smile без проблем!
Eхаа,супер яко си си напазарувала....с кола или автобус да отида,имам още малко време да се почудя newsm78

# 516
Ние бяхме 4  човека с миниван. Имаше и още място ... забравих да добавя и  7 кофи маслини по 2кг .. Thinkingсъс сигурност забравям и  др неща ... Hug

# 517
Споделете какви маслини взимате,какво пише на кутията?!

# 518
Споделете какви маслини взимате,какво пише на кутията?!
На  едните пише "черни маслини KAYRAK",  а на  другите "GIRGIN", слабо солени първите са по дребни но месести, вторите са по едри също не са много солени, добре "угнили" са, костилката е малка и се дели мн лесно.

# 519
Благодаря Ви за информацията  bouquet

# 520
  • Пловдив
С кола определено е по-добре, защото може да се ходи на места, които не са включени в програмата на автобусната екскурзия.

# 521
Кажете,моля с какъв горе -долу бюджет заделяте за шопинг в Одрин/складове + магазини /

# 522
  • Бургас
Кажете,моля с какъв горе -долу бюджет заделяте за шопинг в Одрин/складове + магазини /

Никой не може да ти каже това. Всичко зависи колко и какво смяташ да пазаруваш. Написали сме подробно как вървят цените и кое колко струва, така че си прецени какви пари да подготвиш. Аз нося и дебитна карта, с която пазарувам, ако не ми стигнат лирите, което се случва в 100% от случаите  Grinning
Направи си списък горе-долу какво ще пазаруваш, напиши цените срещу всяко нещо и си ги сметни. Върху сумата си сложи още едни 100-200 лири за всеки случай, защото на всеки ъгъл изскача по нещо интересно за купуване.

# 523
  • у нас
[ Върху сумата си сложи още едни 100-200 лири за всеки случай, защото на всеки ъгъл изскача по нещо интересно за купуване.

Joy Joy Joy това много ми хареса и е така  Wink

# 524
ooo, това с бюджета ни е болна тема  Embarassed всеки път взимаме повече и пак ги изхарчваме, че и назаем взимаме  Embarassed  както каза miss july на всеки ъгъл изкача по нещо непредвидено извън списъка  Laughing  Имай предвид, че на борсите почти на всякъде може и с лева да се пазарува, а в waikiki-то приемат и евра и долари.   Не лъжат, но разлики в техния и нашия курс може и да има малка.....

Общи условия

Активация на акаунт