Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на едро на памперсите в Одрин?
Как мога да стигна от центъра на Одрин до Марги аутлет с автобус?
Къде мога да намеря магазин на LOTUS JEANS в Одрин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на едро на памперсите в Одрин?
-
Как мога да стигна от центъра на Одрин до Марги аутлет с автобус?
-
Къде мога да намеря магазин на LOTUS JEANS в Одрин?
-
Какви са средните цени на дрехите, хранителните стоки и перилните препарати в Одрин?
-
Как да стигна от Бургас до Одрин през Лесово и колко време ще отнеме пътуването?
Магнетично място и колкото и да си казвах "айде, стига толкова", пак си излязох с една кола парцали 

Но още преди години моя позната туркиня беше ми казала да не купувам, а и да предупреждавам мои познати да не купуват баклавата от складове. Не е качествена като в сладкарниците и е подсладена със глюкоза. Това беше във връзка с една моя приятелка която като се прибра от Турция и ме пита защо баклавата която аз винаги нося е толкова вкусна и пръхкава и като, че ли сега изпечена.
Само там ни излъгаха, никъде другаде

Аз, може би след месец, месец и половина ще хукна пак по Туркията и на връщане към България ще мина през ЕдирнетУ. Но определено си заслужава да се поразходи човек до комшиите.